Skip to main content

COMUNICAT. 6 unelte de bază pentru un instalator

 
COMUNICAT. 6 unelte de bază pentru un instalator

COMUNICAT. Instalatorul este persoana de bază la care apelezi atunci când ai o problemă în cadrul gospodăriei tale. Printre cele mai frecvente defecţiuni care pot apărea sunt cele legate de ţevi, scurgeri sau sistemul de încălzire centralizat cu gaze ori energie electrică.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În ceea ce priveşte uneltele de care acesta are nevoie pentru a te ajuta, lista poate fi una destul de lungă. Cu toate acestea, sunt câteva de bază, care nu ar trebui să lipsească deopotrivă, nici din trusa lui, nici din casa ta. Printre acestea se numără:

Ciocan

Aceasta este una dintre uneltele care nu ar trebui să lipsească din nicio trusă de scule de mână profesionale. Ciocanul este folosit atât la procese de renovare, cât şi la cele de reparare sau de construcţie. Poţi să-l foloseşti ca să baţi cuie, să aplatizezi materiale sau să fixezi anumite obiecte sau piese necesare proiectului.

Ca sfat general, este recomandat să alegi un model cu mâner uşor de ţinut în mână, de dimensiune medie - îţi va permite să îl foloseşti atât în spaţii generoase, cât şi în locuri mai înguste sau delicate.

Cleşte

În timpul proceselor de bricolaj, de instalare a circuitelor electrice sau de scurgere, cleştele se va dovedi foarte util. Multe proiecte implică strângerea materialelor, scoaterea cuielor vechi sau provizorii sau fixarea filetelor ţevilor, moment în care un cleşte îţi va fi la îndemână.

Fierăstrău

Aceasta reprezintă o unealtă de mână care este folosită pentru a tăia diverse materiale precum lemnul sau fierul. Instalatorii o folosesc în mod special pentru reglarea dimensiunii ţevilor necesare instalaţiilor sanitare, fie ele din metal sau plastic.

Pentru a obţine rezultatele scontate, este necesar să te asiguri că lamele fierăstrăului tău sunt bine ascuţite. De asemenea, şi un mâner ergonomic este esenţial ca să poţi manevra unealta cu uşurinţă şi rapiditate.

Patent

Această unealtă este esenţială în orice trusă de scule a unui instalator. Este folosit pentru prinderea şi smulgerea materialelor, indiferent de textura acestora. Patentul te va ajuta să ai mai multă putere atunci când trebuie să strângi anumite piese, oferindu-ţi mai multă forţă decât ai avea cu mâinile goale.

Set de şurubelniţe

Nicio trusă de unelte nu ar fi completă fără un set de şurubelniţe cu diferite terminaţii (de x, stea, cruce, dreaptă etc.) şi dimensiuni. Şurubelniţele sunt utile în majoritatea situaţiilor pentru că instalaţiile şi piesele de mobilier sunt prevăzute cu şuruburi care trebuie montate (sau demontate, în cazul reparaţiilor).

Maşină de tăiat ceramica

Deşi aceasta nu se regăseşte întotdeauna în trusa unui instalator, maşina de tăiat plăci ceramice este o unealtă de bază atunci când vine vorba despre reparaţii, renovări sau construcţii. După cum îi spune şi numele, principalul său rol este să taie şi să te ajute să obţii dimensiunile potrivite pentru bucăţile de gresie şi faianţă.

Majoritatea proiectelor care implică intervenţia unui instalator necesită, la un moment dat, îndepărtarea, înlocuirea sau lipirea de noi plăci de ceramică în cadrul spaţiului respectiv. Astfel, maşina de tăiat va fi o unealtă la îndemână care îţi va uşura munca.

Un instalator autorizat poate asigura atât servicii de montaj şi reparaţii, cât şi de mentenanţă. Indiferent de natura proiectelor, este esenţial ca trusa de scule să conţină aceste unelte de bază, care sunt folositoare în multiple situaţii.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus