Skip to main content

COMUNICAT. Print cu realitate augmentată: AdSymphony şi Grafică şi Tipar au susţinut prezenţa teatrului Stela Popescu la Expo Dubai

 
COMUNICAT. Print cu realitate augmentată: AdSymphony şi Grafică şi Tipar au susţinut prezenţa teatrului Stela Popescu la Expo Dubai

COMUNICAT. Print cu realitate augmentată: AdSymphony şi Grafică şi Tipar au susţinut prezenţa teatrului Stela Popescu la Expo Dubai cu materiale promoţionale. După o amânare de doi ani, generată de situaţia sanitară, Expo 2020 Dubai are loc până la finalul lunii martie 2022.

Publicitate

Tema expoziţiei mondiale este „Conectarea minţilor, Crearea Viitorului”, iar teatrul Stela Popescu va prezenta proiectul original de teatru-dans: “Femeia, eterna poveste”. Spectacolul a fost adaptat de Ioana Macarie după piesa de teatru cu acelaşi nume, din repertoriul teatrului Stela Popescu.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Conceptul este semnat de Ema Stere, regia de Attila Vizauer şi scenografia de Anca Albani. Spectacolul “Femeia, eterna poveste” va putea fi văzut la Pavilionul României de la Expo 2020 Dubai în perioada 10 - 16 martie 2022.

Pentru participarea la Expo Dubai 2020-2022, Teatrul Stela Popescu a primit susţinerea Grafică şi Tipar pentru realizarea unor broşuri de prezentare interactive, realizate cu elemente de realitate augmentată.

Broşura are markeri de citire web, ataşaţi pe imaginea de prezentare a teatrului, la scanarea căreia se deschide in realitatea augmentată un video de prezentare al spectacolelor reprezentative ale teatrului.

De asemenea, teatrul Stela Popescu a beneficiat de sprijinul AdSymphony pentru realizarea grafică a broşurii, dar şi creaţia şi montajul video-ului de prezentare. Agenţia AdSymphony a oferit sprijin teatrului Stela Popescu şi pentru realizarea site-ului teatrulstelapopescu.ro, precum şi cu identitatea de brand şi logo-ul teatrului.

Teatrul Stela Popescu a fost sprijinit pentru deplasarea în Dubai şi de către ArosMed - Servicii Medicale la Domiciliu, prin testarea gratuită a echipei.

Un suport acordat Teatrului Stela Popescu a fost oferit şi de Casa de Traduceri care prin echipa sa, a pus la dispoziţia teatrului traducerile necesare în limba engleză pentru broşură şi site-ul teatrului Stela Popescu.

Totodată, Fabrica de textile a oferit pentru artiştii noştri tricourile necesare pentru deplasarea în Dubai.

DDS Diagnostic şi InfoCons au sprijinit în vederea deplasării echipei în Dubai, prin asigurarea de teste Covid şi măşti, astfel încât artiştii să fie protejaţi pe tot parcursul deplasării. Totodată, DDS şi InfoCons au susţinut pe tot parcursul anului 2021 şi începutul anului acesta, activităţile teatrului.

Cristian Şofron, directorului Teatrului Stela Popescu

„Pentru un teatru tânăr ca al nostru, această participare înseamnă foarte mult. Este o oportunitate extraordinară ca Teatrul “Stela Popescu” să fie unul dintre ambasadorii culturali ai României, ai Bucureştiului.

Artiştii teatrului au făcut toate eforturile pentru a construi un program reprezentativ şi relevant pentru un public cosmopolit. Expoziţia Mondială se petrece într-un loc al viitorului, al viselor devenite realitate şi al provocărilor care ne oferă şansa să evoluăm.

Nimic nu ar fi fost posibil fără credinţă, imaginaţie şi lecţii învăţate din istorie. Tocmai acesta este motivul pentru care teatrul nostru propune un proiect care face legătura între trecut şi viitor, între istorie şi valori umane perene.”

Spectacolul “Femeia, eterna poveste” spune o poveste interbelică, cu parfum de femeie şi iubire, în ritm de dans şi atmosferă vintage. Prin proiectul nostru artistic ne-am propus să aducem în atenţie societatea cosmopolită şi plină de exuberanţă artistică a capitalei României, subliniată de lumina şi gloria din perioada interbelică.

DISTRIBUŢIA:

  • Domnişoara Dorothee: Crina Matei
  • Maestrul Dorel: Daniel Filipescu
  • Colonelul Ştefănescu: Andrei Dogaru
  • Doamna:Cristina Marin Neagu
  • Alexandra Dogaru: Fifi
  • Silvie: Silvia Mauriţiu

Coordonator coregrafie: Ioana Macarie
Coordonator artistic şi directorul Teatrului Stela Popescu: Cristian Şofron

Potrivit agenţiei AdSymphony, propunerea artistică a teatrului Stela Popescu, spectacolul “Femeia, eterna poveste”, va promova atât Bucureştiul, cât şi România la Expo 2020 Dubai: "Invităm publicul să privească pe gaura cheii şi să descopere eternul mister feminin şi eterna poveste de dragoste. Spectatorii vor descoperi un moment suspendat în timp, o epocă superbă a Bucureştiului sau micul Paris - oraşul care îşi aminteşte cu nostalgie de glorioasa perioadă interbelică."

Organizator:  Ministerul Afacerilor Externe.
Partener: Teatrul Stela Popescu şi Primăria Municipiului Bucureşti.

Sponsori: AdSymphony, Marcom Hub, ArosMed ArosMed, Casa de traduceri, Fabrica de textile, DDS Diagnostic, InfoCons - Organizaţie pentru Protecţia Consumatorilor.

www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu
www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus