Skip to main content

COMUNICAT. Top 10 creme antirid 2023

 
COMUNICAT. Top 10 creme antirid 2023

COMUNICAT. Există mii de creme antirid pentru faţă şi este o artă să o alegi pe cea potrivită pentru tine. Pe măsură ce îmbătrânim, nivelul de estrogen scade semnificativ, iar pielea noastră îşi pierde frumuseţea, strălucirea, prospeţimea şi elasticitatea de odinioară.

Publicitate

Conţinutul de umiditate este redus, faţa devine uscată şi obosită. Structura intercelulară se modifică. Şi, ca o consecinţă a tuturor acestor lucruri, apar ridurile.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Înfricoşător? Suntem siguri că astfel de gânduri sunt familiare şi comune pentru fiecare femeie obişnuită să arate bine şi îngrijită.

Pentru a te ajuta să găseşti un produs potrivit pentru tine, am întocmit o listă cu cele mai bune creme antirid 2023.

Vezi mai jos clasamentul nostru cu top creme antirid

Cremă revitalizantă StriVectin

Complexul patentat NIA 114 este conceput pentru a combate cele mai evidente 12 cauze ale îmbătrânirii. Ţinând cont de acestea, crema hidratează pielea în profunzime, are un efect de lifting vizibil şi formează la suprafaţă o barieră protectoare care protejează împotriva efectelor mediului înconjurător. Datorită acţiunii sale, ridurile mici sunt netezite şi ridurile adânci sunt reduse semnificativ, iar flaciditatea şi aspectul tern dispar. Ovalul facial devine mai clar, iar pielea mai întinsă şi mai netedă.


Cremă antirid cu efect de netezire Neutrogena

Ingredientul activ de bază al acestei creme este retinolul (vitamina A), adesea numit vitamina tinereţii. Acesta stimulează sinteza colagenului, accelerând astfel procesele de regenerare ale pielii. Retinolul are, de asemenea, un efect antioxidant, normalizează cantitatea de melanină din piele, îmbunătăţindu-i astfel culoarea. Acidul hialuronic din compoziţie asigură o hidratare de lungă durată şi formarea unui strat protector ferm.

Cremă hidratantă Olay Regenerist 

O cremă foarte uşoară, fără ulei, care se absoarbe rapid, lăsând pielea moale şi mătăsoasă. Conţine peptide, aminoacizi şi vitamina B. Peptidele asigură o mai bună pătrundere a substanţelor nutritive în epidermă. Aminoacizii stimulează creşterea de noi celule, accelerând astfel regenerarea şi întinerirea pielii. Provitamina B5 înmoaie şi hidratează, susţine bariera hidrolipidică naturală.

În magazinul online Makeup.ro poţi cumpăra creme antirid naturale şi eficiente, care au proprietăţi excelente de întinerire https://makeup.ro/categorys/37541/.

Cremă corectoare RoC

Acest produs versatil este potrivit pentru zona feţei, a gâtului şi a decolteului. Posedă proprietăţi antioxidante şi de protecţie solară puternice şi previne ca radicalii liberi şi razele UVA să provoace îmbătrânirea prematură a pielii. Vitamina E şi untul de shea ajută la reţinerea umidităţii, au un efect cicatrizant şi antiinflamator. Astfel, pielea rămâne întinsă, fermă şi protejată împotriva efectelor factorilor externi.

Cremă anti-îmbătrânire Olay Total Effects

Cea mai bună cremă de faţă antirid Olay combină mai multe beneficii în acelaşi timp. Textura sa uşoară şi aerisită se absoarbe rapid şi fără a lăsa urme. Hidratează în profunzime şi netezeşte liniile fine. Formula activă uniformizează tonul şi îngustează vizibil porii. Vitaminele C şi E au un efect stimulator şi reparator, îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi hrănesc celulele pielii, precum şi calmează iritaţiile. Datorită lor, procesele de regenerare au loc mai rapid, iar pielea se reînnoieşte.

Cremă pentru pielea din jurul ochilor La Roche-Posay Redermic

O cremă fluidă concentrată anti-îmbătrânire special formulată pentru a îngriji pielea delicată a pleoapelor. Deoarece această parte a feţei este cea mai predispusă la apariţia timpurie a ridurilor de vârstă şi de expresie, formula cremei conţine ingrediente uşoare şi esenţiale: retinol, apă termală bogată în minerale şi cafeină, care neutralizează vizual semnele de oboseală. Utilizarea regulată a fluidului duce la netezirea ridurilor, reducerea cearcănelor din jurul ochilor.

Cremă antirid Avene

Această cremă-emulsie este concepută pentru a combate şi preveni apariţia primelor riduri. Formula sa activă cu retinol, apă termală şi un complex care protejează membranele celulare are un puternic efect antioxidant, protejând pielea de radicalii liberi. Emulsia stimulează producţia de colagen şi întăreşte conexiunile intercelulare. Este ideală pentru pielea normală şi mixtă, menţinând-o matifiantă şi elastică.

Cremă împotriva ridurilor adânci Erborian

Ingredientul principal al acestei creme este ginsengul regal - o sursă preţioasă de vitamine, oligoelemente şi acizi graşi esenţiali. Aceste substanţe combat chiar şi cele mai adânci riduri, netezindu-le considerabil şi întărind vizibil pielea. Crema îmbunătăţeşte conturul feţei, pielea devine mai puţin flască, iar culoarea ei este uniformizată. Efectul său tonifiant îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi metabolismul şi accelerează procesele de regenerare.

Cremă anti-îmbătrânire L'Oreal Revitalift 

Această cremă de zi hidratantă este concepută pentru a îngriji pielea care nu mai este capabilă să combată în mod adecvat apariţia ridurilor din cauza schimbărilor legate de vârstă. Ingredientele sale active, printre care se numără şi acidul hialuronic, ajută la reţinerea umidităţii în celule, la creşterea elasticităţii epidermei, la accelerarea producţiei de colagen şi la protejarea împotriva daunelor cauzate de mediul înconjurător. Utilizarea regulată a acestei creme ajută la netezirea ridurilor şi la întărirea ovalului facial.

Cremă pentru fermitatea pielii Estee Lauder

Formula activă a acestei creme antirid se bazează pe un extract valoros de moringa, bogat în oligoelemente, vitamine şi acizi graşi omega-3. Acesta promovează formarea naturală a proteinelor, care este responsabilă pentru creşterea şi regenerarea celulelor noi. Moringa stimulează producţia de colagen, ceea ce are ca rezultat o piele mai elastică, mai puţin predispusă la deformări şi modificări legate de vârstă. Chiar şi ridurile adânci sunt vizibil netezite după aplicarea acestei creme.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus