Skip to main content

COMUNICAT. Grupul Gândul, al doilea cel mai citit grup de presă din România pe 7 aprilie

 
COMUNICAT. Grupul Gândul, al doilea cel mai citit grup de presă din România pe 7 aprilie

COMUNICAT. Grupul de presă Gândul este al doilea cel mai citit grup de presă din România în data de 7 aprilie 2022 conform datelor furnizate de SATI-BRAT.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Site-urile aparţinând Gândul Media Network s-au situat din nou în topul preferinţelor cititorilor la începutul lunii aprilie, cel mai bine situându-se cancan.ro cu 693.354 de cititori unici şi 1.819.674 de afişări.

Următoarele clasate sunt prosport.ro cu 341.605 de cititori unici şi 1.916.145 de afişări, csid.ro cu 308.767 de cititori unici şi 633.762 de afişări, gândul.ro cu 287.663 de cititori unici şi 692.910 de afişări, descoperă.ro cu 80.616 de cititori unici şi 153.803 de afişări, promotor.ro cu 64.212 de cititori unici şi 288.982 de afişări, go4it.ro cu 42.293 de cititori unici şi 67.934 de afişări.

Astfel, cancan.ro s-a situat pe locul 5 în SATI la nivel national în data de 7 aprilie din punct de vedere al cititorilor unici, iar csid.ro s-a situat pe primul loc la categoria de Sănătate & îngrijire personală.

CSID.ro a ocupat primul loc în SATI în luna martie atât la nivel de cititori unici cât şi la nivel de afişări, depăşind toate celelalte site-uri concurente din această categorie.

De asemenea, ProSport.ro, a fost site-ul pe care românii au petrecut cel mai mult timp în luna martie, cu o medie de 16 minute şi 25 de secunde, conform datelor furnizate de SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic de Internet).

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Trustul Gândul Media Network a lansat luna trecută şi platforma Cu Gândul la Ucraina, platformă care reuneşte principalele iniţiative şi ONG-uri care sprijină activ refugiaţii din Ucraina sau oferă sprijin umanitar pe teritoriul Ucrainei.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus