Skip to main content

COMUNICAT. Top 5 filme de box office de vizionat acum la cinema. De la Gardienii Galaxiei şi Furios şi iute la Mica Sirenă

 
COMUNICAT. Top 5 filme de box office de vizionat acum la cinema. De la Gardienii Galaxiei şi Furios şi iute la Mica Sirenă

COMUNICAT. Cinema City dă startul lunii mai cu cinci filme spectaculoase care merită trăite în sala de cinema, publicul având posibilitatea să aleagă formatul în care să vizioneze filmul preferat. Cinci filme şi cinci motive sa vii acum la cinema: timp liber de calitate, experienţă spectaculoasă de vizionare a filmelor, distracţie alături de familie sau prieteni, întâlniri romantice reuşite şi reducerea stresului.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

1. Gardienii Galaxiei Vol. 3

Din 5 mai, Pom Klementieff, Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Karen Gillan revin pe marele ecran într-o nouă aventură şi mai spectaculoasă, presărată cu multă acţiune şi umor, din populara serie „Gardienii Galaxiei”.

Acest ultim film din trilogia lui James Gunn filmat pentru IMAX a fost creat pentru a fi vizionat în sala IMAX, oferind spectatorilor cu până la 26% mai multă imagine decât ecranele obişnuite. Pentru cei dornici de adrenalină formatul 4DX permite să trăieşti filmul la maxim, acţiunea de pe ecran sincronizându-se cu efectele speciale senzoriale.

Bilete la Gardienii Galaxiei, aici

VIDEO 1. Trailer Gardienii Galaxiei

2. Beau is afraid - Toate fricile lui Beau

Nerăbdător să vezi cel mai nou film cu Joaquin Phoenix? Din 12 mai, “Toate fricile lui Beau” este la cinema în format 2D. Un film horror, o comedie, o poveste semnată de Ari Aster, cu Joaquin Phoenix în rolul principal.

Bilete la Beau is afraid - Toate fricile lui Beau, aici

VIDEO 2. Trailer Beau is afraid

3. Din nou îndrăgostită

Dacă îţi era dor de Celine Dion acum ai şansa să o vezi din 12 mai pe marile ecrane. Mai mult, Celine a făcut şi muzica pentru coloana sonoră a producţiei, iar asta marchează primele melodii ale cântăreţei, după o pauză de aproape patru ani.

Alături de Celine mai joacă actorii Priyanka Chopra, Sam Heughan şi Nick Jonas, iar filmul spune povestea unei femei care încearcă să treacă peste moartea logodnicului ei, în timp ce-i trimite mesaje pe vechiul număr de telefon. În timp, ea ajunge să formeze o conexiune cu un bărbat care a primit acel număr de telefon, fără ca ea să ştie.

Bilete la Din nou îndrăgostită, aici

VIDEO 3. Trailer Din nou îndrăgostită

4. Furios şi iute X

Având premiera în 19 mai, „Furios şi iute X” este clar pentru iubitorii de senzaţii tari, iar vizionarea filmului îţi poate aduce şi o super experienţă de pilot profesionist pe un circuit de curse din UK! „Furios şi iute X” e disponibil în toate formatele, însă formatele IMAX şi 4DX oferă  o experienţă completă şi o doză în plus de distracţie şi suspans.

În acest al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) şi familia lui devin ţinta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes - temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011).

Cumpără un bilet la filmul Furios şi Iute X până pe 1 iunie 2023, ora 23:59, în orice cinematograf Cinema City Romania şi poţi câştiga Marele Premiu: o experienţă unică de pilot de curse în UK!

Bilete la Furios şi iute X, aici

VIDEO 4. Trailer Furios şi iute X

5. Mica Sirenă

Din 26 mai, cea mai iubită sirenă a tuturor timpurilor revine pe marele ecran într-o reinterpretare a clasicei poveşti pentru marele ecran. „Mica Sirenă” va fi cu siguranţă un hit la box office, fiind la cinema în formatele dublat şi subtitrat. Iar ziua de 1 iunie poate fi cea mai potrivită să te bucuri alături de copilul tău.

Familile pot alege să sălile VIP pentru o experienţă completă, spectatorii având înainte de film open bar&meniu şi popcorn nelimitat. Iar pentru cei care doresc să experimenteze Regatul de sub apă atunci este obligatoriu să opteze pentru formatele 4DX şi IMAX, unde pot fi trăit cu toate simţurile povestea Disney.

Bilete la Mica Sirenă, aici

VIDEO 5. Trailer Mica Sirenă

6. Apropierea

În data de 16 mai se va organiza o proiecţie eveniment simultană în toate cele 28 de cinematografe Cinema City din oraşele Bucureşti, Arad, Bacău, Brăila, Braşov, Buzau, Constanta, Deva, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Severin, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Ramnicu Valcea pentru vizionarea filmului „Apropierea”, o producţie răscolitoare, despre violenţă domestică şi prejudecăţi.

Există lucruri despre care nu se poate vorbi. În schimb, există lucruri care nu pot fi ţinute sub tăcere, iar daca proiecţia poate convinge cel puţin un copil & adult să ceara ajutor sau să ajute, atunci această peliculă şi-a atins scopul.

Andrea construieşte de una singură o viaţă mai sigură pentru cei doi copii ai ei, după ce şi-a băgat în închisoare fostul partener abuziv. Cu toate acestea, eforturile ei sunt constant puse la încercare de mica şi conservatoarea comunitate din Transilvania, în care trăieşte.

Majoritatea sătenilor îl susţin deschis pe fostul ei partener şi pe familia sa prestigioasă şi nu cred că bărbatul a comis fapta pentru care este închis, acuzându-le pe Andrea şi pe fiica ei că au lansat acuzaţii false împotriva lui.

Când află vestea că bărbatul va fi eliberat înainte de termen, Andrea decide să lupte împotriva mentalităţii comunităţii în care trăieşte şi împotriva sistemului de justiţie românesc, pentru a-şi proteja copiii şi pentru a se vindeca de traumele trecutului.

Bilete la filmul Apropierea, aici

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]
 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus