Skip to main content

COMUNICAT. PROSPORT celebrează centenarul celei mai frumoase poveşti! „Naţionala – 100 de ani în tricolor”. Votează şi tu echipa secolului!

 
COMUNICAT. PROSPORT celebrează centenarul celei mai frumoase poveşti! „Naţionala – 100 de ani în tricolor”. Votează şi tu echipa secolului!

COMUNICAT. În ziua de 8 iunie 2022 se împlinesc exact o sută de ani de când România are o echipă naţională de fotbal!

Publicitate

Astfel, am decis să dezvoltăm o idee: cum ar arăta o echipă ideală a secolului de fotbal pe care l-au parcurs „tricolorii”? Ar fi oare posibil să „joace” în aceeaşi formaţie Ştefan Dobay cu Gică Hagi? Ori Miodrag Belodedici cu Rică Răducanu? Sau Răducioiu cu Anghel Iordănescu?

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Da, pentru că în imaginaţia celor care iubesc fotbalul românesc, totul este posibil! Aşa că am hotărât să alcătuim 11 jurii care să voteze pentru acest „11” ideal al echipei reprezentative, traversând deceniile de fotbal, nominalizând câte 11 fotbalişti pentru fiecare post din această echipă totală a României. Ca să stabilim „unsprezecele” de vis al României, după exact un secol. Şi, desigur, şi pentru a alege antrenorul acestei formule de echipă perfectă!

Aceste jurii, zece formate din specialişti, mari jucători, antrenori, ziarişti, arbitri etc şi unul care va strânge opţiunile publicului, pe site-ul prosport.ro, vor decide componenţa acestei „naţionale a secolului!”

Zece jurii independente au început deja să voteze, plus încă unul, al dumneavoastră, al cititorilor Prosport, pe care îi invităm la vot, timp de aproape o lună, până pe 7 iulie 2022, vor stabili acel „unsprezece” perfect, echipa ideală pentru Naţionala României!

Vă invităm să fiţi egali în opţiuni cu Gică Popescu sau cu Helmuth Duckadam, cu Ion Crăciunescu sau cu Cornel Dinu! Votul dumneavoastră contează la fel de mult ca şi al lor!

Mari fotbalişti, mari antrenori, importanţi ziarişti, de presă scrisă, radio şi televiziune, mari arbitri, vedete din show biz, oameni de cultură, foşti miniştri, scriitori, cu toţii, câte 11 în fiecare juriu, pentru a alege „11”- le perfect! Al 11-lea juriu: dumneavoastră, fanul Naţionalei României!

VOTEAZĂ ACUM!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus