Skip to main content

COMUNICAT. Se lansează cea de-a cincea ediţie a târgului educaţional de nişă Study IN B.A.F.I. by Premium Edu

 
COMUNICAT. Se lansează cea de-a cincea ediţie a târgului educaţional de nişă Study IN B.A.F.I. by Premium Edu

COMUNICAT. Târgul educaţional de nişă, Study IN B.A.F.I. by Premium Edu, aflat la a cincea ediţie, îşi deschide porţile în data de 17 noiembre 2023, la Arcub-Hanul Gabroveni, reunind reprezentanţi ai celor mai bune şcoli de business, artă, fashion, inovaţie si IT din lume.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Elevii şi studenţii pasionaţi de arhitectură, design, fashion, fine arts, restaurare, IT, game design, game art, media, marketing, comunicare, advertising, business, hospitality, inovaţie şi sustenabilitate pot găsi aici oferte educaţionale premium de la cele mai prestigioase universităţi şi licee din Elveţia, Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Austria si SUA.

Universităţile participante sunt BHMS din Elveţia, Istituto Europeo di Design din Italia, Ferrari Fashion School din Italia, Cambridge School of Visual and Performing Arts din Marea Britanie, Universidad Cattolica Murcia din Spania, University of Klagenfurt din Austria, Lancaster University din Leipzig, Germania, IULM Italia, Webster University din Viena, precum si Augustana College din Illinois, SUA.

Cât priveşte liceele participante la târg, elevii pot alege din bogata ofertă de la licee din Statele Unite cum ar fi: Rabun Gap-Nacoochee din Georgia, Perkiomen School, din Pennsylvania, North Cross School din Virginia, Foxcroft Academy din Maine sau Maumee Valley School din Ohio care oferă burse de până la 70% pentru performanţe artistice şi sportive.

Programul târgului educaţional include seminarii şi workshopuri tematice susţinute de profesori de la universităţile participante şi de speakeri motivaţionali si inspiraţionali, la eveniment fiind aşteptaţi peste 800 de vizitatori.

Târgul Study IN B.A.F.I. by Premium Edu se adresează atât tinerilor cu vârsta între 14 şi 25 de ani interesaţi de aprofundarea studiilor în domeniul lor de interes pentru care nu există specializare în România, cât şi adulţilor cu vârsta între 37 şi 60 de ani care caută, pentru copiii lor, oportunităţi de studii de nişă.

Premium Edu este o organizaţie non-profit de consiliere educaţională, conectată cu peste 200 de şcoli şi universităţi din întreaga lume, care oferă tinerilor români acces la programe de top, menite să le asigure o carieră de succes în orice domeniu.

Premium Edu reprezintă în România instituţii educaţionale din Marea Britanie, Elveţia, Irlanda, Monaco, Franţa, Germania, Austria, Spania, Italia, Olanda, ţările nordice, China, Statele Unite şi Australia.

Din mai 2014, de la înfiinţare, organizaţia a trimis peste 2 500 de studenţi la studii în străinătate, a organizat 22 evenimente de succes şi a avut peste 50 de instituţii educaţionale partenere din Elveţia, Marea Britanie, SUA, Olanda, Danemarca, Germania, Irlanda, Franţa, Italia, Austria, Suedia, Spania, Monaco, Canada şi Australia.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus