Skip to main content

COMUNICAT. 6 moduri prin care să ai grijă de sănătatea ochilor tăi

 
COMUNICAT. 6 moduri prin care să ai grijă de sănătatea ochilor tăi

COMUNICAT. Sănătatea ochilor tăi este esenţială, iar pentru a avea o vedere clară trebuie să îţi impui şi să urmezi câteva reguli zilnice pentru îngrijire şi protecţie. Astfel, vei reuşi să eviţi cu uşurinţă apariţia unor probleme oculare.

Publicitate

Sunt câteva moduri simple prin care poţi să ai grijă de sănătatea ochilor tăi cărora este posibil să nu le fi acordat prea mare atenţie până acum.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Din momentul în care te trezeşti şi până la culcare, ochii procesează şi focalizează imagini pentru tine. Acesta este motivul pentru care îţi spunem că trebuie să ai grijă de aceştia pentru a păstra sănătatea lor cât mai mult timp.

Dacă ai deja ochelari nu înseamnă că nu este important să îţi protejezi ochii în continuare. Îţi poţi seta un set de măsuri cu ajutorul cărora să îţi menţii vederea şi să eviţi apariţia unor complicaţii care ar putea să îţi afecteze ochii iremediabil.

1. Programează un consult

Fie că porţi ochelari de vedere sau lentile de contact pentru corectarea vederii, fie că nu ai fost de ani buni la un control preventiv, dar îţi simţi ochii obosiţi după ce stai cu orele în faţa computerului, fă o programare la Lensa, pentru consult optometric gratuit.

Dacă te califici pentru consultaţie ai automat preţuri cu până la 50% mai mici pentru cele 5.000 de rame şi 5.000 de lentile de contact din stoc şi multe alte beneficii.

2. Cunoaşte istoricul familial

Dacă ai părinţii cu diverse afecţiuni oculare este bine să ai cu atât mai mult grijă de sănătatea ochilor tăi şi să mergi la controale preventiv. O bună parte a problemelor la ochi sunt moştenite. Cu cât acestea vor fi diagnosticate mai devreme, poţi beneficia de tratament de specialitate rapid, astfel încât afecţiunile oftalmologice să fie ţinute sub control sau vindecate.

3. Poartă ochelari de soare

În sezonul cald, ori de câte ori ieşi în natură este bine să porţi de fiecare dată ochelari de soare de calitate. Dacă ai lentile de vedere nu trebuie să îţi faci griji, dioptriile pot fi încorporate în ochelarii de soare pe care îi poţi utiliza pe parcursul întregii zile, dar şi noaptea, la condus, fără distorsionarea culorilor.
Ochelarii de soare cu dioptrii îţi vor proteja ochii de efectul puternic al razelor UV şi îţi vor conferi posibilitatea de a vedea corect şi clar.

4. Foloseşte produse adecvate

Atunci când porţi ochelari sau lentile de contact ştii că ai nevoie de produse speciale pentru îngrijirea şi curăţarea acestora. Alege mereu produse de calitate de la o firmă cu tradiţie şi fă din timp comandă pentru a nu rămâne niciodată descoperit. Fiecare moment în care faci compromisuri şi alegi altceva decât ceea ce trebuie rişti sănătatea ochilor, deteriorarea vederii şi a lentilelor.

5. Previi înainte de toate

Dacă te numeri printre norocoşii cu vedere bună la 40 de ani, deşi petreci multe ore la birou cu ochii în computer, mai bine să fii precaut. Alături de controlul oftalmologic periodic apelează la ochelarii pentru calculator care te ajută să focusezi bine imaginile, chiar şi când eşti obosit, oferindu-ţi protecţie în faţa agresiunii luminii albastre de la dispozitivele moderne.


În plus, poţi opta pentru un model care să îţi pună în evidenţă ochii şi să fie în armonie cu structura ta facială. Poţi alege rame în orice culoare îţi poţi imagina, pentru a te menţine la modă.

6. Protejează ochii şi pasiunea

Dacă iubeşti sporturile şi aventura nu uita că aşa cum îţi protejezi corpul în faţa potenţialelor pericole, trebuie să îţi asiguri şi ochii. Foloseşte ochelarii adecvaţi, în funcţie de activitatea desfăşurată - ciclism, alergare, înot, ski - care îţi vor oferi protecţie în faţa leziunilor şi rănilor ce ar putea să apară, un câmp vizual larg, rezistenţă şi confort sporit.

Când eşti tânăr nu te gândeşti foarte mult la sănătatea ochilor, însă cu cât înaintezi în vârstă, odată cu primele semne ale unor afecţiuni oftalmologice, începi să conştientizezi importanţa menţinerii sănătăţii ochilor. Cele mai cunoscute probleme de vedere pot fi prevenite în moduri simple. Alături de măsurile de protecţie optime, cu o dieta echilibrată şi un stil de viaţă sănătos, bolile vor fi ţinute la distanţă. 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus