Skip to main content

COMUNICAT. Noi schimbări în grila de video GÂNDUL: ProSport Live se mută la 18.30, iar Marius Tucă Show de la 20.00

 
COMUNICAT. Noi schimbări în grila de video GÂNDUL: ProSport Live se mută la 18.30, iar Marius Tucă Show de la 20.00

COMUNICAT. Emisiunea ProSport Live, moderată de jurnalistul Victor Vrînceanu, trece la ora de vară de luni, 4 aprilie şi începe de la ora 18.30 pe site-ul ProSport si pe pagina de YouTube ProSport.

Publicitate

Cele mai importante informaţii din fotbalul românesc şi cele mai „fierbinţi” subiecte din sportul autohton vor fi dezbătute în direct.

ProSport.ro este site-ul pe care românii au petrecut cel mai mult timp în luna martie, cu o medie de 16 minute şi 25 de secunde, conform datelor furnizate de SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic de Internet).

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În acelaşi timp, emisiunea Marius Tucă Show de pe Gândul.ro se mută de la ora 20.00 şi poate fi urmarită atât pe site-ul Gândul.ro, cât şi pe canalul de YouTube Gândul, mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, si pe paginile de Facebook Gândul şi Marius Tucă.

Site-urile PROSPORT şi GÂNDUL fac parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus