Skip to main content

COMUNICAT. V+O Communication, peste 450 de producţii video pentru clienţi. Peste 1001 de zile de streaming video

 
COMUNICAT. V+O Communication, peste 450 de producţii video pentru clienţi. Peste 1001 de zile de streaming video

COMUNICAT. La peste un an de la declanşarea pandemiei în România şi trecerea la un regim de muncă de acasă din cauza restricţiilor de circulaţie, modalităţile de comunicare cu angajaţii au cunoscut o adevărată revoluţie multimedia.

Publicitate

V+O Communication a produs pentru clienţii săi, în perioada martie-decembrie 2020, peste 450 de producţii video, de la filme post-eveniment, la clipuri complexe, cu grafică şi efecte speciale.

Agenţia a organizat, în total pentru clienţii săi, 11 conferinţe de presă online, în perioada menţionată, din care una a fost hibridă online-offline, în iunie – atunci când reglementările în vigoare la acel moment au permis-o. Acel eveniment hibrid a implicat organizarea unui triplex multimedia, în regim de televiziune.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

V+O Communication a fost probabil prima care a organizat, pentru clientul Telekom Romania, o conferinţă de presă exclusiv online în domeniul comunicaţiilor, pe platforma Zoom, în 30 martie 2020, în plină criză Covid-19, pentru a facilita comunicarea cu mass-media.

Vorbind de televiziune, V+O Communication a produs în cele zece luni de stare de urgenţă şi alertă din 2020 nu mai puţin de 25.000 de ore/angajat de streaming live pentru unul dintre clienţi, echivalent cu doi ani şi zece luni de transmisie video continuă.

Pentru cele 12 sesiuni de streaming video extern, pentru conturile de Facebook ale clienţilor noştri, audienţa totală calculată de Facebook a fost de 2,95 milioane de fani.

Eforturile multimedia s-au materializat în diferite producţii video difuzate pe platforme de tip intranet sau live pe Facebook, concerte live organizate în studiouri reconstituite în incinte office şi transmise live pe Facebook, diferite alte formate de tip televiziune online, plus conţinut de tip text şi foto.

„A trebuit să dăm dovadă de flexibilitate, de agilitate şi creativitate în toată această perioadă lipsită de predictibilitate. Am ales să fim empatici cu clienţii noştri, cărora le mulţumim pentru deschidere şi curaj.

I-am ajutat să suplinească prin producţii multimedia inovative absenţa contactului social fizic între membrii echipelor şi al departamentelor, îndeplinind o funcţie critică: le-am demonstrat oamenilor că nu sunt singuri”, explică Loredana Vişa, Director General V+O Communication.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus