Skip to main content

COMUNICAT. Singurul tratament anticelulitic şi de remodelare corporală sigur în sarcină şi alăptare.

 

COMUNICAT. Singurul tratament anticelulitic şi de remodelare corporală sigur în sarcină şi alăptare.

COMUNICAT. În sarcină şi alăptare, celulita devine mai evidentă şi apare în zone noi, fapt ce afectează starea de bine şi încrederea în sine a femeilor care, oricum, trebuie să facă faţă unor serii de schimbări majore, ce le schimbă viaţa. Contrar preconcepţiilor, nu doar greutatea câştigată în timpul sarcinii agravează aspectul celulitei, ci modificările hormonale joacă rolul cel mai  important.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ereditatea vine cu propria contribuţie deoarece, dacă mama ta a avut celulită, e posibil să ai şi tu. Ceea ce mănânci, nivelul de hidratare şi cel hormonal, dar şi modul în care corpul tău arde energie, adică metabolismul, toate reprezintă factori care lucrează pentru sau împotriva celulitei. Până de curând, nu exista niciun tratament anticelulitic şi de remodelare corporală care să fie suficient de sigur pentru a fi recomandat în sarcină şi alăptare.

“Multe dintre clientele Doctor SKiN au rămas însărcinate când au atins o formă de invidiat şi când, în sfârşit, scăpaseră de celulită sau aveau atât de puţină, încât nu le mai deranja. Când ai muncit mult şi ai depus eforturi, nu e plăcut să vezi că totul se duce rapid pe apa sâmbetei, mai ales că e un aspect pe care nu îl poţi controla. Şi, este păcat să simţi că trebuie să sacrifici cumva anumite lucruri importante pentru tine şi care ajung cumva să-ţi umbrească bucuria acestei perioade minunate!

Clientele noastre ne-au cerut soluţii eficiente dar mai ales sigure în perioada sarcinii, care să ţină celulita departe şi să le ajute să-şi menţină tonusul. Ne-am făcut riguros temele, ca de fiecare dată şi, după ce am adus în clinică cel mai performant dispozitiv de endermologie, LPG Cellu M6 Alliance, am ales să completăm lista de tratamente recomandate în sarcină şi alăptare cu Endospheres Therapy.

Pentru femeile însărcinate, Endospheres Therapy acţionează pentru nivelarea celulitei şi a depozitelor de grăsime inestetice, iar pentru proaspetele mămici vine şi cu un uimitor efect de lifting. Din cauza scăderii în greutate este normal ca pielea să se lase şi să-şi piardă din elasticitate. Studiile clinice au evidenţiat un grad de satisfacţie în urma procedurii cu Endospheres Therapy de 97,8%, iar rezultatele se văd după primele şedinţe”, a declarat Mirela Markovic, managerul clinicii Doctor SKiN.

Endospheres Therapy este un tratament non-invaziv şi complet nedureros de remodelare corporală, care utilizează revoluţionara tehnologie patentată de „Microvibraţie Compresivă” şi care acţionează pe 5 planuri:

▪️ Drenaj limfatic - foarte important pentru eliminarea reziduurilor celulare şi a edemului care apare în sarcină şi care se recunoaşte uşor prin senzaţia de  picioare grele.

▪️ Contracţie musculară - efectul constant de compresie obţinut de microvibraţia compresivă se resimte la nivelul muşchilor ca un antrenament fizic plăcut şi are un efect de tonifiere a zonelor tratate în acest mod.

▪️ Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui -  produce o stimulare puternică la nivel vascular şi metabolic.

▪️ Acţiune regenerativă asupra celulelor pielii - datorită microcirculaţiei îmbunătăţite şi a aportului crescut de oxigen la nivel celular, ţesuturile au condiţiile optime pentru a se regenera. Rezultatul? Estomparea şi chiar eliminarea aspectului celulitei.

▪️ Acţiune decongestionantă anti-durere - reduce inflamaţia la nivel celular şi disconfortul provocate de limfedem, formele dureroase de celulită, dar şi de anumite traume la nivel muscular.

“Suntem tare mândri pentru că nu doar am adus primele dispozitive Endospheres în Bucureşti şi Corbeanca dar, mai ales, pentru că echipa SKiN a beneficiat de o instruire complexă direct la sursă, la sediul prestigiosului producător italian şi că terapeuţii noştri sunt singurii traineri certificaţi Endospheres din România!

Aşadar, toţi cei care aleg Doctor SKiN beneficiază de un tratament premium complet la un super preţ, un avantaj important şi greu de egalat în contextul economic actual”, a completat Andreea Abraham, managerul clinici SKiN Corbeanca.

Despre Doctor SKiN

Doctor SKiN este în prezent singurul lanţ de clinici din România unde pacienţii pot beneficia de cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale şi estetice.

Atât clinica Doctor SKiN Corbeanca, cât şi Doctor SKiN Bucureşti sunt printre puţinele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineaţa la 9 seara, pentru a oferi inclusiv clienţilor extrem de ocupaţi timp pentru ei înşişi.

Cu o echipă medicală dedicată şi un personal în care se investeşte constant, care participă în mod periodic la cursuri de supra-specializare şi care este evaluat cel puţin o dată pe lună, brandul SKiN este respectat şi iubit de mii de pacienţi mulţumiţi.

Echipamentele folosite în centrele Doctor SKiN sunt originale, certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN Bucureşti
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
Bucureşti, România

SKiN Corbeanca 
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Telefon programări: 031 005.10.15
Program: Luni – Duminică: 08:00 – 21:00

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus