Skip to main content

COMUNICAT. Selly este ambasadorul CCC în noua campanie pentru brandurile sport

 
COMUNICAT. Selly este ambasadorul CCC în noua campanie pentru brandurile sport

COMUNICAT. Brandurile sport din portofoliul retailerului polonez de încălţăminte şi accesorii CCC sunt stilizate în acest sezon de Selly, vloggerul de succes urmărit de peste 6 milioane de fani pe Youtube, Instagram şi TikTok.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Filmările pentru campanie au avut loc în Varşovia cu o echipă de producţie extinsă şi un program de două zile intense de shooting. Imaginile campaniei cu vloggerul de 21 de ani au fost surprinse de fotograful internaţional Hans Neumann, artist vizual recunoscut pentru proiectele sale în revista Vogue pentru branduri de top precum Chanel sau Hermes.

Atmosfera relaxată de pe platou şi chimia dintre Selly şi echipa de producţie se resimte şi în videoclipul de campanie, unde creatorul de conţinut poartă modelele preferate de încălţăminte în combinaţie cu seturi de trening, topuri în estetică athleisure, ascultând propria piesă hit, „Mod Avion”. Este uşor să-ţi imaginezi un look de primăvară cu accesorii Sprandi, pantaloni sport şi un tricou preferat.

„Cu un stil personal puternic şi o atitudine ce inspiră o generaţie întreagă, Selly aduce un plus de energie şi un stil fresh campaniei Wonderland Sport. Suntem pregătiţi pentru un nou sezon într-o formulă completă şi complexă.” – a declarat Silvia Popescu, Marketing Manager la CCC.

Cu o experienţă de peste 11 ani în zona online, cunoscut pentru un stil vestimentar lejer şi bine rafinat în acelaşi timp, Selly păşeşte încrezător pe tărâmul CCC Wonderland al brandurilor sport pentru sezonul primăvară-vară 2023. De la modelele clasice de tenişi Vans, până la pantofi sport tip Champion tip baschet, vloggerul apreciază confortul accesoriilor din noua colecţie.

Noua colecţie Wonderland Sport este disponibilă în toate magazinele CCC, în aplicaţie şi pe ccc.eu.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]
 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus