Skip to main content

COMUNICAT. Top femei de succes 2022. Simona Halep şi Andreea Esca, primele în top

 
COMUNICAT. Top femei de succes 2022. Simona Halep şi Andreea Esca, primele în top

COMUNICAT. Care sunt cele mai de succes femei din România? Aflat la cea de-a doua ediţie, „Topul celor mai de succes femei din România” îşi propune ca, an de an, să descopere cum văd românii succesul.

Publicitate

E ceva cuantificabil, care ţine de bani şi avere? Sau de notorietate şi de vizibilitate? Frumuseţe? Sau poate de talent şi de felul în care te lupţi pentru a schimba în bine lumea din jurul tău?

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Şi de această dată am învăţat că succesul este fiecare dintre aceste lucruri sau câte puţin din fiecare.

Pe locul 1 avem o sportivă care ne face să trăim cu mâna pe inimă la fiecare meci pe care-l joacă. Avem prezentatoare TV cu care am crescut şi alături de care am aflat ştiri care urmau să ne schimbe vieţile pentru totdeauna sau care ne-au prezentat poveşti ce ne-au emoţionat până la lacrimi şi ne-au făcut să fim mai umani.

Bineînţeles, nu putea să lipsească şi o femeie de afaceri, care a reuşit să pună pe picioare unul dintre cele mai de succes branduri româneşti.

Avem artiste a căror muzică a punctat momente importante din vieţile noastre, unii dintre noi s-au îndrăgostit pe piesele lor, alţi poate s-au despărţit… Şi avem şi femei care salvează vieţi la propriu şi schimbă în bine vieţile a milioane de români, fără ca aceştia să ştie.

TOP FEMEI DE SUCCES 2022 este o campanie ZILE ŞI NOPŢI şi MAGIC FM, susţinută de GEROVITAL.

„De mai bine de 50 de ani, Gerovital este sinonim cu feminitatea şi frumuseţea şi susţine femeile în evoluţia lor. Face parte din misiunea noastră să recunoaştem valorile şi să susţinem modelele care ne inspiră, de aceea ne-am alăturat cu bucurie campaniei Zile şi Nopţi „Top femei de succes”.

Clasamentul ne arată pe cine admiră românii cel mai mult: de la showbiz la politică, de la sport la filantropie, doamnele din top 50 sunt o reprezentare heterogenă a ceea ce înseamnă femeie de succes astăzi.“, Liliana Popa, PR Manager Farmec / Gerovital

Locul 1 - Simona Halep

Simona Halep are un loc special nu doar în inimile noastre, ale românilor, ea este apreciată şi iubită de toţi pasionaţii de tenis, indiferent de naţionalitate.

În acest an, Simona este singura sportivă care a fost votată în top 10 şi a ajuns din nou pe poziţia întâi, ca şi anul trecut. Nu este o surpriză, având în vedere că, de-a lungul carierei sale, a reuşit multe performanţe, iar câteva dintre ele au făcut ca România să fie privită, la nivel mondial, cu ceva mai mult respect, poate chiar invidie.

An de an, Simona Halep ne face să ne simţim mândri că vorbim aceeaşi limbă ca ea şi că locuim cu toţii sub acelaşi steag.

Locul 2 - Andreea Esca

Cu un sfert de secol de carieră în televiziune, în spatele pupitrului de ştiri, Andreea Esca a devenit un simbol al jurnalelor de ştiri, al profesionalismului şi al dezinvolturii şi a ajuns chiar şi în cărţile de istorie de la noi.

E de la sine înţeles că ea conduce detaşat orice fel de top al prezentatorilor de ştiri. În plus, Esca a devenit, de-a lungul timpului, o vedetă absolută şi un exemplu pozitiv, pe care mulţi încearcă să-l urmeze.

Locul 3 - Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan este singura femeie de afaceri prezentă în acest top. Ea a devenit celebră şi a descoperit succesul cu brandul Musette.

În prezent, ea a devenit mult mai cunoscută publicului din România datorită participării în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”, de la Pro TV, unde este unul dintre juraţi.

TOPUL COMPLET ESTE DISPONIBIL AICI.

Ascultă şi podcastul „Top Femei de Succes 2022“, pe următoarele platforme:


GOOGLE PODCAST
• SOUNDCLOUD
• SPOTIFY
• APPLE PODCAST

Campania Zile si Nopţi a avut loc în perioada 10-25 februarie, iar în total au votat un număr de 1217 persoane. Întrebările au fost deschise, iar fiecărui respondent i s-a cerut să propună în top 3 femei de succes din România.

Sondajul a fost făcut în parteneriat cu firma de studii de piaţă Brandberry.

Pentru realizarea topului, locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte, iar locul 3 a primit 33 de puncte. Topul final a rezultat în urma adunării numărului de puncte pentru fiecare persoană propusă în top.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    esca ? ce ma rog a facut deosebit ? a creat un jurnal preponderent de infractionalitate care se rostogoleste de ani buni ca asa-i place romanului dar fara substanta educativa Cu ce contribuie la luminarea populatiei asa cum i-ar sta bine unei televiziuni Nu a urmarit decit audienta Mai cautati ca sigur sint femei cu adevarat creative de succes

Trimite un comentariu

sus