Skip to main content

COMUNICAT. Gândul este cel mai citit grup de presă din România în weekend. CANCAN este site-ul de presă cu cele mai multe afişări din .ro

 
COMUNICAT. Gândul este cel mai citit grup de presă din România în weekend. CANCAN este site-ul de presă cu cele mai multe afişări din .ro

COMUNICAT. Grupul de presă Gândul a fost cel mai citit grup de presă din România în week-end-ul 9-10 aprilie 2022 conform datelor furnizate de SATI-BRAT.

Publicitate

Urmatoarele două locuri au fost ocupate de Grupul RCS&RDS şi Grupul elveţian Ringier.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Astfel, în data de 9 aprilie, Gândul Media Network a avut 5.271.316 de afişări, iar în data de 10 aprilie a avut 6.969.700 de afişări.

CANCAN.ro, membru al Gândul Media Network, s-a situat pe locul 1 ca număr de afişări duminică 10 aprilie, fiind cel mai citit site de ştiri la nivel national în această zi, cu 801.778 de cititori unici şi 3.464.974 de afişări.

Ce reprezintă afişările?

O afişare unică de pagină cumulează afişările de pagină generate de acelaşi cititor pe site în cadrul aceleiaşi sesiuni. O afişare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Trustul Gândul Media Network a lansat luna trecută şi platforma Cu Gândul la Ucraina, platformă care reuneşte principalele iniţiative şi ONG-uri care sprijină activ refugiaţii din Ucraina sau oferă sprijin umanitar pe teritoriul Ucrainei.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus