Skip to main content

COMUNICAT. 7 vedete care au ales sa calatoreasca sau sa locuiasca in rulota

 
COMUNICAT. 7 vedete care au ales sa calatoreasca sau sa locuiasca in rulota

COMUNICAT. Stiai ca unii dintre cei mai cunoscuti si mai bogati oameni din lume au ales sa isi petreaca vacantele, sa calatoreasca sau sa locuiasca temporar in rulote? Fie ca au vrut sa scape de agitatia orasului, sa se bucure de natura sau sa isi indeplineasca un vis, ei au demonstrat ca poti fi foarte fericit apeland la servicii de inchiriere rulote.

Publicitate

Continua sa citesti pentru a afla ce vedete au optat pentru aceasta solutie!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Oprah Winfrey

Regina talk-show-urilor a marturisit ca una dintre dorintele ei era sa conduca o rulota prin America. In 2014, Oprah si-a indeplinit visul si a pornit intr-o aventura de 10 zile cu prietena ei cea mai buna, Gayle King.

Ele au vizitat locuri precum Grand Canyon, Zion National Park si Mount Rushmore, dormind intr-o rulota de lux dotata cu toate facilitatile.

Matthew McConaughey

Actorul premiat cu Oscar este un fan declarat al rulotelor si detine o colectie impresionanta de modele. El a locuit timp de patru ani intr-o rulota Airstream pe plaja Malibu, pe care a numit-o "Canoe" si a spus ca ii place sa traiasca astfel pentru ca se bucura de libertatea si simplitatea de care are nevoie.

Beyonce si Jay-Z

Cuplul de aur al muzicii nu se sfieste sa cheltuiasca sume fabuloase pentru vacantele lor extravagante. Insa, in 2016, ei au surprins pe toata lumea cand au inchiriat o rulota pentru a participa la festivalul muzical Coachella din California.

Rulota lor nu era una obisnuita, ci una personalizata cu 6 televizoare, un bar si un jacuzzi. Pretul inchirierii? Doar 10.000 de dolari pe noapte.

Tom Hanks

Celebrul actor este si el iubitor de rulote pe care le foloseste ca locuinte temporare atunci cand filmeaza in diferite locatii.

Tom are o rulota personalizata cu doua dormitoare, o bucatarie complet echipata, o baie spatioasa si un sistem de divertisment de ultima generatie. Tom a spus ca prefera sa stea in rulota decat in hoteluri pentru ca se simte mai confortabil si mai relaxat.

Gwyneth Paltrow

Actrita, cantareata si fondatoare a site-ului Goop, Gwyneth Paltrow este cunoscuta pentru stilul ei de viata sofisticat si sanatos. Gwyneth nu este genul care sa se multumeasca cu orice fel de rulota, ci una care respecta standarde ridicate.

Actrita a inchiriat o rulota eco-friendly pentru a petrece o vacanta in familie in Hamptons, New York. Rulota avea panouri solare, mobilier organic, produse de curatenie naturale si o gradina de legume pe acoperis.

Johnny Depp

Actorul este un mare fan al rulotelor si detine o colectie impresionanta de astfel de vehicule. Unul dintre ele este o rulota vintage din anii '50, pe care Johnny Depp a folosit-o ca locuinta temporara in timp ce filma pentru Pirates of the Caribbean.

Actorul a declarat ca adora stilul de viata simplu si liber pe care ti-l ofera o rulota..

Elvis Presley

Regele rock and roll-ului nu putea sa lipseasca din aceasta lista. Elvis Presley a fost si el un pasionat al rulotelor si a avut mai multe modele pe care le-a folosit pentru vacante sau turnee.

Una dintre ele este o rulota personalizata, numita Lisa Marie, dupa fiica sa. Rulota avea un interior luxos, cu mobilier din piele, televizoare, bar si baie cu aur.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus