Skip to main content

COMUNICAT. Top 10 tipuri de cafea şi cum le prepari corect

 
COMUNICAT. Top 10 tipuri de cafea şi cum le prepari corect

COMUNICAT. Cafeaua este excelentă pentru dimineţi aromate în confortul locuinţei tale, alături de cei mai buni prieteni, cu colegii de la facultate sau la sediul jobului tău.

Publicitate

Indiferent de locaţie, cafeaua oferă gusturi inedite datorită tuturor reţetelor ce pot fi create cu aceasta, de la cafea la ibric, la Espresso. Latte Macchiato, Mocca, Ristretto sau alte băuturi calde, savuroase şi pline de energie.

Descoperă cele mai îndrăgite tipuri de cafele cu care îţi poţi începe dimineţile pline de voie bună şi vigoare! Foloseşte întotdeauna accesoriile pentru espressoare, împreună cu cafeaua aromată, măcinată şi proaspătă pentru reţetele favorite!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Espresso

Dacă vrei să încerci o băutură puternică şi aromată care să-ţi dea aportul de energie pentru întreaga zi, atunci nu ezita să încerci cafeaua Espresso!

O ceaşcă de cafea bună Espresso are un aspect irezistibil şi un parfum inedit. Simţi că o porţie clasică nu este suficientă? Atunci poţi încerca Espresso dublu, cu un total de 50 ml de cafea.

Ristretto

Ristretto este o versiune mai scurtă a unui Espresso, aducând în prim plan o savoare puternică şi concentrată.

Aceasta conţine între 15 şi 25 ml de cafea, oferind un gust uşor dulce datorită timpului de extragere mai scurt. Încearcă cel puţin o dată această reţetă şi prinde un plus de energie!

Cappuccino

Cappuccino nu este doar o băutură ce îţi dă energie, ci creează legături puternice între tine şi prietenii tăi.

Serveşte-o pe aceasta alături de familie şi apropiaţi chiar în confortul locuinţei tale, fie dimineaţa sau într-o seară de weekend.

Pune Espresso simplu sau dublu într-o ceaşcă, apoi adaugă spuma de lapte proaspăt.

Cappuccino Italiano

Dacă îţi doreşti o aromă deosebită, tărie şi aspect plăcut, atunci încearcă Cappuccino Italiano. Se prepară asemeni Cappuccino-ului classic, însă poţi adăuga aromele favorite.

Serveşte-l pe acesta cu un croissant şi cu multă voie bună!

Espresso Macchiato

Espresso Macchiato este o băutură caldă ce combină puterea şi gustul concentrat al cafelei Espresso, alături de savoarea şi delicateţea unui Latte Macchiato.

Alături de cafea, vei avea nevoie de 20 ml de lapte şi 4 linguriţe de spumă de lapte. Poţi alege o doză simplă sau dublă de Espresso.

Latte Macchiato

Latte Macchiato este o băutură ce poate fi servită atât dimineaţa, dar şi după ora prânzului alături de o companie irezistibilă!

Se prepară din lapte fierbinte, spumă de lapte şi Espresso în cantităţi egale. Nu amesteca ingredientele imediat, ci lasă-le pe acestea să se „odihnească” cel puţin 1 minut pentru un gust mai intens.

Flat White

Reţeta pentru Flat White conţine 2/3 Espresso, mai exact o doză dublă de cafea, alături de 1,5/3 lapte şi 0,5/3 spumă de lapte, fiind o băutură de intensitate medie, aromată şi cu un miros irezistibil.

Aceasta poate fi servită oriunde şi oricând!

Café au Lait

Cafeaua cu lapte poate fi creată dintr-un espresso simplu sau dublu, alături de foarte multe lapte spumat. Este o băutură incredibilă ce poate fi servită în orice moment din zi.

Vei putea adăuga în reţetă toate aromele favorite, de la ciocolată, mentă, vanilie şi până la scorţişoară, fistic, shishka etc.

Long Black

Foarte multă lume adoră cafeaua „Long Black” datorită aromei puternice şi simple, ce poate fi degustată în orice moment. Dacă preferi un gust puternic, însă şi o băutură de dimensiune medie sau mare, atunci cu siguranţă trebuie să încerci cel puţin o dată această reţetă.

Adaugă un espresso dublu peste apă fierbinte şi descoperă un nou sortiment pe care-l vei îndrăgi numaidecât!

Caffè Americano

Caffè Americano este un tip de băutură caldă ce poate fi regăsită în majoritatea cafenelelor, fiind deci preferata multor iubitori de cafea.

Spre deosebire de Long Black, la această reţetă se pune în cană espresso-ul dublu şi de abia se toarnă cantitatea dorită de apă fierbinte.

Începe fiecare dimineaţă cu un gust deosebit, aromat şi perfect pentru o zi plină de activităţi, indiferent dacă eşti în perioada sesiunii, ai o conferinţă importantă la locul de muncă sau vrei un plus de energie!

Care este tipul tău favorit de cafea?

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus