Skip to main content

COMUNICAT. Top avantaje pe care le ai dacă alegi să te deplasezi cu motocicleta

 
COMUNICAT. Top avantaje pe care le ai dacă alegi să te deplasezi cu motocicleta

COMUNICAT. Călătoriile pe două roţi oferă libertate, voie bună, aventură şi momente de neuitat, indiferent dacă circuli doar în oraş sau mergi cu motocicleta în excursii alături de persoanele dragi ţie.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Chiar dacă eşti la început de drum sau ai experienţă cu excursiile cu mopedul motorizat, poartă întotdeauna echipamentul adecvat de protecţie, de la cască moto, la jachete, pantaloni, mănuşi, armură etc.

Plimbările cu motocicleta oferă experienţe inedite, aşa că dacă alegi să te deplasezi cu aceasta zi de zi sau chiar în momentele speciale din viaţa ta, iată care sunt cele 5 avantaje de care te vei bucura!

Versatilitate şi modele pentru toate gusturile

Motocicletele pun la dispoziţie modele pentru toate gusturile şi cerinţele, de la cele Naked/ Standard, la cele Cruiser, Chopper, Enduro, Adventure, Sport, Sport Touring, Dual Sport etc. Gama de modele de motocicletă Triumph oferă colecţii extinse, versatile şi diversificate de mopede, de la cele Modern Clasic, la Roadster, Rocket 3 şi Adventure, aşa că vei găsi cu siguranţă vehiculul perfect!

Totodată, motocicletele disponibile au o capacitate cilindrică de minim 1200-1400 cmc şi pot depăşi 2500 cmc.

Economiseşti timp

Atunci când te deplasezi în oraş cu motocicleta vei putea evita ambuteiajele, aglomeraţia şi traficul, strecurându-te uşor printre celelalte maşini. Aşadar, vei putea parcurge o distanţă mai mare într-un timp mai scurt, spre deosebire de transportul public sau maşina personală.

Atunci când manevrezi motocicleta pe carosabil, asigură-te că eşti atent la intenţiile celorlalţi şoferi.

Economiseşti combustibil

Motocicletele au un consum mai mic de combustibil faţă de autoturismele pe patru roţi. Acestea pot consuma în oraş între 3 şi 5litri/ 100 km, pe când o maşină poate depăşi chiar şi 6 - 7 litri/ 100 km.

Costuri mai mici de achiziţie şi reparaţii

Majoritatea motocicletelor concurează la preţ cu autoturismele, însă adesea vei găsi oferte mai bune la vehiculele pe două roţi. Cu atât mai mult, costurile de reparaţii sunt mai mici, piesele de schimb fiind uşor de înlocuit. Totuşi, ţine minte că alături de motocicleta propriu-zisă, ai nevoie de diferite accesorii şi de echipamentul de protecţie.

Locuri de parcare chiar şi în zonele greu de manevrat

Maşinile au nevoie de spaţiu în parcare pentru a fi manevrate corespunzător. Adesea nu te va ajuta nici măcar parcarea laterală din cauza zonei înguste, aşadar vei fi nevoit să cauţi alt loc pentru a staţiona. Pe de altă parte, motocicletele vor intra cu uşurinţă în zonele mai mici, în spaţiile aglomerate şi chiar le poţi parca cu uşurinţă în apropierea bulevardelor.

Cu vehiculele pe două roţi îţi va fi uşor să staţionezi în apropierea destinaţiei tale!

Dezavantajele unei motociclete

● Asemeni oricărui vehicul, motocicletele au anumite dezavantaje pe care trebuie să le iei în considerate atunci când doreşti să călătoreşti frecvent pe două roţi.

● Siguranţa personală. Nu pleca niciodată la drum cu motocicleta fără echipamentul de protecţie. Foarte mulţi şoferi de autoturisme nu reuşesc să observe motocicliştii, aşa că mergi întotdeauna prudent; mai ales în zonele aglomerate!

● Lipsa confortului. Deşi există modele de motociclete ce garantează un anumit grad de confort, acestea nu se compară cu spaţiul pus la dispoziţie de vehiculele pe patru roţi.

● Prezenţa echipamentului de protecţie. Fără un echipament de protecţie adecvat rişti să te îmbolnăveşti din cauza frigului sau a intemperiilor, să fii lovit de pietricele, nisip, praf şi alte materiale de dimensiuni mici ce pot fi întâlnite pe carosabil sau chiar să-ţi pui propria viaţă în pericol.

Lista prezentă oferă topul avantajelor pe care le ai dacă alegi să te deplasezi cu motocicleta, în defavoarea celorlalte mijloace de transport din oraş şi nu numai, precum maşina personală, autobuzul, trenul etc. Care sunt cele mai importante beneficii pentru tine atunci când mergi pe două roţi?

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus