Skip to main content

COMUNICATE. Cum îţi alegi rochiile elegante de lux

 
COMUNICATE. Cum îţi alegi rochiile elegante de lux

COMUNICAT. Evenimentele importante din viaţa oricărei femei şi ocaziile speciale care presupun cadre elegante şi fastuoase, o determină pe aceasta să îşi dorescă a onora momentul cu o prezenţă impecabilă, elegantă, valoroase şi plină de stil.

Publicitate

Astfel, măreţia momentului este onorată prin ţinute în care rochiile elegante de lux dau valoare şi scot în evidenţă importanţa evenimentului.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Rochiile elegante de lux, o alegere foarte sofisticată

Aflată în pragul unui eveniment important, vei încerca să faci  cea mai avantajoasă şi potrivită alegere vestimentară. Ţinuta pentru o ocazie specială, impune alegeri sofisticate şi impresionante, astfel că rochiile elegante de lux te aşteaptă să descoperi modelele care se vor încadra cel mai bine contextului şi evenimentului.

Această categorie te întâmpină cu o varietate foarte amplă de modele şi croieli, localizându-le astfel în funcţie de eveniment şi context.

Poţi opta pentru rochii elegante lungi sau scurte, cu trenă, cu umerii goi sau ample, asimetrice, mulate, conice  sau largi, pentru rochii de cununie sau de majorat, rochii de naşă sau rochii pentru evenimente tip cocktail.

Dacă eşti brunetă, vei alege dintre modelele în tonuri de orange, bleumarine sau roz, iar dacă ai un ten deschis poţi jongla cu nuanţe puternice de roşu, verde sau albastru intens.

Importanţa siluetei în alegerea rochiilor elegante de lux

Unul dintre criteriile în funcţie de care vei alege modelul potrivit din categoria rochii elegante de lux, este reprezentat de specificul siluetei tale. Dacă silueta ta este amplă şi ai şolduri generoase, încearcă să optezi pentru o croială largă sau pentru un model care se mulează pe partea superioară a corpului.

Te poţi folosi de trucul modelelor cu volane şi funde în zona umerilor, creând astfel o imagine de ansamblu foarte echilibrată.

În cazul în care bustul tău nu este generos şi doreşti să îi sporeşti volumul, alege modele de rochii elegante care au ataşate modele reliefate, de la broderi şi suprapuneri florale, până la volane şi paiete.

Dacă postura ta este mult proeminentă în partea de sus, atunci atenuează imaginea de ansamblu, optând pentru rochii elegante de lux  cărora le sunt ataşate falduri în partea de jos. Pentru o siluetă plinuţă, te poţi folosi de efectul pe care

îl creează un decolteu în forma literei V, partea de jos a rochiei urmând să pice degajat pe lângă corp. Dacă te bucuri de o statură atletică, atunci te poţi bucura de o rochie scurtă, simplă sau  accesorizată cu volane. De asemenea, poţi opta rochiile elegante asimetrice, trenele, rochiile cu corset sau cele tip sirenă cu crăpături ample.

Cum  alegi lungimea rochiei elegante de lux

Pentru a arăta foarte bine în rochia elegantă, ar trebui să ţii cont de lungimea care ţi se potriveşte. Alegând rochii elegante de lux medii, te poziţionezi într-o zonă confortabilă, acestea potrivindu-se oricărei staturi şi conferind un aer rafinat.

Pentru a adopta o rochie scurtă, trebuie să ştii că este necesar să ai o siluetă perfectă, înălţimea fiind mai puţin importantă. Rochiile elegante lungi, conferă un aer rafinat şi distins, oricărei tip de siluete şi staturi, însă dacă ai o înălţăme medie, este indicat să adopţi un model cu talie înaltă.

Încălţămintea potrivită rochiilor elegante

Pentru rochii elegante de lux se recomandă pantofii cu toc, mai puţin sandalele. Lungimea unei rochii trebuie să acopere pantoful în momentul în care stai în picioare, dar să permită o păşire fără a călca pe material, cu vârful sau cu tocul pantofului.

Poţi opta să asortezi pantoful cu poşeta, creând însă contrast între cromatica rochiei şi aceste accesorii.

GALERIE FOTO

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus