Skip to main content

COMUNICAT. Nu este niciodată prea devreme pentru Secret Cinema. Suspans şi o mare necunoscută la primul Secret Cinema organizat în România

 
COMUNICAT. Nu este niciodată prea devreme pentru Secret Cinema. Suspans şi o mare necunoscută la primul Secret Cinema organizat în România

COMUNICAT. Iubitorii de filme şi de surprize au fost invitaţi aseară de Cinema City în locaţia din ParkLake, la o proiecţie specială şi memorabilă, despre care nu ştiau nimic!

Publicitate

Cu promisiunea certă că se va urmări un film necunoscut, cei prezenţi au avut misiunea să accepte provocarea şi să devină, astfel, complici la crearea unui fenomen aparte şi interactiv – Secret Cinema. 

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cinema City a pus în scenă, pentru prima dată în România, conceptul foarte popular de Secret Cinema, în care participanţii sunt invitaţi la cinema alături de cineva drag, dar fără să ştie ce film vor urmări.

Secret Cinema are la bază un principiu unic „ştim că mergem la cinema, dar nu ştim ce film vizionăm”. Practic, un „blind date cu FILMUL”, care poate să fie o producţie clasică din anii ’30, un blockbuster legendar sau  avanpremiera absolută a unui film îndelung aşteptat în cinematografe!

La Secret Cinema distracţia începe când răspunzi invitaţiei şi ştii ce urmează să faci şi unde, dar nu ai nicio altă informaţie în plus.

Desigur îţi poţi imagina cam ce film ar putea rula în seara proiecţiei, poţi face nenumărate scenarii....dar adevărul e doar unul şi îl descoperi la faţa locului. Ceea ce face ca acest demers să fie deosebit de apreciat este tocmai surpriza în sine, dezvăluită abia la începerea genericului când vezi, efectiv, şi titlul proiecţiei.

“SECRET CINEMA este un vis pe care îl aveam de mult timp, iar partenerii nostri de la INTERCOM, deţinătorii licenţelor pentru filmele SONY PICTURES ENTERTAINMENT, ne-au ridicat mingea perfectă la fileu. Îndrăzneţ şi nebunesc, conceptul ni s-a părut încă de la început o invitaţie la a-ţi reaminti de ce iubeşti cinematograful.

Nimic nu se compară cu reacţia celor peste 100 invitaţi care l-au testat aseară, încă răsunându-ne în urechi freamătul şi dezbaterile dinaintea începerii filmului, la fel liniştea şi râsetele ce au urmat dezvăluirii titlului secret: super-producţia hollywoodiană „Ghostbusters: Afterlife”, vizionată în avanpremieră absolută în România. Pregatiţi pentru următoarea descoperire?

Noi, cu siguranţă, pariem că SECRET CINEMA se va transforma într-o tradiţie marca Cinema City cu surprize ca-n filme”, spune Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România

“Să vii la film şi să plăteşti bilet fără să ştii ce producţie va rula în sală. Asta alimentează magia din care e compusă lumea filmului şi creează misterul care te ţine blocat în scaun pentru cel puţin două ore.”, a completat  Marco Badea, jurnalist Digi 24.

SECRET CINEMA. În curând pe Marile Ecrane Cinema City din toata ţara.

Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 247 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare şi mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, cu imagini clare ca lacrima şi un sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP (în preţul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă confortabilă cinematografică în fotolii extensibile, cină pregătită de un chef, meniu bar nelimitat).

Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis şi cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziţia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus