Skip to main content

COMUNICAT. În premieră în România, radiofrecvenţa medicală NuEra® Tight, la SKiN MedSpa

 
COMUNICAT. În premieră în România, radiofrecvenţa medicală NuEra® Tight, la SKiN MedSpa

COMUNICAT. La doar 1 an după lansarea NuEra® Tight de către cel mai mare producător la nivel mondial de dispozitive medicale pe bază de energie, Lumenis, clinica SKiN MedSpa anunţă cu mândrie achiziţionarea în premieră în România a acestui echipament revoluţionar, care a deschis o nouă eră în ceea ce priveşte remodelarea corporală.

Publicitate

Toţi clienţii clinicii SKiN Bucureşti pot beneficia acum de procedurile de radiofrecvenţă medicală, efectuate de NuEra® Tight.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Remodelarea corporală a fost reinventată datorită tehnologiilor de ultimă-generaţie ale acestui echipament, care oferă pentru prima dată o soluţie extrem de eficientă şi complet personalizată de reducere a grăsimii corporale, de tonifiere a pielii lăsate şi de eliminare a celulitei în cadrul aceleiaşi şedinţe de tratament.

“De ce am folosi acelaşi tratament dacă gradul de celulită, lipsa de tonus a pielii şi depozitele inestetice de grăsime nu sunt la fel, nici măcar în cazul a două persoane de acelaşi sex şi vârstă? Ne dorim să le oferim clienţilor noştri rezultate din ce în ce mai bune, în cel mai scurt timp cu putinţă, economisind timp şi bani.

Cum suntem mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în piaţa dispozitivelor medicale, am decis să achiziţionăm dispozitivul NuEra® Tight, care permite în premieră personalizarea unui tratament corporal care vizează trei probleme diferite: celulită, grăsime localizată şi piele lipsită de tonus, în cadrul aceleiaşi şedinţe de tratament”, susţine Mirela Markovic, managerul clinicii SKiN MedSpa Bucureşti.

NuEra® Tight este cel mai puternic dispozitiv de radiofrecvenţă medicală, cu o putere de 250W şi se foloseşte de 3 tehnologii inovatoare:

FocalRF - permite dispozitivului să acţioneze cu precizie pe 5 frecvenţe diferite, de 470 kHz, 1MHz, 2MHz, 4MHz şi 6MHz.

NuLogic - face posibilă în premieră vizarea unor adâncimi diferite în ţesuturi, obţinând o încălzire precisă, în funcţie de nevoile pacientului, de la o încălzire superficială, la una profundă, în cadrul aceleiaşi sesiuni de tratament.

NuAPIC - automatizează şi reglează controlul temperaturii pe toată durata tratamentului. Specialiştii în remodelare corporală pot astfel să se concentreze pe tratament şi nu pe reglarea temperaturii. NuApic înseamnă controlul inteligent al temperaturii, deoarece creşte puterea radiofrecvenţei medicale pentru a se ajunge la temperatura necesară, care este apoi menţinută pe toată durata tratamentului.

“Radiofrecvenţa medicală funcţionează cu adevărat, mai ales că am avut norocul să văd cu ochii mei rezultate extraordinare pe pacientele noastre, de vârste şi cu un stil de viaţă diferit.

Din punct de vedere medical, pacienţii trebuie să ştie că matricea extracelulară are 3 componente principale care sunt sintetizate de fibroblaşti: aproape 75% colagen, o proteină structurală, care este responsabilă de fermitatea pielii, aproximativ 2% elastină, o proteină fibroasă, care oferă elasticitate pielii, adică acea capacitate de a-şi păstra forma iniţială şi când este întinsă sau ciupită şi glicozaminoglicani, polizaharide care formează substanţa fundamentală care umple spaţiul dintre elastină şi fibrele de colagen.

Glicozaminoglicanii stimulează capacitatea fibrelor de colagen şi elastină de a menţine pielea hidratată, dintre care, cel mai cunoscut este acidul hialuronic. Trecerea timpului aduce cu sine îmbătrânirea fibroblastelor, scăderea producţiei de colagen şi de acid hialuronic.

De aceea, se rup mult mai uşor fibrele de elastină, iar ca urmare, pielea se încreţeşte şi începe să atârne şi/sau apare celulita.

Depozitele de grăsime localizată se accentuează în cazul unui stil de viaţă care nu include mişcare, dar şi a schimbărilor hormonale ce determină încetinirea metabolismului.

Cum nici celulita, nici pielea încreţită de pe faţă şi corp şi nici grăsimea acumulată în jurul liniei sutienului, de exemplu, nu trec de la sine, pacienţii au nevoie de ajutor!

Prin încălzirea la diferite adâncimi a ţesuturilor,  radiofrecvenţa medicală NuEra® Tight stimulează producţia proprie de colagen. Pielea se strânge, se netezeşte.

Apoi, căldura care este livrată în stratul subcutanat este absorbită de adipocite şi induce descompunerea celulelor de grăsime prin liza membranei. Astfel are loc şi subţierea zonei abordate”, a completat Andreea Calota,  specialist în tratamente de remodelare corporală în cadrul clinicii SKiN MedSpa Drumul Taberelor.

Tratamentul de radiofrecvenţă corporală cu NuEra® Tight nu doare, nu necesită recuperare, chiar dacă obţine în timp rezultate similare cu cele ale unei liposucţii chirurgicale. O şedinţă durează aproximativ 30 de minute, dar sunt necesare minim 10 şedinţe pentru instalarea unor rezultate satisfăcătoare.

Ca de fiecare dată când este vorba despre un dispozitiv nou, întreaga echipă de specialişti SKiN MedSpa a urmat mai multe sesiuni de instruire pentru a folosi echipamentul NuEra® Tight eficient şi în siguranţă, beneficiind şi de prezenţa unui trainer specializat din Germania, care a susţinut o sesiune practică  specială în cadrul clinicii SKiN din Bucureşti.

Despre SKiN MedSpa

SKiN MedSpa este singurul lanţ de clinici din România unde pacienţii pot beneficia de toate cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale şi estetice.

Atât clinica SKiN Corbeanca, cât şi SKiN Bucureşti sunt printre puţinele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineaţa la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienţilor extrem de ocupaţi timp pentru ei înşişi.

Cu o echipă medicală dedicată şi un personal în care se investeşte în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare şi care este evaluat cel puţin o dată pe lună, brandul SKiN MedSpa este respectat şi iubit de mii de pacienţi mulţumiţi.

Toate echipamentele folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN Bucureşti
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
Bucureşti, România

SKiN Corbeanca 
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Telefon programări: 031 005.10.15

Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus