Skip to main content

COMUNICAT. Radu Paraschivescu se alătură echipei ProSport

 
COMUNICAT. Radu Paraschivescu se alătură echipei ProSport

COMUNICAT. Achiziţie de top pentru site-ul ProSport: Radu Paraschivescu va face parte din echipa de editorialişti, alături de alte nume importante precum Marius Mitran, Victor Ciutacu, Vali Moraru, Decebal Rădulescu, Marius Tucă, Adrian Artene, Andrei Trifan, Daniel Nazare şi Victor Vrînceanu.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Radu Paraschivescu este scriitor şi traducător. A scris aproape treizeci de cărţi, dintre care şase romane şi cinci cărţi de proză scurtă, şi a tradus o sută douăzeci. Printre scriitorii din care a tradus se numără Salman Rushdie, Julian Barnes, John Steinbeck, Jonathan Coe, William Burroughs, Kazuo Ishiguro, David Lodge, Stephen Fry, William Golding, Martin Amis şi Nick Hornby.

A scris texte pentru peste douăzeci de volume colective. Colaborează cu posturile de radio Digi FM şi Rock FM, precum şi cu postul TV Digi Sport. Scrie ritmic pentru "New Money" şi uneori pentru "Dilema Veche". Realizează podcastul "Vorbitorincii" în colaborare cu Cătălin Striblea.

Are peste 3.500 de articole scrise în peste douăzeci de publicaţii. E amorezat de Franţa, Italia şi Portugalia (ordine alfabetică), precum şi de muzica lui Mark Knopfler şi David Gilmour, pe care o consideră oricând asortabilă unui vin alb sau unei felii de tort Doboş de pe care glazura nu poate fi desprinsă sub nicio formă.

ProSport.ro este site-ul pe care românii au petrecut cel mai mult timp în luna martie, cu o medie de 16 minute şi 25 de secunde, conform datelor furnizate de SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic de Internet).

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    ... intr-o companie selectă văd, cu Victor "Tonomat" Ciutacu, Marius "prietenu' lu' securiștii Varanu' & Sârbu" Tucă... Frumoasă asociere.

Trimite un comentariu

sus