Skip to main content

COMUNICAT. Tipuri de adezivi pentru extensiile de gene şi cum îl alegi pe cel potrivit.

 
COMUNICAT. Tipuri de adezivi pentru extensiile de gene şi cum îl alegi pe cel potrivit.

COMUNICAT. Tipul de adeziv utilizat pentru extensiile de gene joacă un rol extrem de important în rezistenţa acestora şi gradul de satisfacţie al clientelor.

Publicitate

Alegerea celui potrivit depinde atât de nivelul tău de expertiză în domeniu, cât şi anotimpul în care ne aflăm. Citeşte articolul în continuare pentru a afla care sunt criteriile după care să te ghidezi astfel încât să fii un lash artist de succes.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Tipuri de adezivi pentru extensiile de gene şi cum faci cea mai bună alegere

Adezivul pentru extensiile de gene se va usca într-o perioadă diferită de timp în funcţie de umiditatea din aer. Acest lucru este în strânsă legătură cu anotimpul în care ne aflăm, aşa că acelaşi adeziv se poate usca în 3-4 secunde iarna şi în 1-2 secunde vara.

Dacă eşti la început de drum, cel mai bine este să optezi pentru un adeziv cu uscare mai lentă, astfel încât să ai la dispoziţie timpul necesar.

● Cu toate acestea, unul dintre cele mai des utilizate tipuri de adezivi este cel special fabricat pentru toate sezoanele, mult mai puţin sensibil la umiditate şi temperaturi ridicate.

● În general, adezivii pot fi pe bază de latex sau fără, având două posibilităţi în ceea ce priveşte culoarea: negru sau transparent. Adezivii de culoare neagră sunt mai degrabă potriviţi pentru lash-artiştii cu experienţă, intensificând baza genelor pentru o privire mai pătrunzătoare.

Există însă riscul să fie pătate şi alte zone ale pielii, aşa că o alegere mai sigură o reprezintă adezivul transparent. 

● Un alt pont pe care ţi-l oferim este că, la aplicarea extensiilor de gene voluminoase, nu ai nevoie să utilizezi un adeziv mai puternic, ci unul cu o uscare cât mai rapidă.

● Pentru a putea alege mai uşor un adeziv pentru extensiile de gene calitativ, ia în considerare următoarele aspecte: să aibă o compoziţie hipoalergenică, să nu aibă un miros neplăcut, să aibă o textură lichidă şi să fie rezistente la stresul mecanic şi contactul cu apa.

● O recomandare care poate să te ajute este aceea de a achiziţiona adezivi pentru extensii doar de la producători cunoscuţi, care garantează calitatea produselor comercializate.

● Gândeşte-te la viteza ta de aplicare a extensiilor de gene şi calculează estimativ timpul. În funcţie de acesta, poţi alege un adeziv potrivit tehnicii tale de lucru, care să îţi permită să faci şi mici retuşuri între timp, înainte de uscare.

● Rezistenţa unui adeziv pentru gene depinde foarte mult şi de condiţiile în care acesta a fost păstrat. Este important ca acesta să nu fie expus la umiditate, temperaturile ideale de păstrare fiind între 8-23 de grade Celsius.

Dacă acesta îşi schimbă textura sau culoarea la următoarea utilizare, nu este recomandat să îl mai foloseşti

● Ia în calcul temperatura şi nivelul de umiditate din spaţiul în care lucrezi. Cel mai potrivit tip de adeziv de extensii pentru tine trebuie ales şi în funcţie de aceste criterii care îi pot afecta eficienţa.

Un adeziv de calitate ar trebui să rămână intact timp de 2-3 săptămâni după aplicare.

Ţine cont de sfaturile pe care ţi le-am oferit şi alege în funcţie de propriile nevoi şi nivelul profesional la care ai ajuns!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus