Skip to main content

COMUNICAT. Sondaj: Care sunt cei mai de succes bărbaţi din România? Apar în top 15 Andi Moisescu, Bartoş, Smiley şi Chirilă. Primul: miliardarul UiPath

 
COMUNICAT. Sondaj: Care sunt cei mai de succes bărbaţi din România? Apar în top 15 Andi Moisescu, Bartoş, Smiley şi Chirilă. Primul: miliardarul UiPath

COMUNICAT. Pentru că în data de 19 noiembrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Bărbatului,  Zile şi Nopţi, Rock FM şi NIVEA MEN au realizat un sondaj de opinie online ca să afle care sunt cei mai de succes  bărbaţi din România.

Publicitate

Sondajul s-a făcut pe site-ul barbatidesucces.ro, iar perioada de votare a avut loc între 20 septembrie şi 20 octombrie 2021. În total au votat 1.707 persoane, iar întrebările sondajului au fost deschise, fiecare participant la vot având libertatea de a alege 3 bărbaţi de succes din România din orice domeniu de activitate.

Răspunsurile au venit în număr mare şi am început să vedem mai clar cum se conturează profilul „bărbatului de succes”. E clar că românii văd succesul mai ales ca pe o chestie antreprenorială, ce se măsoară în averea acumulată şi în puterea pe care ţi-o oferă acest lucru.

În Top 10 Bărbaţi de succes s-a strecurat un singur sportiv, iar acela e acolo şi pentru că în timp a devenit un brand de ţară. Ar mai fi unul, dar calitatea lui de sportiv cade pe locul doi, acesta fiind renumit mai ales pentru afacerile de succes şi mustaţa devenită trademark.

Însă, de la jumătatea clasamentului lucrurile se schimbă radical, şi toate poziţiile sunt ocupate de bărbaţi al căror succes se măsoară în popularitate şi, mai ales, în talent artistic.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cine e în top?

În top 50 Bărbaţi de Succes se regăsesc Marian Godină (locul 50, poliţist / blogger), Tudor Giurgiu (locul 48, regizor), Alex Dima (locul 41, jurnalist), Răzvan Exarhu (locul 15, om de radio) sau Pavel Bartoş (locul 11, actor / prezentator TV).

În top 10 Bărbaţi de Succes se regăsesc Sebastian Stan, Andi Moisescu, Tudor Chirilă, Smiley, Adrian şi Dragoş Pavăl, Ion Ţiriac sau Gheorghe Hagi.

Cel mai de succes bărbat din România şi locul 1 în top îi revine lui Daniel Dines care a fost votat de cei mai mulţi dintre cei care au participat la sondaj, acumulând 36.870 puncte.

Daniel Dines a devenit într-un interval relativ scurt cel mai bogat român.

În momentul de faţă Dines are 49 de ani şi o avere estimată la 8,3 miliarde de dolari.

A reuşit acest lucru prin muncă multă şi dedicare, dar mai ales datorită viziunii pe care a avut-o.

Dines mai este numit şi „Şeful Boţilor”, iar acest lucru i se trage de la compania pe care a fondat-o şi pe care o conduce: „unicornul românesc” UiPath, care se ocupă cu dezvoltarea de roboţi software şi este liderul mondial în tehnologie RPA – robotic process automation.

Rezultatele finale ale votului sunt făcute publice pe site-ul www.barbatidesucces.ro sau în revista Zile şi Nopţi, ediţia de noiembrie, care conţine un supliment special, Bărbaţi de Succes.

Ascultă şi podcast-ul Bărbaţi de Succes pe următoarele platforme:
Soundclounds
Spotify
Google Podcast 
Apple Podcast

Pentru cei care au participat la vot au fost puse la bătaie 52 de premii: un ceas Garmin, o bicicletă Pegas sau 50 kituri de produse NIVEA MEN (gel de duş, deodorant, gel pentru ras, after-shave, cremă pentru uz general, cană metalică NIVEA MEN).

Lista câştigătorilor este disponibilă pe www.barbatidesucces.ro

Bărbaţi de Succes este o campanie Zile şi Nopţi şi Rock FM de Ziua Internaţională a Bărbatului, îngrijită de NIVEA MEN.

Cum a fost realizat topul?

Fiecare persoană care a votat a avut posibilitatea să enumere 3 bărbaţi de succes din România. Locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte iar locul 3 a primit 33 de puncte.

Topul final a rezultat prin adunarea numărului de puncte pentru fiecare nume nominalizat în top. Perioada de vot a fost 20 septembrie – 20 octombrie şi în total au votat 1707 persoane.

Validarea rezultatelor a fost realizată de firma de studii de piaţă www.brandberry.ro

Zile şi Nopţi este o platformă de experienţe Pop Culture, cu apariţii în print şi online. În print, revista Zile şi Nopţi apare lunar în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi bilunar la Sibiu şi Oradea.
 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Tolomacule geo, Sebastian Stan e un actor in America, de Hollywood.
  • Camelia Camelia
    @ Didi
    Daca succesul e contabilizat in rezultate, atunci unde este electricianul care a reparat cele mai multe panouri electrice? Putem s-o tinem tot asa la nesfârșit. O nota la olimpiadă nu este un rezultat, pentru că nu este o contributie la dezvoltarea societătii. O inventie ar fi fost, cum a realizat Ionut Budisteanu, de exemplu.
    Pot sa inteleg si Sebastian Stan, dar Smiley, Moisescu? Chiar ultimii fomisti cu podcasturi si jurizari la concursurile de talent?

Trimite un comentariu

sus