Skip to main content

COMUNICAT. Sneakers damă – Ce culori sunt cele mai populare?

 
COMUNICAT. Sneakers damă – Ce culori sunt cele mai populare?

COMUNICAT. Nu există încălţăminte mai confortabilă şi mai versatilă decât o pereche de sneakers. Cu foarte mici excepţii, sneakersii pot fi purtaţi pe tot parcursul anului, potrivindu-se cu o varietate de piese vestimentare, de la pantaloni scurţi, blugi, chino, cargo şi până la rochii şi fuste.

Publicitate

Sneakersii sunt foarte confortabili şi la modă, iar gama actuală este atât de cuprinzătoare, încât vei găsi cu uşurinţă o pereche care să îţi completeze toate ţinutele de zi cu zi şi care să te ajute să ieşi în evidenţă.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Iată ce culori merită atenţia ta dacă urmează să îţi achiziţionezi o nouă pereche în sezonul acesta de toamnă-iarnă:

Sneakers mov sau gri pentru ţinute feminine şi confortabile

Movul deschis este o nuanţă uimitoare, motiv pentru care este foarte îndrăgită atât de către femei, cât şi de către bărbaţi. Movul este relativ neutru şi surprinzător de versatil, aşa că o pereche de sneakers mov va merge cu absolut orice piesă vestimentară.

Optează pentru o pereche de sneakers mov deschis cu talpa albă, mai groasă în spate decât în faţă. Vei putea purta aceşti sneakersi la blugii preferaţi, la pantaloni chino, dar şi la rochii. O pereche de sneakers mov îţi va însenina zilele mohorâte de toamnă. De îndată ce apar primele zile mai călduroase de primăvară, îi vei putea purta din nou.

Dacă preferi nuanţele mai reci, atunci optează pentru o pereche de sneakersi într-o nuanţă elegantă de gri deschis. În ultimii ani, griul a devenit noul alb. Alege pantofi sport de culoare gri dacă prioritizezi confortul şi versatilitatea. Griul funcţionează cu aproape orice altă culoare, aşa că vei fi surprinsă de cât de des îţi vei purta sneakersii gri. 

Sneakers damă negri – la modă mereu

Pantofii sport în nuanţe contrastante au un mare impact asupra oricărei ţinute, evidenţiind picioarele. O pereche de sneakersi în nuanţele alb-negru se vor potrivi cu o multitudine de culori diferite. Poţi purta o pereche de pantofi sport alb-negru la blugii albaştri preferaţi, împreună cu un tricou confortabil.

La rândul lor, pantofii sport negri sunt esenţiali pentru o garderobă stilată şi practică. Pantofii sport negri sunt versatili, confortabili şi moderni. Poţi purta o pereche de sneakers damă negri la blugi, pantaloni chino, pantaloni scurţi, rochii şi fuste. Pantofii sport negri pot avea talpa neagră sau talpa albă. Cei cu talpa albă deţin un aspect contrastant şi sport, în timp ce pantofii all-black sunt potriviţi pentru ţinutele casual şi smart casual.

Pantofii sport albi sunt la fel de versatili precum cei de culoare neagră. Mai ales dacă vei opta pentru o pereche de pantofi sport din piele naturală de culoare albă, îi vei putea purta o perioadă îndelungată de timp. Sunt potriviţi atât pentru sezonul cald, dar şi pentru zilele mai reci de toamnă şi chiar la începutul iernii.

În cele din urmă, dacă preferi pantofii sport în nuanţe mai feminine, nu uita de sneakersii mai sus amintiţi în nuanţe deschise de mov, dar orientează-ţi atenţia şi către sneakerşii în nuanţe plăcute de bej, roz pudră şi piersică. Piersica este o nuanţă pastelată foarte apreciată în ultimul timp, potrivindu-se grozav cu piesele vestimentare albe şi bej, dar şi cu ţinutele din denim.

Gama de sneakersi este mai cuprinzătoare ca oricând, şi asta pentru că sneakersii pot fi purtaţi la o varietate de piese şi ţinute vestimentare moderne, stilate şi confortabile. Fie că abordezi ţinute casual, smart casual, street style, athleisure sau office, garderoba ta are nevoie de o pereche de sneakersi.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus