Skip to main content

COMUNICAT. Ce investitie presupune dotarea business-ului tau cu modele de vestiar metalic de top?

 
COMUNICAT. Ce investitie presupune dotarea business-ului tau cu modele de vestiar metalic de top?

COMUNICAT. Investitia intr-un vestiar metalic ofera numeroase avantaje, pe care produsele similare din plastic, lemn sau PAL nu sunt capabile sa le asigure. Este vorba despre rezistenta deosebita la socuri, dar si la schimbari de temperatura sau chiar la improscarea cu anumite substante chimice.

Publicitate

Odata ce achizitionezi un astfel de obiect de mobilier, poti fi sigur ca nu va avea nevoie de reparatii si nici nu va trebui sa il inlocuiesti timp de mai multe decenii.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Tocmai de aceea, antreprenori si profesionisti din mai multe domenii de activitate prefera sa cumpere un vestiar metalic de top. Astfel de produse pot fi observate in institutii de cercetare si de invatamant, in sali de sport si de fitness, in cabinete medicale si farmacii, in spatii folosite de cadrele militare, de politisti, de agentii de paza sau de firmele specializate in curatenie. 

Modelele disponibile sunt extrem de variate, iar investitia presupune, cu siguranta, cel mai bun raport calitate-pret. Iata prin ce caracteristici se remarca produsele si la ce preturi pot fi cumparate!

Cat costa un vestiar metalic compact?

Un dulap compact prevazut cu o singura usa de culoare galbena are un pret de 579,82 de lei fara TVA sau 689,99 de lei cu TVA, redus de la un pret initial de 989,99 de lei cu TVA.

Cu greutatea de 18 kilograme, se livreaza neasamblat. Dimensiunile sunt urmatoarele: latimea de 500 de milimetri, adancimea de 300 de milimetri si inaltimea de 1 800 de milimetri. Este prevazut cu o bara pentru umerase, o polita in partea superioara, o oglinda in partea interioara a usii si un suport pentru eticheta nominala.

Un produs premium, de dimensiuni mai mari, cu trei usi colorate rosu, galben si albastru, beneficiaza de asemenea de o reducere consistenta, de la 2 069,99 de lei la 1 569,99 de lei cu TVA sau 1 319,32 de lei fara TVA. Produsul se livreaza neasamblat si este realizat din tabla de otel de calitatea I.

Are greutatea neta de 47 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: latime de 900 de milimetri, adancime de 500 de milimetri si inaltime de 1 800 de milimetri. Usile sunt prevazute cu incuietori de siguranta cu doua chei.

Cat costa un vestiar metalic cusetat?

In functie de domeniul de activitate, de produsele depozitate si de modalitatea de organizare a acestora, poti avea nevoie de un vestiar metalic cusetat.

Este disponibil, de exemplu, un model cu 10 compartimente dispuse pe doua coloane de cate 5, care poate fi cumparat la pretul de 1 638,65 de lei fara TVA sau 1 949,99 de lei cu TVA, redus de la o valoare initiala de 2 257,26 de lei.

Are greutatea de 37 de kilograme si volumul de 0,40 metri cubi. Este prevazut cu picioare de 15 centimetri, care permit curatarea spatiului de sub vestiar si evitarea ruginii.

La preturi la fel de accesibile, poti gasi vestiar metalic prevazut cu usi in forma de Z, cu bancuta sau cu compartimente separate pentru haine curate si murdare. Odata cumparat, un astfel de produs se va remarca prin robustete si rezistenta, asigurand in acelasi timp conditii optime de depozitare si organizare!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus