Skip to main content

COMUNICAT. Cancan lansează podcastul Taclale

 
COMUNICAT. Cancan lansează podcastul Taclale

COMUNICAT. Un nou proiect online se lansează pe piaţa media din România, avându-l ca gazdă pe jurnalistul Liviu Chiriţă. ”TACLALE” va putea fi urmărit începând de joi, 30 iunie, ora 20.00, integral pe site-ul Cancan.ro, pe pagina de Facebook CANCAN, pe TikTok, Instagram şi pe canalul de YouTube CANCAN.

Publicitate

Primul invitat al podcastului va fi Valentin Sălăgean, cel care, alături de actualul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu, este fondatorul cunoscutului lanţ de restaurante, ”Trattoria Il Calcio”. Emigrat în SUA, în 1981, Vali Sălăgean are o poveste de viaţă fabuloasă, pe care s-a decis să o spună, fără menajamente, la “TACLALE”.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Jurnalistul şi scriitorul Răzvan Ioan Boanchiş este prieten de peste 20 de ani cu Vali Sălăgean şi l-a descris, în stilu-i caracteristic, în exclusivitate pentru podcastul nostru:

”Cu tratoriile lui, Vali Coardă a adus savoarea Italiei la Bucureşti şi a transportat farmecul Bucureştiului la Monte Carlo şi la Londra. I-a cunoscut bine pe toţi, le-a fost prieten, sfetnic şi depozitar al secretelor. Prin toţi înteleg toţi... greii - fotbalişti celebri, miniştri, şefi de stat, artişti care au luat masa în restaurantele lui.

Vali Coardă n-a făcut cârciumi în care mănânci. A făcut cârciumi în care te întorci. Şi de acolo, de deasupra meselor, i-a văzut pe toţi cum devin şi mai puternici sau se prăbuşesc. A fost mai mult decât martor, a fost mereu în miez, a simţit întotdeauna unde să fie şi intuiţia asta face mai mult decât paişpe facultaţi”.

Interviul de colecţie cu Valentin Sălăgean va fi difuzat în două episoade. Primul, joi, 30 iunie, ora 20.00, iar cel de-al doilea, la fix o săptămână distanţă, ambele site-ul Cancan.ro, pe pagina de Facebook CANCAN, pe Tik Tok, Instagram şi pe canalul de YouTube CANCAN.
Liviu Chiriţă despre “TACLALE”:

”După ce a explodat în ultimii doi, trei ani, fenomenul podcast în România a ajuns într-un punct de saturaţie. Indiferent de publicul căruia i se adresează, la diverse intervale de timp, aproape aceleaşi personaje se permută dintr-un studio în altul şi spun de regulă aceeaşi poveste, interpretată uneori diferit.

Într-un moment în care noţiunea de vedetă a căpătat o accepţiune din ce în ce mai largă şi din de în ce mai discutabilă, “TACLALE” va încerca să se impună pe acest segment extrem de stufos al interviurilor online, mai puţin prin gradul de notorietate al interlocutorului, cât de cunoscut este publicului larg şi mai mult prin mesajul transmis de acesta: povestea de viaţă, rostită deschis şi sincer, trăirile şi emoţiile unor situaţii cu care te întâlneşti rar, momentele de cumpănă şi cele care i-au adus cele mai mari satisfacţii, visele împlinite, dar şi cele care s-au frânt dintr-un motiv sau altul.

Mizăm aşadar pe oameni care au realizat ceva în viaţă, care au trăit experienţe incredibile şi care au cu adevărat ceva de spus".

Liviu Chiriţă are în spate aproape 25 de ani de jurnalism

  • Licenţiat în Economie, a intrat în presă în anul doi de facultate, la ProSport, o dată cu lansarea publicaţiei (1997), având şansa să lucreze şi să se perfecţioneze în redacţia ”generaţiei de aur” a presei din România (Ovidiu Ioaniţoaia, Cătălin Tolontan, Andrei Vochin, Andrei Niculescu, Marius Mitran, etc).
  • Are experienţă atât în presa scrisă cît şi în online, fiind de-a lungul timpului, redactor şef adjunct la Fanatik, redactor al secţiei sport şi ulterior redactor-şef adjunct la CANCAN, editor-şef la Wowbiz.ro.
  • A lucrat ani buni şi în televiziune, a comentat peste 100 de meciuri de fotbal (B1TV, BoomTV, Telesport) şi a fost editor coordonator la Kanal D (emisiunile WOWbiz.ro şi FanArena).

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus