Skip to main content

COMUNICAT. 4 sfaturi pentru a combina elegant genţile şi pantofi

 
COMUNICAT. 4 sfaturi pentru a combina elegant genţile şi pantofi

COMUNICAT. Geanta de mână este un accesoriu care joacă un rol foarte important în stilul femeilor. O geantă bună trebuie să îţi permită să iei cu tine toate articolele de care ai nevoie şi, în acelaşi timp, să arate bine. Nu este de mirare că alegerea unui anumit model pentru stilul tău poate fi o provocare!

Publicitate

Te întrebi dacă merită să asortezi geanta la culoarea pantofilor tăi? Sau poate ar trebui să te concentrezi pe contrast? Nu vor exista niciodată răspunsuri clare la aceste întrebări, dar merită să te familiarizezi cu regulile de bază ale jocului. Datorită acestui lucru, lumea styling-ului nu va avea secrete pentru tine!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Genţile de mână şi dimensiunile lor – alegerea modelelor potrivite 

Primul lucru la care ar trebui să fii atentă atunci când alegi o geantă de mână este dimensiunea acesteia!

  • Pentru utilizarea de zi cu zi la birou sau la şcoală, cea mai bună soluţie este o geantă care seamănă cu o servietă clasică, dar şi o aşa-numită geantă pentru cumpărături, adică o geantă mare în care să încapă nu doar şerveţele şi un telefon, ci şi o revistă, o sticlă de apă şi chiar un laptop!
  • Genţile de dimensiuni medii vor fi perfecte pentru botine, atunci când mergi la cumpărături sau pentru o plimbare prin oraş. Poţi pune cu succes tot ce ai nevoie în ele - un portofel, chei, un smartphone şi chiar o carte mică.
  • Clutch-urile sunt cele mai bune pentru petreceri. Aceasta este cea mai mică dimensiune a genţii, cu spaţiu limitat, dar suficient pentru un pachet de şerveţele, ruj şi un telefon.
  • Genţile sport sunt o categorie complet separată. Interesant este că poţi alege o geantă a brandurilor sport renumite chiar dacă nu te antrenezi la sală. 

Cum alegi o geantă pentru pantofi?

Această întrebare şi-o adresează multe femei, pentru că sunt obişnuite cu ideea că pantofii şi genţile ar trebui să fie de aceeaşi culoare. De remarcat, totuşi, moda a devenit cu siguranţă mai relaxată. 

  • Această regulă există astăzi: pantofii şi genţile ar trebui să fie în acelaşi stil! Potrivirea culorii genţii strict la culoarea pantofilor nu este recomandată în zilele acestea. Acest tip de stil pare destul de banal şi de modă veche.
  • Cu toate acestea, nu înseamnă că pantofii şi geanta ar putea să nu se potrivească deloc între ele. Dacă alegi botine boho cu franjuri şi mărgele, uită de o geantă glamour cu o strălucire metalică! 
  • Alege o geantă de mână la fel de elegantă pentru tocuri înalte elegante, de exemplu o geantă de pe https://epantofi.ro/c/genti-guess
  • Îţi poţi asorta pantofii sport nu doar cu o geantă sport, ci şi cu o geantă shopper sau cu un rucsac elegant din piele! Cel mai important este să potriveşti stilul genţii cu stilul pantofilor!

Cum alegi o geantă de mână pentru o ţinută?

Atât geanta, cât şi pantofii, trebuie să se potrivească perfect întregii ţinute. Prin urmare, merită să urmezi un principiu similar ca atunci când alegi o geantă. Dacă te decizi pentru o rochie mini de petrecere decorată cu paiete, cu siguranţă nu vei lua cu tine o geantă shopper mare, maro, din piele întoarsă. Astfel de extreme sunt evidente, dar merită să îţi aminteşti că până şi cele mai mici detalii contează. Prin urmare, alege genţi mai puţin formale. 

Pentru ţinute elegante pentru nunţi sau petreceri de ceremonie, alege un clutch simplu sau pe lanţ. Poţi lua o geantă de piele întoarsă sau piele cu blugi si look-uri casual, iar o rochie albă de vară va arata cel mai bine cu o geantă tip coş, delicată, ţesută sau o geantă din bumbac. Prin urmare, contează nu doar stilul, ci şi materialul din care este făcută geanta! Prin urmare, cel mai important lucru va fi consistenţa stilistică, a culorii şi a materialului!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus