Skip to main content

COMUNICAT. Recenzii cursanţi despre programele construite de Petru Trîmbiţaş: ”WellCode schimbă vieţi!”

 
COMUNICAT. Recenzii cursanţi despre programele construite de Petru Trîmbiţaş: ”WellCode schimbă vieţi!”

COMUNICAT. Una dintre marile probleme ale celor care doresc sa invete programare este ca nu reusesc sa creeze ceva practic de la zero, mai exact aplicatii care sa isi dovedeasca utilitatea in diferte domenii.

Publicitate

Cei mai multi dintre acestia se rezuma la notiunile de baza din IT, cum ar fi diferite functii sau copierea unor secvente de cod din tutoriale ori din codul unor programatori mai experimentati.

Desi ai putea crede ca aceasta este doar o problema a IT-istilor aflati la inceput de drum, ea ii afecteaza uneori si pe seniori, fiind echivalentul unui "writer's block" pentru jurnalisti sau scriitori.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

"Tin minte ca, atunci cand eram in clasa a 9-a si realizam primele mele programe, imi doream foarte mult sa imi impresionez colegii, aratandu-le ca, pe langa probleme complicate, eu sunt capabil sa realizez si ceva concret. Din pacate, toate aceste programe pe care le 'cream' aveau o foarte mare problema, si anume faptul ca eu nu intelegeam exact cum se creeaza o aplicatie web. Pur si simplu, luam cod din tutoriale si il puneam la mine pe calculator, il adaptam si cam atat.

Din pacate, de fiecare data cand voiam sa creez ceva personal, care sa nu fie adaptat dupa ce fac altii, ma simteam blocat: nu stiam cu ce sa incep, cum sa continuu. Chiar daca reuseam sa fac ceva, nu intelegeam de ce functioneaza, de ce e bine ceea ce am facut", isi aminteste Petru Trimbitas. Fost olimpic la informatica si stagiar la Facebook si Google in Statele Unite ale Americii, acesta s-a intors in orasul natal, Cluj-Napoca, si a fondat, in 2017, WellCode - companie care ofera servicii de mentorat/training in IT.

"Aceeasi problema pe care o intampinam eu am observat-o iarasi si iarasi, la toti clientii din programul nostru de mentorat. Din acest motiv, ne-am hotarat ca, la WellCode, sa facem ceva care nu a mai fost facut nicaieri in Romania, la niciun curs de acest tip. Asa ca am creat un program practic din care cursantii pot invata cum sa scrie cod, punand accent mult mai mult pe partea de dezvoltare a gandirii si intelegere.

In final, acestia trebuie sa fie capabili sa creeze propriile lor aplicatii web, fara sa fie nevoie sa copieze cod, sa caute informatii pe Google sau sa aiba portiuni din proiect pe care sa nu le inteleaga. Acest lucru este unic in Romania", explica fondatorul WellCode. Parerile cursantilor il confirma, intrucat 95% dintre acestia lucreaza deja in domeniul IT, dupa ce au absolvit programul companiei din Cluj-Napoca.

In opinia lui Petru Trimbitas, desi programarea este domeniul viitorului, atat la propriu, cat si la figurat, si chiar daca pe internet exista, practic, o infinitate de materiale despre cum sa inveti IT si sa ai succes in aceasta profesie, destul de putini romani reusesc sa performeze la un nivel cu adevarat impresionant.

Motivul? Foarte putine cursuri de mentorat/training in IT ii invata pe clienti ceva practic, majoritatea bazandu-se pe modelul "citeste si reprodu".

Pentru multi novici , senzatia ca nu stiu de unde sa inceapa atunci cand trebuie sa creeze propriul cod este una cunoscuta. Din fericire, insa, WellCode a decis nu numai sa schimbe aceasta abordare, ci sa isi propuna chiar sa ii invete pe doritori sa creeze o aplicatie web intr-o singura zi!

Conform politicii companiei WellCode, cursurile de mentorat/training in IT pe care le-a gandit si le aplica se bazeaza pe cateva directii unice in Romania: invatare practica - scrierea propriului cod la fiecare pas; evaluare automata - programul dezvoltat de catre WellCode evalueaza automat cursantii; crearea propriilor proiecte - la finalul cursului, toate cunostintele si ideile vor fi puse in practica, pentru crearea unui program/aplicatii web concrete; acumularea experientei pentru angajare - fiecare etapa din cadrul cursurilor WellCode ii pregateste pe absolventi pentru primele interviuri, respectiv pentru primul job in IT.

WellCode - recenzii exclusiv pozitive din partea cursantilor. "Sunt entuziasmat sa va spun ca am primit o oferta de job pe pozitia de Junior Software Developer la o companie importanta. Sunt recunoscator mentorilor WellCode pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit si vreau sa le multumesc pentru sustinere. Hard work really does pay off!", spune Nichita D.

"As vrea sa va anunt cu bucurie ca m-am angajat - sunt Junior Frontend Developer la o companie romaneasca. As vrea sa multumesc WellCode pentru toate incurajarile si training-ul de calitate de care am avut parte. Cu siguranta nu as fi reusit fara acest ajutor!", spune si Andu M. Iar Bogdan M. pune punctul pe i: "Am mai zis-o, o mai zic si cu siguranta o voi mai zice: WellCode schimba vieti!".

Experienta de peste 10 ani in programare a mentorilor WellCode a fost comprimata intr-un curs pentru incepatori in domeniul IT-ului, dar si pentru cei avansati care inca nu se simt pregatiti sa realizeze un proiect pe cont propriu.

"Te vom invata cum sa scrii cod independent, cand, cum si unde sa cauti informatiile de care ai nevoie, dar, cel mai important, cum sa creezi propriile tale proiecte de la zero, fara sa copiezi cod", este promisiunea celor de la WellCode.

Iar tu poti sa fii urmatorul absolvent de succes al programului de mentorat/training in IT si sa te angajezi in domeniu, să-ţi urmezi visul!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus