Skip to main content

COMUNICAT. Thinkdigital şi Mediapark anunţă un parteneriat strategic pentru România

 
COMUNICAT. Thinkdigital şi Mediapark anunţă un parteneriat strategic pentru România

COMUNICATThinkdigital, companie specializată în digital media, deţinută de antreprenorii Dragoş Stanca şi Cristina Cucuiu în asociere cu grupul internaţional TDG, şi dezvoltatorul global de soluţii web şi mobile Mediapark, parte din grupul Entra Holdings, au anunţat azi semnarea unui parteneriat strategic pentru România.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Mediapark este un grup global cu birouri în 11 ţări, care are peste 170 de angajaţi şi a fost fondată acum mai bine de 10  ani. Printre clienţii dezvoltatorului web & app se numără branduri majore precum Redbull, Vodafone, Spark, Princeton University, Scoot 911, ProTV şi mulţi alţii.

Serviciile companiei acoperă o arie vastă începând cu web development, mobile apps, UX and design în zeci de tehnologii diferite.

În urma parteneriatului, clienţii Thinkdigital şi Mediapark vor putea beneficia de sinergii perfecte care vor putea să le acopere cele mai ridicate pretenţii în comunicare, având în vedre că specialiştii în media şi comunicare ai Thinkdigital vor putea adăuga ofertei lor cele mai avansate capabilităţi de dezvoltare web şi apps (iOS şi Android), precum şi design, UX design şi altele.

De asemenea, o dată lansate, proiectele vor putea beneficia şi de o eficientă comunicare online, graţie expertizei Thinkdigital în acest domeniu.

Compania si-a consolidat în acest an prezenţa pe piaţa din România atât prin divizia de premium media network care cuprinde site-uri, aplicaţii şi publisheri internaţionali pentru care prestează servicii de reprezentare şi promovare, cât şi ca agenţie de comunicare digitală - care oferă partenerilor săi atât concepte complexe cât şi servicii avansate de performance digital marketing.

„Noul parteriat ne va ajuta să oferim partenerilor noştri - atât agenţii media cât şi clienţi - o gamă vastă de servicii de dezvoltare web şi mobile, precum şi UX/UI design la standarde globale”, a comentat Dragoş Stanca, co-fondator şi managing partner al Thinkdigital.

„Suntem bucuroşi să demărăm în forţă prezenţa noastră în România cu un partener de vânzări şi marketing solid, care are o reputaţie de peste 15 ani în piaţa locală şi o vastă experienţă în lucrul cu companii internaţionale de calibru.

Mediapark vizează dezvoltarea accelerată în România, atât prin new business cât şi prin parteneriate cu companii mai mici de IT şi web-app development, în acest sens fiind deschişi inclusiv discuţiilor care pot conduce la viitoare fuziuni şi achiziţii”, a completat Tudor Mardari, partener-asociat şi responsabil cu expansiunea companiei în România.

Mediapark face parte din Entra Holdings, grup pornit din Lituania în 2010, care are în prezent peste 500 de angajaţi în Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Belarus, Rusia, Polonia, Ucraina, Moldova, Slovacia, România şi Serbia şi participaţii în mai multe companii precum Timebase (Saas), Civitta (consultanţă business), Fargo (contabilitate), Eurotela (consultanţă pentru finanţare).

TDG are peste 200 de angajaţi, în mai multe ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord (MENA), în Thinkdigital şi alte companii printre care Project Agora (programmatic advertising), Tailwind (adtech & martech) şi Forestview (performance marketing).

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus