Skip to main content

COMUNICAT. Ce preferă românii când vine vorba despre tratamente de înfrumuseţare?

 
COMUNICAT. Ce preferă românii când vine vorba despre tratamente de înfrumuseţare?

COMUNICAT. În ciuda incertitudinii economice şi a inflaţiei, românii sunt din ce în ce mai interesaţi de serviciile de înfrumuseţare. La nivel mondial, este vorba despre o piaţă de peste 268 de miliarde anual, care înregistrează o creştere anuală de peste 3%, după restricţiile impuse din cauza pandemiei.

Publicitate

Deşi România ocupă un procent foarte mic, românii şi româncele sunt din ce în ce mai interesaţi de tratamente dermatologice, estetice, faciale, corporale şi de epilare definitivă.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

“Ultimii 4 ani au venit cu dificultăţi, dar şi cu o creştere substanţială a numărului de clienţi.

După lockdown-ul din pandemie, au ajuns la noi în clinică persoane de toate vârstele, pe care nu te aşteptai să le vezi apelând la servicii de rejuvenare facială, eliminarea părului nedorit sau rezolvarea unor probleme care persistau de ani de zile, precum: acnee, cicatrici, cearcăne şi diferite probleme de hiperpigmentare ale pielii.

Din acest motiv am decis să deschidem încă o clinică în Corbeanca şi să ne extindem spaţiul existent din centrul  comercial Drumul Taberelor, întrucât cererea a fost mai mare”, a afirmat Alin Radu, fondatorul clinicilor SKiN.

“Cel mai popular tratament de înfrumuseţare din România este de departe epilarea definitivă cu laser, care cumulează conform datelor Google, peste 8.000 de căutări lunare.

Femeile reprezintă 85% din clienţi, dar şi bărbaţii vin din număr din ce în ce mai mare. Şi nu este vorba doar despre metrosexuali sau sportivi, ci mai ales de bărbaţi care vor să scape de părul de pe spate, de cei care au suferit multi ani de acnee produsă de pseudofoliculita bărbii sau de cei care vor doar să rărească pilozitatea excesivă, care provocă mâncărimi, iritaţii şi probleme de igienă.

Până în momentul de faţă, peste 5500 de pacienţi ne-au ales pentru a beneficia de epilare laser de calitate”, a completat Alin Radu.

Epilarea definitivă este urmată de tratamentele estetice de injectare, care au ca scop eliminarea ridurilor, rejuvenare şi lifting facial, dar şi mărirea buzelor. Substanţele vedetă sunt Acidul Hialuronic şi Botox-ul, adică toxina botulinică.

Contrar preconcepţiilor, cele mai multe tratamente estetice nu se observă cu ochiul liber, deoarece majoritatea preferă discreţia şi rezultate care le îmbunătăţesc aspectul, fără să se vadă că au făcut ceva în acest sens. Mai mult decât atât, tratamentele estetice urmează şi tendinţele din piaţa de beauty, la nivel mondial.

“Am observat o creştere substanţială în ultimul an pentru tratamentele care creează un ten fără cusur, deoarece trendul de skinmalism, adică de make-up lejer, care nu acoperă complet tenul şi lasă pielea să respire devine popular şi în România.

Nu prea poţi să abordezi acest look dacă ai tenul încărcat, plin de coşuri, cu pori dilataţi şi alte probleme. Aşadar am observat o preferinţă din ce în ce mai accentuată pentru tratamentele cu laser CO2, urmate de peeling chimic, microneedling şi radiofrecvenţă medicală combinată cu mezoterapie fracţionată pentru pielea lăsată.

Tratamentele faciale de curăţare profundă şi calmare a tenului vin în completarea tratamentelor dermatologice”, a spus Mirela Markovic, manager SKiN Bucureşti.

“În ceea ce priveşte tratamentele corporale, tratamentele pentru grăsime localizată, celulită şi piele lăsată sunt cele mai accesate. De exemplu, criolipoliza este cea mai apreciată procedură de liposucţie nechirurgicală, dar pentru rezultate uimitoare, se combină cu alte proceduri care ţintesc grăsimea.

În ceea ce priveşte celulita, tratamentele care dau rezultate sunt personalizate şi reprezintă un mix de proceduri, nu doar una singură”, a adăugat Mirela Markovic.

Cei mai importanţi factori de decizie pentru consumatorii români sunt rezultatele obţinute de alţi pacienţi reali, preţul şi calitatea serviciilor.

Despre SKiN

SKiN MedSpa este singurul lanţ de clinici din România unde pacienţii pot beneficia de toate cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale şi estetice.

Atât clinica SKiN Corbeanca, cât şi SKiN Bucureşti sunt printre puţinele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineaţa la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienţilor extrem de ocupaţi timp pentru ei înşişi.

Cu o echipă medicală dedicată şi un personal în care se investeşte în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare şi care este evaluat cel puţin o dată pe lună, brandul SKiN este respectat şi iubit de mii de pacienţi mulţumiţi.

Toate echipamentele folosite la SKiN sunt certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN Bucureşti
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
Bucureşti, România

SKiN Corbeanca 
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Telefon programări: 031 005.10.15
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus