Skip to main content

COMUNICAT. Studiourile 20th Century au lansat un nou trailer şi afişul pentru „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei”

 
COMUNICAT. Studiourile 20th Century au lansat un nou trailer şi afişul pentru „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei”

COMUNICAT. Studiourile 20th Century au lansat un nou trailer şi afişul pentru „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei”, cea mai aşteptată premieră a momentului şi prima continuare a lui James Cameron, câştigător al premiului Oscar pentru „Avatar”, filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

„Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei” se lansează în cinematografe pe 16 decembrie.



Pentru a sărbători acest moment, un uimitor spectacol de lumini de proporţii, cu momente importante din film, a fost proiectat aseară peste Cascada Niagara.

Cu „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei” experienţa cinematografică atinge noi culmi pe măsură ce James Cameron transportă publicul înapoi în magnifica lume a Pandorei, într-o aventură spectaculoasă şi emoţionantă, plină de acţiune.

Situat la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei” spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri şi copiii lor), detaliind dificultăţile care îi urmăresc, eforturile pe care le fac pentru a se păstra unul pe altul în siguranţă, luptele pe care le duc pentru a rămâne în viaţă şi tragediile pe care le îndură.

Regizat de James Cameron şi produs impreună cu Jon Landau, producţia Lightstorm Entertainment îi are în distribuţie pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang şi Kate Winslet. Scenariul este semnat de James Cameron, Rick Jaffa şi Amanda Silver. Povestea le aparţine lui James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman şi Shane Salerno. David Valdes şi Richard Baneham sunt producători executivi ai filmului.

Trailerul Avatar poate fi văzut pe Facebook, aici

Filmul este distribuit la cinematografe de Forum Film Romania.

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Afişul Avatar

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus