Skip to main content

COMUNICAT. Rebranding. SKiN MedSpa a devenit Doctor SKiN

 
COMUNICAT. Rebranding. SKiN MedSpa a devenit Doctor SKiN

COMUNICAT. SKiN MedSpa a devenit Doctor SKiN. Cine este Doctor SKiN şi de ce s-a simţit nevoia acestui rebranding, discutăm cu Alin Radu, fondatorul lanţului de clinici de estetică, dermatologie, epilare definitivă, tratamente corporale şi faciale, care în 4 ani de zile a reuşit să câştige încrederea a peste 15 000 de pacienţi din Bucureşti, Corbeanca şi din întreaga ţară.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Conceptul a fost lansat lansat în urmă cu 4 ani prin clinica din complexul Drumul Taberelor din Bucureşti.

“Creşterea atât de frumoasă a conceptului Doctor SKiN se datorează faptului că nu ne-am oprit din investiţii şi că am încercat să aducem tot ce este mai bun în materie de echipamente, traineri şi personal dedicat, cu care să împărtăşim aceeaşi viziune. Suntem o afacere de familie, nu reprezentăm o franciză sau o corporaţie, şi chiar suntem trup şi suflet implicaţi în tot ceea ce se întâmplă în clinicile noastre.

Încă sunt pacienţi care ne întreabă neîncrezători dacă noi chiar avem echipamentele cu care ne lăudăm în online sau dacă personalul nostru chiar participă la training-uri şi sesiunile de instruire, aşa cum văd pe conturile noastre de social media, sau dacă cele peste 1.000 de recenzii pozitive sunt adevărate sau nu”, a declarat Alin Radu, unul dintre fondatorii Doctor SKiN.

Transformarea SKiN MedSpa în Doctor SKiN reprezintă un pas firesc spre înainte deoarece, dacă la început lumea venea la SKiN MedSpa să se simtă mai bine cu sine, din ce în ce mai mulţi vin ca să trateze atât afecţiuni ale pielii cât şi complexe care nu se văd, dar care lasă urme adânci şi dor.

“Frumuseţea nu se măsoară cu rigla, este complet subiectivă şi am înţeles de la pacienţii Doctor SKiN că progresul hrăneşte speranţa, reconstruieşte încrederea şi  îţi dă putere să mergi mai departe, să faci lucruri pe care nu îndrăzneai să le încerci înainte.

Este o muncă extrem de grea dar foarte plăcută, pentru că transformăm vieţi în mai bine şi nu există satisfacţie mai mare pentru noi, decât să ştim că pacienţii noştri sunt mulţumiţi, că au încredere în noi şi ne recomandă.

Conceptul de Doctor SKiN nu se referă doar la profesionalism şi la pregătire medicală, ci şi la oameni, la efortul lor, la vindecare, la speranţa că indiferent de problema pe care o ai, există soluţii de îmbunătăţire.

Problemele estetice şi medicale pe care le tratăm la Doctor SKiN dacă nu se pot elimina complet, se pot estompa suficient, astfel încât să nu mai deranjeze, lucru care contribuie enorm la îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor noştri”, a completat Alin Radu.

Planurile de viitor includ alte 2 clinici Doctor SKiN în Bucureşti, zona Băneasa şi zona Fabrica de Glucoză, care urmează să se deschidă în următoarele luni, păstrând facilităţile oferite deja în clinicile existente din Drumul Taberelor şi Corbeanca. 

Despre Doctor SKiN

Doctor SKiN este un lanţ de clinici din România unde pacienţii pot beneficia de cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, aparatură care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale şi estetice. Mai mult decât atât, beneficiezi de cele mai noi modele existente în piaţă şi toate echipamentele au o vechime mai mică de 2 ani de zile.

Atât Doctor SKiN Corbeanca cât şi Doctor SKiN Bucureşti sunt printre puţinele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineaţa la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienţilor extrem de ocupaţi timp pentru ei înşişi.

Cu o echipă medicală dedicată şi un personal în care se investeşte în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare şi care este evaluat cel puţin o dată pe lună, brandul Doctor SKiN este respectat şi iubit de mii de pacienţi, care au lăsat peste 1 000 de recenzii pozitive pe Google şi Facebook.

Toate echipamentele folosite la Doctor SKiN sunt certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

Doctor SKiN Bucureşti
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
Bucureşti, România

Doctor SKiN Corbeanca 
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Telefon programări: 031 005.10.15
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus