Skip to main content

COMUNICAT. Usile Z, una dintre cele mai practice inventii in materie de vestiare metalice

 
COMUNICAT. Usile Z, una dintre cele mai practice inventii in materie de vestiare metalice

COMUNICAT. Daca esti in cautarea unor vestiare metalice moderne, usor de integrat in orice ambient, atunci modelele cu usi Z sunt alegerea ideala. Culorile, compartimentarea si designul deosebit au transformat banalul vestiar intr-o piesa de mobilier atractiva, cu multiple utilizari practice.

Publicitate

Robustetea si rezistenta acestora in timp le aduc un plus pe lista lunga a calitatilor ce caracterizeaza un produs de succes. In scoli, in salile de fitness, pe santierele de constructii sau in orice alt spatiu public sau privat, vestiarele cu usi Z sunt la mare cautare.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Calitate de top, pentru o investitie de succes

Certificarile ce insotesc aceste modele metalice iti ofera garantia unor produse premium, care pot fi utilizate in diferite medii si conditii de munca, fara a fi deteriorate.

Astfel, vei regasi pe lista certificarilor proprietati precum: rezistenta la lichide reci, rezistenta la caldura umeda, rezistenta la caldura uscata, reflexia luminii pe suprafata, rezistenta la lumina, rezistenta la lovire, aderenta vopselei, rezistenta la inchiderea usilor, rezistenta suprafetelor la uzura prin abraziune, rezistenta la coroziune, rezistenta la zgariere si rezistenta la schimbari de temperatura.

Dupa cum vezi, modelele de vestiare metalice cu usi Z isi pot gasi intrebuintare in numeroase locatii, fiind deosebit de rezistente. Pe langa aceste caracteristici remarcabile, pot fi echipate, la cerere, cu o serie de accesorii, care sa se plieze perfect locului de munca sau activitatii pe care o desfasori.

Dotari standard sau optionale, cu stil

Producatorii propun o gama bogata de dotari, putand opta pentru acoperis inclinat, polita pentru incaltaminte, separator interior curat/murdar, suporti pentru agatat haina din plastic sau metal, protectii anticoroziune din plastic pentru picioare, kit picioare reglabile, soclu si diferite tipuri de inchideri, cu maner antiefractie, cu cifru mecanic sau electronic sau inchidere cu moneda. De asemenea, poti solicita si Cheia Master, pentru a avea posibilitatea de a deschide cu o singura cheie toate usile.

Unele modele pot fi echipate si cu bancuta metalica, extrem de utila celor care trebuie sa isi schimbe hainele si incaltamintea dupa o zi de munca grea. Daca detii o sala de sport, poti amenaja vestiarele la nivel profesionist si modern, prin intermediul acestui mobilier si a bancutei aferente.

Compartimentarea standard a unor vestiare cu usi Z permite depozitarea hainelor si a echipamentelor de lucru, iar politele si suportul pentru umerase asigura pastrarea in conditii optime a articolelor personale.

Varietatea culorilor va da o nota originala tipurilor de vestiare metalice alese de tine. Pe langa griul care a consacrat aceste articole de mobilier, poti opta acum si pentru culori cum ar fi: galben, portocaliu, rosu, albastru, verde, maro, crem, gri inchis, silver sau negru.

Cadouri de nerefuzat

In limita stocului disponibil, la comandarea unor vestiare metalice, poti beneficia de cadouri irezistibile, precum: seturile de 10 umerase pentru haine, confectionate din plastic rigid, seturile de 10 halate albe de unica folosinta, confectionate din polietilena, in marime universala, seturile de 100 de botosei de unica folosinta, confectionati din polietilena de culoare albastra, in marime universala, castile de protectie cu calota din HDPE si vestele de semnalizare, galbene, din poliester, cu benzi reflectorizante de 5 cm latime, in marimea M.

Cu 2, 4 sau 6 usi, modelele sunt livrate in stare complet asamblata, astfel incat nu va mai fi nevoie sa iti bati capul cu montajul acestora. Investeste in vestiare metalice cu usi Z si impune un stil inovator la locul de munca.

Utilitatea, dar si esteticul vor face sa merite pe deplin achizitia.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    frumos necrolog
  • margo margo
    "la comandarea unor vestiare metalice, poti beneficia de cadouri IREZISTIBILE, precum: seturile de 10 umerase pentru haine, confectionate din plastic rigid"


    woooow, chiar ca sunt irestibibile. eu deja nu mai rezist... o sa comand neaparat 10 dulapuri sa primesc 100 de umerase din plastic rigid...

Trimite un comentariu

sus