Skip to main content

COMUNICAT. Top 10 coafuri pentru părul lung

 
COMUNICAT. Top 10 coafuri pentru părul lung

COMUNICAT. Părul lung oferă tuturor doamnelor şi domnişoarelor un aspect de invidiat, fiind un simbol al feminităţii şi frumuseţii. Părul lung poate fi coafat în foarte multe stiluri şi tendinţe ideale pentru orice eveniment, aşa că dacă îţi doreşti un look aparte, modern şi chic, descoperă topul celor mai îndrăgite coafuri!

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Împletitură Hippie

Împletitura Hippie este foarte uşor de realizat, având nevoie doar de câteva accesorii pentru prins părul, precum agrafele şi elastice de păr, dar şi un spray de fixare.

Împletitura Hippie poate fi realizată în maxim 20 de minute, iar look-ul final va fi caracterizat print-o împletitură oblică şi un aspect „messy” al părului.

Coafura tip funie

Acest tip de coafură se realizează numaidecât, putând fi creată oriunde şi oricând! Părul trebuie strâns într-o coadă cu ajutorul unui elastic puternic.

Părul strâns în coadă este împărţit în două secţiuni. Ele trebuie răsucite astfel încât să obţii aspectul unei funii. Prinde capătul de jos cu un alt elastic şi foloseşte un spray de fixare.

Coroniţă împletită

De câte ori nu ai văzut pe stradă, la televizor sau chiar la prietenele tale o coafură cu coroniţă împletită din păr?

Ei bine, dacă îţi doreşti acelaşi look irezistibil şi inocent, iată ce trebuie să faci:

● Ia o şuviţă de păr dintr-o parte a capului şi împleteşte-o într-o coadă strânsă şi subţire, apoi repetă această etapă însă din partea cealaltă a capului. Cele două codiţe sunt trecute peste cap în forma unei bentiţe şi fixate cu agrafe.

Cocuri

Cocurile sunt extrem de versatile şi plăcute, fiind ideale pentru orice stil vestimentar sau eveniment.

Dacă îţi doreşti un coc rapid, pentru activităţile de zi cu zi, atunci poţi încerca un „messy bun”, iar pentru ocaziile speciale la care participi poţi alege coafuri cu cocuri elegante şi deosebite, fie acestea simple sau prinse cu diferite accesorii.

Coadă răsucită

Coada răsucită este o coafură de zi cu zi, dar şi pentru evenimentele speciale. Poate fi realizată în doar câteva minute şi vei primi cu siguranţă complimente pe măsură!

Strânge părul într-o codă şi prinde-o cu un elastic. Deasupra accesoriului creează o gaură în păr şi răsuceşte coada prin gaura formată.

Coadă laterală

Coada laterală oferă un look futuristic, modern şi aparte coafurii tale, aşa că trebuie să încerci cel puţin o dată acest stil!

Umezeşte părul şi împarte-l în două secţiuni egale, răsuceşte părul din partea opusă sub forma unui cilindru până când ajunge în partea cealaltă a capului.

Prinde coada cu un elastic rezistent şi pune agrafe sau spray fixativ pentru un look de durată!

Bucle

Buclele, onduleurile şi cârlionţii vor fi întotdeauna unele dintre cele mai îndrăgite tipuri de coafuri. Buclele lejere sunt foarte uşor de realizat şi există numeroase metode pentru crearea lor: placă de păr, ondulator, foen sau difuzor.

Coafura „wet look”

Ideală pentru evenimentele speciale din viaţa ta, precum participarea la nunţi, botezuri, gale de premiere, absolvire sau photoshooting, coafura „wet look” oferă un aspect misterios şi irezistibil.

Coafura poate fi realizată cu ajutorul fixativului, gelului sau spumei, fie cu ajutorul accesoriilor de păr.

Păr accesorizat

Dacă îţi doreşti un look foarte bine definit, rezistent, jucăuş şi feminin deopotrivă, atunci alege o coafură accesorizată: bentiţe, cordeluţe, agrafe, elastice, clame etc.

Coafura accesorizată este potrivită pentru activităţile dificile din viaţa de zi cu zi, dar şi pentru o seară relaxantă alături de prietenii tăi, pentru cursurile de la facultate sau programul de la job.

Păr întins cu placa

Există numeroase persoane care preferă în fiecare zi frumuseţea şi eleganţa buclelor, dar există şi doamne şi domnişoare care preferă un look misterios şi irezistibil.

Părul întins perfect cu placa de păr este o alegere excelentă, fiind uşor de realizat şi gata pentru orice activitate!

Topul celor 10 idei pentru coafarea părului lung sunt doar unele dintre cele mai îndrăgite modele şi tendinţe hairstyle.

Dacă vrei să experimentezi un look unic şi aparte, atunci dă frâu liber imaginaţiei şi joacă-te cu stiluri elegante şi irezistibile, astfel încât coafura ta să atragă atenţia şi admiraţia celor din jurul tău!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus