Skip to main content

COMUNICAT. SKiN MedSpa, cei mai pregătiţi în injectarea cu Acid Hialuronic

 
COMUNICAT. SKiN MedSpa, cei mai pregătiţi în injectarea cu Acid Hialuronic

COMUNICAT. În cazul oricărei specialităţi medicale, este mai mult decât evidentă nevoia de învăţare continuă, dar există specialităţi, precum chirurgia plastică estetică şi dermatologia, unde mâna unui specialist poate transforma complet viaţa unui pacient.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

La nivel mondial, 5% din numărul total de proceduri injectabile sunt considerate acte de malpraxis, iar statisticile iau în calcul doar plângerile formulate oficial de către pacienţi, aşadar numărul intervenţiilor eşuate este necunoscut.

Nici România nu a fost ferită de apariţia medicilor impostori şi a  rezultatelor dezastruoase pentru proceduri injectabile, considerate minim-invazive, precum injectările cu acid hialuronic în buze sau în riduri, injectări pentru a obţine un efect de lifting facial fără bisturiu şamd.

De aceea, calitatea actului medical al specialiştilor care efectuează aceste injectări este pusă mereu sub semnul întrebării şi dezbătută în multe ţări. În clinicile SKiN MedSpa, pacientul este pus pe primul loc, iar siguranţa şi satisfacţia sa sunt vitale, aşadar serviciile trebuie să fie cel puţin excepţionale.

Într-un domeniu extrem de dinamic, în care mereu apar produse şi tehnici noi, singura modalitate de a oferi cu adevărat expertiză şi calitate este instruirea continuă a personalului medical şi auxiliar.

Echipa medicală SKiN MedSpa a participat în luna octombrie la două evenimente   importante: un curs hands-on, în regim de unu la unu, organizat de Academia Allergan cu produsele Juvederm® şi o sesiune exclusivă cu renumitul trainer internaţional dr. Radina Denkova, care a venit special în Bucureşti pentru medicii clinicilor SKiN Drumul Taberelor şi Corbeanca.

Academia Allergan este divizia de educaţie şi cercetare a companiei cu acelaşi nume, care a creat şi a dezvoltat cel mai popular filler de acid hialuronic din lume, JUVEDERM®. Academia are o echipă specializată în instruirea personalului medical privind cele mai noi tehnici de injectare, în conformitate cu noile tendinţe şi cu dorinţele pacienţilor. 

Dr. Radina Denkova este un formator medical internaţional certificat Allergan şi un medic dermato-venerolog cu peste 20 de ani activitate continuă, numărul 1 în proceduri injectabile în Bulgaria. Datorită rezultatelor excepţionale, în clinica sa din Sofia, dr. Radina Denkova tratează pacienţi din toată lumea şi şi-a dezvoltat şi propria academie, unde organizează cursuri practice pentru medicii atraşi de latura estetică a medicinii.

“Ne-am obişnuit clienţii cu excelenţă şi cu cea mai rapidă rezolvare cu putinţă, iar pentru a ne onora promisiunea, atât managementul clinicii, dar şi personalul medical a înţeles că procesul de învăţare este continuu, şi că supra-specializarea nu se întâmplă fără să faci nimic. Există multe situaţii în care medicii dermatologi sau chirurgi plasticieni “îşi fac mâna” direct pe pacienţi, pe cei care plătesc pentru rezultate. Este un lucru foarte urât, dar foarte des întâlnit în România.

Tocmai de aceea, pentru că detestăm această practică şi nu vrem să copiem practicile nocive din piaţă, am decis să procedăm altfel, să investim în medici, în cursuri practice, astfel încât personalul medical SKiN să fie la cel mai înalt nivel de pregătire cu putinţă”, a spus managerul clinicii SKiN Corbeanca, Andreea Abraham.

Medicul chirurg plastician Alexandru Bănică  susţine că “pacienţii, mai ales pacientele, nu iau deloc în serios procedurile injectabile, din păcate.

Clar este o percepţie greşită, intenţionat popularizată, că o mărire de buze cu Acid Hialuronic sau injectarea pomeţilor cu un filler dermic nu au cum să iasă rău, că nu rişti nimic, pentru că oricum există hialuronidaza, care poate “topi” o intervenţie nereuşită.

De aceea acestea se lasă pe mâna oricui spune că ştie să injecteze şi nu caută activ specialişti care respectă cu stricteţe protocoalele de siguranţă, care obţin nişte rezultate frumoase, ce nu atrag zâmbete dispreţuitoare sau chicote pe la spate.

Obiectivul este ca o procedură injectabilă, fie că este cu Botox sau cu Acid Hialuronic, să te transforme în mai bine. Aceeaşi cantitate de acid hialuronic  sau toxină botulinică poate oferi pacientului rezultate minunate, mediocre sau chiar dezastruoase. Singurul lucru care face diferenţa este pregătirea şi experienţa medicului injectolog care realizează procedura.

Chiar şi după ani de facultate, de rezidenţiat, practică şi specializare, tot este nevoie de pregătire specială la cel mai înalt nivel. Iar în clinicile SKiN, lucrurile acestea sunt respectate cu sfinţenie”.

Pacienţii trebuie să îşi exercite drepturile pe care le au, privind siguranţa şi calitatea actului medical la care se supun. Reţelele de socializare nu sunt cel mai bun reper pentru a găsi medicul potrivit, ci doar un prim pas.

Trebuie verificate şi solicitate informaţiile privind pregătirea acestuia, care sunt ultimele cursuri la care a participat, tipul de substanţă de injectare folosită, dacă aceasta vine cu certificat de trasabilitate sau nu şi multe alte detalii.

Lucrurile care trebuie să ridice serioase semne de întrebare sunt: lipsa unui CV sau a datelor privind educaţia şi experienţa clinică a medicului care va realiza injectarea, oferte pentru substanţe la fel de bune precum acidul hialuronic original sau toxină botulinică de provenienţă neclară, la un preţ mai mic, cabinete medicale de apartament sau dese schimbări de locaţie, şamd.

În cele din urmă, în toate aceste cazuri, siguranţa unor rezultate bune, fără riscuri inutile, stă în capacitatea pacientului de a nu se lăsa dus de nas şi de a alege cea mai bună variantă.

Misiunea SKiN MedSpa este să ofere pacienţilor o alternativă sigură, accesibilă şi de calitate, atunci când îşi doresc să arate mai bine şi să se simtă mai bine în pielea lor!

Despre SKiN MedSpa

SKiN MedSpa este singurul lanţ de clinici din România unde pacienţii pot beneficia de toate cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale şi estetice.

Atât clinica SKiN Corbeanca, cât şi SKiN Bucureşti sunt printre puţinele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineaţa la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienţilor extrem de ocupaţi timp pentru ei înşişi.

Cu o echipă medicală dedicată şi un personal în care se investeşte în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare şi care este evaluat cel puţin o dată pe lună, brandul SKiN MedSpa este respectat şi iubit de mii de pacienţi mulţumiţi.

Toate echipamentele folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN Bucureşti
Centrul comercial Auchan Drumul Taberelor, etaj 1,
Bucureşti, România


SKiN Corbeanca 
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Telefon programări: 031 005.10.15
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus