Skip to main content

COMUNICAT. Ringier România şi ProductLead, webinar despre Social Display pentru clienţii din publicitate

 
COMUNICAT. Ringier România şi ProductLead, webinar despre Social Display pentru clienţii din publicitate

COMUNICAT. Ringier România şi ProductLead vin în întâmpinarea clienţilor din domeniul publicităţii care sunt interesaţi să folosească Social Display şi au organizat un webinar care detaliază modul în care soluţia oferă avantaje unice în construirea campaniilor de comunicare.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Social Display este un produs care combină tehnologia şi creativitatea într-o soluţie de display advertising customizabil care are rolul de a crea o legătură directă între influenceri şi platformele de publishing.

Micro-influencerii se transformă astfel în adevăraţi ambasadori de brand pentru produsele promovate, iar materialele create de ei sunt transformate în unelte de vânzare directă către consumatori.

VIDEO. Webinarul Ringier România şi ProductLead despre Social Display:

Social Display permite un grad mare de personalizare, astfel încât se poate adapta perfect nevoilor clienţilor şi oferă acces la mii de influenceri care vor funcţiona ca o punte de conexiune între client şi consumator.

Social Display poate selecta influencerii potriviţi pentru o anumită campanie pe baza unui brief detaliat sau a profilului de audienţă, cu respectarea cu stricteţe a guideline-urilor brandului. Apoi, soluţia agregă automat toate materialele generate de influenceri în campanie şi le foloseşte pentru a declina formatele de Social Display Ads.

Cu alte cuvinte, clienţii din domeniul publicităţii au acces la o varietate de formate de conţinut care pot fi ulterior folosite ca vehicule de vânzare şi promovare a mesajului campaniei, concomitent cu conţinutul generat de influenceri.

Prin soluţia Social Display dezvoltată de Ringier România şi ProductLead clienţii au acces la performanţă de top pentru campaniile de display advertising pe care le desfăşoară.

Clienţii ajung la îmbunătăţiri ale imaginilor brandurilor (brand lift) aflate între 9 şi 16%, CTR-ul înregistrat este între 4.30% şi 7.80%, cu o medie de 5.19%, astfel generând peste 800.000 de click-uri pentru campaniile livrate până acum.

Campaniile din Q1-Q3 2022 însumează peste 15 de milioane de impresii, cu peste 200 de micro-influenceri implicaţi şi mai mult de 1.000 de materiale generate de ei.

Una dintre cele mai de succes campanii desfăşurate prin Social Display a fost Dove Shower care a adus brandului Dove un brand lift de 9.2%, 4.3 milioane de impresii cu bannerele care au rulat în reţeaua site-urilor Ringier România şi un reach de peste 42.000 de utilizatori în social media cu peste 5.000 de interacţiuni.

Tagetarea audienţei se face precis, granular, mulţumită tehnologiei Piano care permite segmentări avansate şi optimizarea audienţelor pentru maximizarea efectului mesajelor campaniei.

Astfel, Social Display permite economii de timp şi resurse în construcţia campaniilor de comunicare şi aduce la vârful degetelor clienţilor din domeniul publicităţii instrumente de selecţie a celor mai buni influenceri şi control avansat a distribuirii mesajelor dorite.

Versatilitatea soluţiei Social Display o transformă în partenerul digital perfect pentru clienţii din domeniul publicităţii care vor să maximizeze eficienţa campaniilor de comunicare desfăşurate, fără efort suplimentar pentru dezvoltarea de materiale auxiliare.

În plus, opţiunile avansate de tagetare permit livrarea mesajului exact către consumatorii care au o afinitate mare pentru subiect şi deschiderea unor conversaţii autentice cu audienţa care poate fi fidelizată ulterior.

Social Display este o soluţie complexă care completează ecosistemul comunicaţional al brandurilor şi aduce mai aproape de clienţi cele mai noi tehnologii în domeniul display advertisingului care le vor permite să construiască campanii mai eficiente cu mai puţine resurse investite în crearea lor.

Mai multe detalii despre Social Display şi soluţiile care pot fi accesate prin intermediul Ringier România sunt disponibile prin intermediul reprezentanţilor de vânzări ai Ringier România.

Despre Grupul Ringier

Grupul Ringier este o companie media multinaţională. Fondat în 1833, Grupul Ringier are investiţii importante în digital, print, staţii de radio şi producţii de televiziune.

Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web şi de telefonie mobilă, precum şi tipografii. Ringier este o companie elveţiană de familie cu sediul la Zürich.

În România, Ringier activează din 1992 şi este cea mai mare companie de publishing.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus