Skip to main content

COMUNICAT. 6 sfaturi pentru achiziţionarea unor rame de vedere de calitate

 
COMUNICAT. 6 sfaturi pentru achiziţionarea unor rame de vedere de calitate

COMUNICAT. Ochelarii de vedere perfecţi sunt cei ce au rame ideale şi dioptrii care să corecteze viciile de refracţie existente. Ramele de vedere de calitate, cu dioptriile prescrise, asigură vederea clară, dar şi aspectul estetic mult visat. Cu ochelarii potriviţi ochii sunt în siguranţă, stilul de viaţă nu are de suferit, iar personalitatea evidenţiată.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ramele ochelarilor de vedere sunt la fel de importante ca lentilele. Când îţi cumperi ochelari pentru prima dată, trebuie să acorzi atenţie unor mici amănunte pentru a identifica ramele perfecte, care să te avantajeze. Dacă ai dubii poţi solicita ajutorul specialiştilor din magazinele de profil pentru a avea lentilele personalizate în conformitate cu prescripţia oftalmologului, dar şi ramele potrivite.

1. Rame de calitate din magazine cu tradiţie

Calitatea ramelor şi a lentilelor pentru ochelarii de vedere trebuie să fie un prim obiectiv atunci când faci achiziţia. Găseşti rame pentru ochelari în Brăila, de cea mai bună calitate, într-o gamă variată de forme şi culori din care să alegi pereche potrivită pentru tine.

Cumpărarea ramelor de vedere din magazinele de specialitate, cu tradiţie pe piaţă, îţi oferă garanţia calităţii şi autenticităţii, deoarece ai o serie de lentile ale unor branduri celebre, recunoscute la nivel mondial, ce îţi vor acorda statutul şi confortul dorite.

2. Identifică forma feţei

Forma feţei este importantă chiar şi atunci când alegi ramele pentru ochelarii de vedere. Pentru o frunte lată şi o bărbie îngustă, adică o faţă de tip triunghiular, ramele tip aviator ar putea fi alegerea potrivită. 

Faţa rotundă are nevoie de rame de vedere dreptunghiulare, în timp ce faţa îngustă şi prelungă este avantajată de ramele de vedere rotunde.

Dacă ai faţa pătrată, ramele ochelarilor trebuie să fie ovale sau rotunde pentru armonizarea trăsăturilor.

Un chip oval are nevoie de rame de ochelari îngroşate în partea superioară, în timp ce o faţă trapezoidală poate fi asociată cu ramele de vedere tip “ochi de pisică” sau cele “înjumătăţite”.

3. Materialul ramelor

Ramele pot fi din plastic, acetat, titan, diverse aliaje şi din materiale speciale, hipoalergenice. Ceea ce trebuie să înţelegi este faptul că montarea unor lentile groase poate să nu fie posibilă pe unele tipuri de rame, aşa că dioptriile sunt importante în identificarea ramelor de vedere.
În momentul în care porţi ochelarii de vedere permanent, trebuie să iei în calcul achiziţia unor rame dintr-un material rezistent.

Raportul calitate-preţ este un reper important la cumpărarea lentilelor şi a ochelarilor de vedere.

4. Atenţie la alergii!

Dacă te numeri printre persoanele sensibile, care se confruntă cu alergii frecvent, nu uita să iei în calcul acest aspect la identificarea ramelor de vedere, precum şi utilizarea unor rame cu perniţe de silicon care vin în contact direct cu pielea, în unele puncte ale feţei.

Pe piaţă există o gamă variată de materiale din care sunt confecţionate ramele de vedere. Persoanele predispuse la alergii ar trebui să opteze pentru rame din aliaje hipoalergenice, care conferă risc scăzut de a prezenta o reacţie alergică la acestea.

Atenţie sporită trebuie să ai faţă de ramele de vedere din nichel, care pot provoca alergii cutanate.

5. Culoarea ramelor

Nu este suficient să alegi un cadru pentru ramele de vedere dintr-un material de calitate, ţinând cont de forma potrivită a feţei, ai nevoie şi de o culoare care să fie în armonie cu nuanţa pielii, a părului şi a ochilor.

Tenul cu tonuri calde se combină perfect cu ramele de vedere în culorile următoare: auriu, cupru, kaki, piersică, portocaliu, corai, albastru-deschis, roşu-aprins.

Tenul cu tonuri reci poate fi asociat cu rame de vedere în nuanţe de: argintiu, maroniu, negru, gri-albăstrui, magenta, prună, roz, smarald, albastru.

6. Mai multe perechi de ochelari

Vei avea nevoie de cel puţin o pereche în plus de ochelari de vedere, mai ales dacă îi porţi permanent. Existenţa unei a doua perechi te scuteşte de evenimentele neplăcute în care ai putea deteriora una dintre acestea. Perechea de urgenţă poate fi identică sau poţi opta pentru rame de vedere într-o altă nuanţă pentru a o putea asorta unor alte combinaţii vestimentare.

Alegerea ramelor de vedere de calitate este simplă dacă ţii cont de sugestiile din acest material. Nu uita că până la urmă opţiunea ţine de gusturi şi de personalitatea fiecărei persoane!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus