Skip to main content

COMUNICAT. Animaţia „Suflet / Soul” este filmul numărul 1 în box office-ul românesc!

 
COMUNICAT. Animaţia „Suflet / Soul” este filmul numărul 1 în box office-ul românesc!

COMUNICAT. După primul weekend, “Suflet / Soul”, premiat cu Oscar pentru „Cel mai bun film de animaţie”,   este filmul nr 1 în  box office-ul românesc, având încasări de peste 299.000 RON. Cifrele înregistrate de ,,Suflet / Soul”, la debutul său pe marile ecrane din ţară, i-au garantat filmului statutul de cea mai bună lansare în România. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Filmul “Suflet/ Soul” a avut premiera în data 27 mai, fiind distribuit în România de Forum Film,  disponibil în formatele 2D şi 3D, dublat. 

Produs de  Studiourile Pixar Animation, filmul „Suflet / Soul” este o animaţie superbă care urmăreşte aventura ireală a unui profesor obişnuit care se trezeşte deodată într-o lume cu totul neobişnuită.

Aventura din „Suflet / Soul”  începe în lumea dinamică a New York-ului cucerit de jazz şi ne poartă în locurile neverosimile din tărâmul imaginar al Marelui Dinainte. Accentul pus pe contrastul dintre ritmul înnebunitor al marelui oraş şi aparenţa cosmică a celeilalte lumi este ceea ce face această producţie cu totul specială.

De-a lungul realizării filmului, echipa de producţie s-a inspirat din epoci complet diferite, plecând de la opera artistului satiric Ronald Searle şi trecând prin animaţiile clasice Disney din anii ’60, cum ar fi “101 Dalmaţieni”.

SINOPSIS

Visul profesorului de muzică Joe Gardner este de a deveni cântăreţ de jazz. Doar că, înainte de întâlnirea cu cel mai important moment artistic al vieţii lui, are un mic accident în urma căruia ajunge într-un spaţiu eteric, de tranziţie, necunoscut, unde descoperă suflete în aşteptarea personalităţilor.

Aici o întâlneşte pe 22 un suflet tânăr, capricios şi naiv, alături de care Joe porneşte într-o aventură care ar trebui să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.


Filmul „Suflet / Soul” este distribuit în România de Forum Film România şi a avut  premiera în cinematografe în 27 mai 2021, în format 2D si 3D, dublat.

VIDEO. Trailer | Suflet / Soul 

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel, şi şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century Studios si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani.

În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

https://www.cineforum.ro

https://www.facebook.com/CineForum.ro/

https://www.instagram.com/cineforumromania/

https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus