Skip to main content

COMUNICAT. PlayStation, în parteneriat cu TVR 1, lansează documentarul creativ Teleenciclopedia Horizon

 
COMUNICAT. PlayStation, în parteneriat cu TVR 1, lansează documentarul creativ Teleenciclopedia Horizon

COMUNICAT. Echipa PlayStation România, în parteneriat cu Televiziunea Română a lansat in data de 31 martie oficial primul episod al documentarului creativ „Teleenciclopedia Horizon”, un serial în patru episoade dedicat universului unic al jocului exclusiv Horizon Forbidden West.

Publicitate

Producţia este un concept local original, care aduce împreună cea mai cunoscută şi prestigioasă emisiune românească de documentare

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Teleenciclopedia, difuzată de Televiziunea Română de aproape 60 de ani, şi lumea spectaculoasă Horizon Forbidden West, unul dintre cele mai îndrăgite titluri exclusive lansate de PlayStation.

Proiectul îşi propune să ducă povestea jocului dincolo de lumea gamingului, printr-o abordare relevantă din punct de vedere local şi cultural, care să le ofere atât pasionaţilor de jocuri video, dar şi celor care au urmărit cu pasiune

Teleenciclopedia de-a lungul anilor, ocazia de a face o incursiune plină de culoare într-o lume virtuală inedită, o aventură în care pot afla mai multe detalii despre flora, fauna şi personajele din Horizon Forbidden West.

Documentarul a fost conceput sub forma a patru episoade, fiecare dintre ele dedicat unui aspect specific ce caracterizează lumea Horizon Forbidden West.

Astfel, primul episod se va concentra pe prezentarea generală a universului jocului, cel de-al doilea este consacrat naturii luxuriante din îndepărtatul Forbidden West, al treilea episod pune în perspectivă maşinăriile inedite – sau „animalele” - care populează această lume virtuală, iar cel de-al patrulea vorbeşte despre triburile pe care le întâlneşte Aloy în călătoria sa prin „Vestul Interzis”.

Pentru a viziona primul episod puteţi accesa paginile de Facebook şi YouTube ale PlayStation România.

Facebook: https://fb.watch/c3Qy_QCLwU/

VIDEO. Primul episod Teleenciclopedia Horizon
 

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE) este lider global pe piaţa divertismentului interactiv şi digital, prin intermediul brandului PlayStation şi produselor şi serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovaţia pe piaţa de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse şi servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar şi titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide.

Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deţinută integral de către Sony Corporation, cu funcţii globale şi sedii regionale în California, Londra şi Tokyo.

„PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc. “PS4” este marcă înregistrată a aceleiaşi companii. Blu-ray Disc este marcă înregistrată Blu-ray Disc Association. Toate celelalte mărci aparţin proprietarilor lor.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Ma uit întotdeauna la teleenciclopedia

Trimite un comentariu

sus