Skip to main content

COMUNICAT. Revista SUNETE aniversează 50 de ani de QUEEN printr-o ediţie specială

 
COMUNICAT. Revista SUNETE aniversează 50 de ani de QUEEN printr-o ediţie specială

Revista SUNETE aniversează 50 de ani de QUEEN printr-o ediţie specială, dedicată în întregime formaţiei britanice!

Publicitate

Pachetul include o revistă de 132 de pagini cu interviuri, recenzii, opinii şi analize, dar şi o mască de protecţie reutilizabilă şi o sacoşă, ambele personalizate şi realizate 100% din bumbac.

Întregul pachet se poate comanda EXCLUSIV online, de pe www.sunetelive.ro

Într-un an în care fanii muzicii rock celebrează jumătate de secol de la solidificarea formulei Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor & John Deacon şi comemorează, totodată, 30 de ani de la trecerea în nefiinţă a lui Freddie Mercury, revista SUNETE oferă cititorilor o privire detaliată asupra trupei care a schimbat felul în care consumăm muzica pop şi concertele live.

De la interviuri în exclusivitate cu asistenţi personali, fotografi, sau chiar componenţi ai proiectelor pre-Queen (Peter Freestone, Richard Young sau Tim Staffell), până la recenzii şi analize amănunţite, numărul aniversar SUNETE propune o călătorie prin universul discografic şi concertistic al unui fenomen unic pe scena muzicală a secolului XX.

Înfiinţată în 2003, revista SUNETE îşi continuă apariţia prin editarea unor ediţii de colecţie dedicate în întregime unui artist sau a unei formaţii, anul 2020 marcând apariţia unui număr special, dedicat trupei Depeche Mode. Ediţia aniversară Queen continuă, astfel, povestea SUNETE, născută din pasiunea nemărginită pentru muzica bună.

Revista SUNETE face parte din grupul ZILE ŞI NOPŢI.

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus