Skip to main content

COMUNICAT. Tipuri de hanorace pentru bărbaţi - le cunoaşteţi pe toate?

 
COMUNICAT. Tipuri de hanorace pentru bărbaţi - le cunoaşteţi pe toate?

COMUNICAT. Hanoracul este o piesă vestimentară care provine de la poporul inuit, fiind iniţial creat din material impermeabil şi având glugă. Această piesă vestimentară era purtată de către aceştia când mergeau la vânătoare şi era purtat deoarece le acorda confortul termic necesar şi îi protejau de vremea rea.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă ne gândim la veştminte cu glugă, atunci putem spune că hanoracul era vestit încă din perioada antică, atunci când oamenii purtau robele acele lungi cu glugă, sau în epoca medievală când călugării aveau ţinutele care aveau, de asemenea, glugă.

La începutul secolului 20 moda hanoracului prinde avânt şi începe să se regăsească în ţinutele sportivilor. Primul hanorac cu glugă a fost creat de Russell Athletics.

Hanoracele sunt deseori asociate cu cântăreţii de rap şi cu sportivii, însă acesta este o piesă vestimentară care se regăseşte în garderoba tuturor. Hanoracele sunt potrivite atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi sau copii.

Există mai multe tipuri de hanorace, toate însă sunt confortabile şi uşor de introdus în vestimentaţie.

Hanoracul cu fermoar

Acest tip de hanorac este cu fermoar în faţă, care se închide şi deschide complet şi poate fi foarte uşor asortat unei tinete casual, alături de un tricou şi o pereche de blugi.

Poartă acest tip de hanorac cu încălţăminte sport, în timpul unei plimbări în aer liber sau chiar dacă mergi la cinema sau iei masa cu prietenii în oraş.

Hanoracul cu fermoar poate fi atât cu glugă, cât şi fără, şi poate fi cu buzunare laterale sau fără buzunare deloc. Vizitează https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Hanorace-barbati-12588.html şi inspiră-te pentru a-ţi alege cele mai frumoase modele de hanorace.

Aici vei găsi o gamă variată de modele şi culori, diferite grosimi, astfel că vei putea purta hanorac atât toamna şi primăvara cât şi iarna sau vara, în funcţie de modelul ales.

Hanoracele sunt fabricate de obicei din materiale naturale, care sunt prietenoase cu pielea ta şi care oferă un confort termic prin păstrarea temperaturii optime.

Hanoracul tip cangur

Acest tip de hanorac este reprezentat de acel model care se îmbracă pe cap, fără a se deschide cu fermoar. Unele dintre acestea au un fermoar scurt la gât pentru a putea fi îmbrăcate mai uşor, sau fermoar pe lateral.

Hanoracele tip cangur au de obicei un buzunar mare în faţă, în care îţi poţi introduce ambele mâini. Aceste hanorace au glugă şi pot fi găsite în diferite variante de grosimi, pentru fiecare sezon în parte.

Te poţi bucura chiar vara de modelul acesta purtând un hanorac tip cangur fără mâneci. Varietate mare de culori, cu imprimeuri sau simple, fac din aceste piese vestimentare unele foarte uşor de introdus în ţinuta ta.

Poţi să porţi aceste articole împreună cu o pereche de blugi şi cu încălţăminte sport. Accesoriile pe care le porţi purta alături de un hanorac sunt şapcă sau căciulă, un ceas sport şi o geantă încăpătoare.

Întreţinerea hanoracelor

În funcţie de materialul din care acestea sunt fabricate, hanoracele se pot întreţine diferit. Dacă îţi achiziţionezi hanorace în culori vibrante, sau închise la culoare, atunci alege o temperatură de spălare mai scăzută şi în nici un caz nu folosi înălbitori pentru a le curăţa.

De obicei, acestea pot fi foarte uşor curăţate la maşina de spălat, la un program normal, şi se pot usca în uscătorul electric.

Foloseşte însă detergenţi care nu atacă ţesătura şi sunt delicaţi cu acestea pentru a te bucura cât mai mult timp de hanoracul tău preferat.

Daca respecţi instrucţiunile care se află pe eticheta ţesută a hanoracului, cu privire la condiţiile de întreţinere, atunci este foarte uşor să îl păstrezi în stare foarte bună pentru cât mai mult timp.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus