Skip to main content

COMUNICAT. 7 moduri simple de a-ţi decora casa pentru primăvară

 
COMUNICAT. 7 moduri simple de a-ţi decora casa pentru primăvară

COMUNICAT. Primăvara este aici, şi este timpul să oferi casei tale o gură de aer proaspăt! Temperaturile mai calde, copacii înfloriţi şi promisiunea unui nou sezon cald din primăvară momentul perfect pentru a-ţi reînnoi designul interior. Iar dacă nu vrei să faci renovări majore, iată câteva sfaturi simple care vor schimba aerul casei tale şi vor reîmprospăta casa în ton cu natura.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

1.Adaugă culoare cu perne şi pături

O modalitate ieftină şi uşoară de a adăuga un strop de culoare în orice cameră, optaţi pentru perne sau pături luminoase. Nu numai că oferă confort şi stil, dar sunt şi uşor de schimbat atunci când eşti gata pentru ceva nou.

Primăvara se poartă culori pastelate, în special verde, portocaliu şi galben. Iar pentru a face o economie atunci când vine vorba de noile decoraţiuni poţi să mergi la Pepco, pentru că are preţuri destul de mici,  pentru a găsi decoraţii în ton cu primăvara. Mai mult, aici poţi să găseşti feţe de pernă şi pături în culorile verii dar şi alte accesorii precum vaze sau decoraţiuni specifice anotimpului.

2. Schimbă tratamentele pentru ferestre

O altă modalitate simplă de a schimba instant aspectul oricărei încăperi este să te foloseşti de perdele şi de draperii sau de jaluzele. Poţi să mergi pe mâna paletei de culori sau ceva cu inserţii colorate, în special dacă vorbim despre perdele.

Iar în cazul în care vrei ceva permanent, poţi să investeşti în obloane personalizate. Desigur, acestea nu le vei schimba la fiecare sezon, însă sunt o investiţie excelentă în special pentru cei care au locuinţa pe vest sau sud şi le bate soarele mai toată ziua în casă.

3. Împrospătează camera cu plante şi flori

Nimic nu spune mai bine primăvară decât să adaugi puţină viaţă în casa ta cu plante şi flori! Nu numai că arată grozav, dar pot ajuta şi la purificarea aerului şi îţi pot îmbunătăţi şi starea de spirit!

Dacă crezi că nu poţi să creşti o plantă de apartament, poţi să începi cu suculenţi şi cactuşi. Au nevoie de îngrijire minimă şi sunt veşnic verzi. Poţi să optezi, de asemenea, pentru plante suculente cu flori sau fructe colorate pentru a aduce mai multă lumină camerei.

4. Profită de lumina naturală

Lumina naturală este unul dintre cele mai bune instrumente de decorare - poate deschide instantaneu orice încăpere, oferindu-i în acelaşi timp o strălucire primitoare!

Dacă este posibil, profită de această resursă gratuită eliminând draperiile grele sau jaluzelele în favoarea perdelelor transparente care permit mai multă lumină naturală în spaţiu fără a sacrifica în acelaşi timp intimitatea.

5. Rearanjează piesele de mobilier pentru un aspect nou

Poate părea puţin, însă, reamenajarea unor piese de mobilier vor schimba total ambientul. Nu este obligatoriu să muţi toată mobila, este îndeajuns să muţi doar o masă sau nişte rafturi pentru a rearanja toată armonia camerei.

Poţi să adaugi elemente noi, cum ar fi rafturi suspendate sau chiar să elimini piese de mobilier care nu îşi au locul. Însă, dacă au un buget limitat, atunci poţi să te limitezi la mutarea câtorva corpuri, eventual mai mici. 

6. Restaurează obiectele vechi în ceva nou

Nu ai chef să cumperi un decor nou? Ia în considerare refolosirea obiectelor vechi în schimb ! Valize vechi, borcane, lăzi de lemn, etc., toate sunt soluţii de depozitare excelent şi adaugă un element suplimentar de interes.

De asemenea, poţi să revopseşti mobila, pentru a schimba paleta de culoare. Sau chiar să adaugi accente colotare pe decoraţiunile existente. Nu există limite atunci când vine vorba de decorarea pentru primăvară a casei tale, în special atunci când o faci cu mâna ta. Aşa că poţi să îţi laşi imaginaţia liberă şi să faci ce îţi doreşti!

7. Încorporează opere de artă în schema de design

Lucrările de artă adaugă personalitate în timp ce fac orice zonă mai interesantă ! În plus, nu trebuie să fie nici scump. Poţi să mergi în talciocuri, târguri de antichităţi sau chiar să cumperi tablouri şi obiecte de artă din imprimerii. Chiar şi magazine de decoraţiuni interioare, cum este Pepco, au astfel de obiecte de artă.

De altfel, poţi să arunci un ochi pe noul catalog Pepco pentru a găsi accesoriile pe care ţi le doreşti. Cheia este să nu cheltui foarte mulţi bani. Dar poţi să găseşti piese statement la preţuri modice dacă eşti dispus să cauţi puţin. 

Acum că a sosit primăvara, nu există un moment mai bun decât pentru a-ţi împrospăta casa cu câteva actualizări simple!

De la adăugarea de culoare prin perne şi pături, schimbarea tratamentelor pentru ferestre, aducerea de verdeaţă cu plante şi flori, profitând de lumina naturală, rearanjarea pieselor de mobilier, refolosirea obiectelor vechi sau transformându-le în ceva nou, încorporarea operelor de artă - aceste şapte sfaturi sunt sigur de a ajuta orice femeie cu ritm rapid să dea casa ei un impuls atât de necesar chiar la timp pentru primăvară !

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus