Skip to main content

COMUNICAT. Cum să alegi rochia potrivită în funcţie de ocazie

 
COMUNICAT. Cum să alegi rochia potrivită în funcţie de ocazie

COMUNICAT. Atunci când participi la un anumit eveniment trebuie să ţii cont de anumite reguli de etichetă, mai ales în ceea ce priveşte dress code-ul impus. De multe ori, diferenţa se află în micile detalii, aşa că este important să alegi rochia potrivită, astfel încât să faci o impresie bună în faţa celorlalţi invitaţi.

Publicitate

Aşa că iată câteva criterii de care ar trebui să ţii cont!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Rochii pentru nuntă

Nunţile sunt ocazia perfectă pentru a purta o rochie elegantă, însă, este important ca aceasta să nu fie de culoare albă, sau într-un stil asemănător unei rochii de mireasă. Totodată, trebuie să ţii cont şi de tematica nunţii şi de sezonul în care are loc evenimentul.

Spre exemplu, pentru o nuntă organizată pe plajă, poţi alege o rochie midi , din in sau dintr-un material vaporos, pe care o poţi accesoriza cu o pereche de sandale joase sau balerini.

În schimb, pentru o nuntă organizată într-un restaurant select, o rochie lungă, tip sirenă, ar fi alegerea ideală. Iar dacă nu ai o astfel de rochie în garderobă, poţi alege acum din sute de modele de rochii elegante de pe Dyfashion.ro, unde găseşti, cu siguranţă, o ţinută potrivită pentru silueta ta.

Rochii pentru botez

Spre deosebire de nuntă, un botez este un eveniment mult mai restrâns, iar de cele mai multe ori, acesta este organizat în timpul zilei. Aşa

că poţi pune deoparte rochia de seară şi poţi opta pentru o rochie de zi, cum ar fi o rochie midi cu imprimeu floral, sau o rochie subţire din mătase. Încearcă să eviţi rochiile cu decolteu pentru un astfel de eveniment şi să optezi pentru o ţinută în culori deschise, pastelate.

Totodată, poţi lua în calcul şi o rochie semi-formală,  de lungime medie, pe care o poţi asorta cu o pereche de sandale elegante.

Rochii pentru petreceri cocktail

Dacă vrei să atragi toate privirile la un cocktail party, poţi opta pentru o rochie tip sacou, care poate fi accesorizată cu pantofi stiletto şi un clutch chic. Când vine vorba de o petrecere cocktail, trebuie să îţi alegi cu atenţie ţinuta, astfel încât să nu fie nici prea elegantă, dar nici casual.

De aceea, o alegere ideală poate fi o rochie sheath, care este o combinaţie ideală într-o o rochie în stil office şi una elegantă. În plus, o astfel de rochie este potrivită pentru orice perioadă a anului, pentru că poate fi accesorizată foarte uşor cu mai multe tipuri de încălţăminte.

Rochii pentru Revelion

Urmează să îţi petreci revelionul în sufrageria prietenilor tăi sau într-un restaurant select? Acest aspect poate să influenţeze cu siguranţă alegerea ţinutei. Spre exemplu, pentru o petrecere organizată acasă, poţi opta pentru o rochie scurtă din catifea sau din mătase, pe care o poţi purta cu cizme, botine sau stiletto.

În schimb, pentru o petrecere la restaurant, varianta ideală ar fi o rochie glam, cu mânecă lungă şi decolteu în V. Însă, atunci când alegi să porţi o astfel de rochie, trebuie să ai grijă să respecţi un anumit echilibru vestimentar. Încearcă să nu încarci ţinuta cu prea multe accesorii şi să îţi alegi cu atenţie modelul rochiei, astfel încât aceasta să nu fie prea scurtă şi nici foarte decoltată.

Rochii pentru banchet

Banchetul este un eveniment special în viaţa oricărei domnişoare, aşa că pentru o asemenea petrecere ai nevoie nevoie de o rochie specială, care să te aducă în centrul atenţiei. Poţi opta pentru o rochie lungă vaporoasă, din tull, pentru o rochie tip sirenă, care să îţi pună silueta în valoare, sau pentru o rochie lungă cu decupaj pe picior.

Aşadar, alegerea rochiei pentru diferite ocazii nu ar trebui să fie o provocare. Întotdeauna trebuie să ţii cont de natura evenimentului la care participi, astfel încât ţinuta aleasă să fie potrivită cu ora evenimentului, locaţia şi tematica.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus