Skip to main content

COMUNICAT. Care sunt cele mai persistente parfumuri bărbăteşti

 
COMUNICAT. Care sunt cele mai persistente parfumuri bărbăteşti

COMUNICAT. Bărbaţii obişnuiesc să-şi aleagă parfumurile în funcţie de ceea ce vor să transmită. Ei optează pentru mirosuri intense, specifice persoanelor puternice şi stăpâne pe sine, sau pentru note lemnoase, dulci, care stârnesc interesul şi definesc masculinitatea. Indiferent de alegere, secretul este întotdeauna persistenţa.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Parfumurile persistente, puternice şi elegante pentru bărbaţi sunt în lista alegerilor şi în materie de cadouri. Dacă eşti în căutarea unui astfel de dar, vei găsi în cele ce urmează câteva idei din această categorie, a celor mai persistente parfumuri barbăteşti existente pe piată.

Top 5 cele mai persistente parfumuri de bărbaţi

Jean Paul Gaultier - Le Male

Parfumul bărbătesc creat de Jean Paul Gaultier se adresează celor care vor să iasă în evidenţă. Combinaţia de note dulci cu cele condimentate cucereşte pe oricine, mai ales ca intensitatea lor persistă timp îndelungat, fără a fi nevoie de reîmprospătare.

Le Male are în compoziţia de vârf lavandă şi mentă, care se amestecă perfect cu notele de mijloc de scorţişoară, chimen şi flori de portocal. Aroma care se păstrează pe piele este dată de lemnul de santal şi vanilia.

Caracteristic bărbatului modern şi carismatic, Le Male este alegerea perfectă atât pentru a completa ţinutele elegante, cât şi cele smart-casual.

Hugo Boss - Bottled

Bottled de la Hugo Boss este definit de aroma dulce şi intensă pe care o are şi care persistă ore bune. Acest parfum este definitoriu pentru bărbatul aflat în continuă mişcare şi care este, în acelaşi timp, caracterizat de eleganţă.

Mirosul mereu prospăt, uşor picant, este dat de notele de cuişoare şi scorţişoară, care se combină perfect cu cele de citrice, vanilie si lemn de măslin.

Dacă îţi doreşti un parfum discret, dar persistent, aceasta este alegerea potrivită.

Paco Rabanne - 1 Million

Unul dintre cele mai populare parfumuri bărbăteşti, 1 Million de la Paco Rabanne este ideal pentru cei care adoră stilul casual.

I se va potrivi de minune bărbatului care poartă blugi şi pantofi sport şi care are în permanentă o atitudine pozitivă.

Cu note de trandafir, lemn alb şi patchouli, 1 Million caracterizează perfect masculinitatea şi rafinamentul, fără să fie nevoie să porţi haine elegante.

Chanel - Allure Homme

Persistent şi potrivit pentru bărbatul carismatic şi cu calităţi de lider, Allure Homme face parte din categoria parfumurilor care ies întotdeauna în evidenţă.

Creat de Chanel, acesta se adresează celor cu personalitate puternică şi care adoră provocările.

Aroma sa este una intense care combină cu succes note citrice de mandarină cu cele condimentate de coriandru şi ardei negru din Madagascar.

Armani - Code

Armani Code este genul de parfum care nu poate fi trecut cu vederea. Deşi în general se adresează bărbaţilor eleganţi, cărora le oferă un plus de rafinament, Code merge purtat la fel de bine şi într-un spaţiu ceva mai colocvial, cum ar fi la o ieşire cu prietenii.

Notele de lemn, floare de măslin şi citrice fac din acest parfum unul dintre cele mai căutate din lume.

Cum faci parfumul să fie mai persistent

Parfumul de calitate îşi va păstra aroma destul timp, în funcţie de concentraţia pe care o are. Cele mai des întâlnite sunt apa de parfum (EDP) şi apa de toaletă (EDT). Prima dintre ele este mai persistentă, pentru că are un procent mai mare de uleiuri esenţiale.

Pentru a păstra intensitatea, aplică întotdeauna în punctele corpului care au puls intens.

Gâtul, încheieturile sau zona cefei sunt locuri pe care ar trebui pulverizat parfumul, pentru a te bucura timp cât mai îndelungat de aroma lui.

Dacă eşti genul de bărbat care caută un parfum persistent şi care să-i reflecte personalitatea puternică, atunci unul dintre brandurile de mai sus îţi poate servi drept inspiraţie. Alege întotdeauna parfumul în funcţie de preferinţele tale, nu de tendinţe.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus