Skip to main content

COMUNICAT. Ringier România: pentru advertising programmatic de calitate şi rezultate excelente, experienţa şi cunoştinţele în domeniu, garantate de o echipă locală şi internaţională.

 
COMUNICAT. Ringier România: pentru advertising programmatic de calitate şi rezultate excelente, experienţa şi cunoştinţele în domeniu, garantate de o echipă locală şi internaţională.

COMUNICAT. În advertisingul programmatic, e foarte important să lucrezi cu acele companii care au cunoştinţele şi sistemele potrivite. Experienţa solidă şi resursele cât mai multe fac diferenţa dintre un furnizor de programmatic în care poţi avea încredere, ca în nişte specialişti în domeniu.

Publicitate

Prin experienţa de peste 10 ani în programmatic, Ringier România are cunoştinţele optime pentru a derula campanii de advertising programmatic de succes. Sistemul Ringier România, bazat pe experienţa echipei locale şi resursele internaţionale, garantează calitate si viteza de reacţie.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Prin natura internaţională a grupului, Ringier România asigură site-urilor care folosesc advertising programmatic prin sistemul său acces la tehnologia şi la nivelul de know-how din spaţiul internaţional prin schimburi de experienţă şi workshop-uri din interiorul grupului Ringier.

Toate cunoştinţele rezultate din studii de caz din toată lumea sunt implementate şi în campaniile site-urilor din România, în beneficiul acestora. Mai mult, prin conexiunile internaţionale ale grupului, site-urile au acces la cea mai nouă tehnologie din domeniu. Scalabilitatea acesteia la costuri reduse şi garanţia funcţionalităţii operaţionale crescute sunt alte puncte care atrag site-urile în colaborarea cu acest mare grup media.

În cazul unor situaţii neprevăzute, viteza de răspuns a unui grup internaţional cum e Ringier în rezolvarea tuturor problemelor şi capacitatea de a obţine soluţionări rapide este imbatabilă. Sunt improbabile cazurile când se ajunge în asemenea situaţii datorită controlului sporit al calităţii şi conţinutului reclamelor prin sistemul Ringier.

În ani de zile de experienţă, manualul de reguli şi proceduri pentru asigurarea calităţii îşi dovedeşte zi de zi eficienţa. Contribuie şi controlul furnizorilor pe care Ringier România îl face, cu accent pe sustenabilitate şi relaţii de business corecte, transparente şi de lungă durată.

Ringier România subliniază că e important pentru site-urile care folosesc advertising programmatic pentru a-şi monetiza traficul să aleagă un partener cu experienţa şi resursele necesare pentru campanii impecabile.

Site-urile care aleg să colaboreze cu Ringier România pentru acest serviciu de advertising se bucură de o mare putere de negociere în relaţiile directe de business. Şi, cum Ringier România este cel mai mare publisher şi regie de vânzări din piaţa locală, site-urile se bucură de condiţii de business avantajoase, prin negocieri transparente.

Sistemul programmatic al Ringier România se implementează rapid şi are un control centralizat al setup-ului din pagină fără a necesita resurse de programare din partea publisherilor.

Despre Grupul Ringier

Grupul Ringier este o companie media multinaţională. Fondat în 1833, Grupul Ringier are investiţii importante în digital, print, staţii de radio şi producţii de televiziune. Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web şi de telefonie mobilă, precum şi tipografii. Ringier este o companie elveţiană de familie cu sediul la Zürich. În România, Ringier activează din 1992 şi este cea mai mare companie de publishing.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus