Skip to main content

COMUNICAT. 5 lucruri pe care să le faci în Mangalia vara aceasta

 
COMUNICAT. 5 lucruri pe care să le faci în Mangalia vara aceasta

COMUNICAT. Ce spui de un sejur de vacanţă inedit chiar pe litoralul românesc? Îţi doreşti o locaţie cu plaje cu nisip fin şi intrare lină în apă, hoteluri de lux, obiective turistice, voie bună, distracţie şi oameni ospitalieri şi prietenoşi? Atunci nu trebuie să lipsească oraşul-port Mangalia de pe lista destinaţiilor din această vară!

Publicitate

Dacă până acum nu ai reuşit să descoperi frumuseţile pe care le găzduieşte acest oraş, iată care sunt cele mai îndrăgite obiective turistice, activităţi, peisaje şi drumeţii de care te vei bucura!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Te răsfeţi la un hotel de lux

Începe vacanţa în confort şi eleganţă! Alege cazarea la un hotel din Mangalia care să-ţi satisfacă toate dorinţele, de la un mediu modern şi curat, la numeroase facilităţi, mic dejun, sală de fitness, piscine, locaţie irezistibilă şi aproape de faleză, personal ospitalier, delicii culinare etc.

Cu o astfel de unitate de primire vei şti deja că ai început sejurul cum nu se poate mai bine!

Mergi la plajă!

Una dintre activităţile favorite ale tuturor turiştilor care vin pe litoralul românesc este, bineînţeles, sesiunea zilnică de plajă! Pentru a te bucura de cea mai bună experienţă la plajă, încearcă să eviţi expunerea la soare la orele prânzului, când razele acestuia sunt foarte puternice.

Plaja din Mangalia este una dintre cele mai late de pe întreaga coastă a litoralului de sud, având în jur de 250m. Te vei bucura de nisip fin, auriu şi îmbogăţit cu particule de sapropel - sedimente cu proprietăţi benefice pentru organismul tău!

Intrarea în apă se face lin, fiind un mediu excelent şi sigur atât pentru adulţi, dar şi pentru cei mici. Alături de perioadele petrecute pe şezlong, plimbările la marginea mării şi înotul, aici vei putea încerca şi diferite sporturi nautice, precum mersul cu banana, tobogane, scutere, plimbări cu barca sau yachtul sau chiar schi nautic.

Descoperă Farul Genovez

Farul Genovez este unul dintre atracţiile turistice pe care trebuie să le vizitezi atunci când ajungi în Mangalia. Farul se află în apropierea falezei Cazinou, fiind cel mai vechi edificiu din judeţul Constanţa.

Aici vei putea descoperi povesti interesante ce datează încă din jurul anului 1860, perioada în care s-a construit clădirea. În aceeaşi zonă vei putea vizita şi Portul Turistic Mangalia.

Descoperă istoria Mangaliei

● Muzeul Marinei Mangalia - locul se află la ieşirea din oraşul-port, în apropierea staţiunii 2 Mai. Oferă o colecţie variată şi impresionantă de obiecte şi naraţiuni din trecut, specifice marinei, precum arme sub apă, vase, torpile, piese de artilerie navală şi antiaeriană, dar şi alte colecţii pe care le vei descoperi încă de la intrarea în clădire!

● Muzeul de Arheologie „Callatis” - chiar în centrul Mangaliei vei descoperi Muzeul de Arheologie, fiind prezent în oraş din secolul al XX-lea. Aici vei putea observa colecţii impresionante de obiecte, papirusuri şi alte elemente care îţi vor oferi o imagine a timpului din urmă!

● Mormântul Tropaeum Traiani - reprezintă doar un fragment al istoriei dacilor şi romanilor; fiind ridicat în jurul anului 105 şi înfăţişează simbolul victoriei Împăratului Traian asupra Daciei. Este un obiectiv turistic ce ar trebui vizitat de toţi cei care ajung în Mangalia!

● Moscheea Esmahan Sultan - este un lăcaş musulman de cult ridicat în anul 1575, fiind înconjurat de cimitirul mahomedan. Este un loc interesant, cu o cultură aparte, ce poate fi vizitat de cei care doresc să afle lucruri noi, impresionante şi diverse!

Fă o vizită la Herghelia Mangalia

Fii gata de o activitate aparte pentru sejurul tău şi vizitează Herghelia din Mangalia! Aceasta se află la doar 3 km de oraş şi găzduieşte aproximativ 350 de cai de rasă. Dacă îţi doreşti o pauză de la plajă, însă vrei momente şi amintiri de neuitat, atunci iată ce poţi face la această Herghelie:

● Vei vizita singurul hipodrom din România, acesta având curse de galop, atelaje, trap şi diferite concursuri

● Oferă spectacole pentru copii şi adulţi;

● Vei mângâia diferitele rase de cai şi ponei;

● Te vei putea plimba pe malul Mării Negre.

Mangalia este un oraş ce oferă tuturor turiştilor experienţe inedite, aşa că ia cu tine familia şi prietenii, aparatul foto, distracţia şi voia bună pentru a descoperi cele mai frumoase locuri, plaje şi activităţi din această destinaţie!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mucusor mucusor
    hai du-te cu cercu de aici!

Trimite un comentariu

sus