Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat editia numarul opt a emisiunii online „Tot sa zambesti” realizata de Clinica 32 (VIDEO)

 
COMUNICAT. S-a lansat editia numarul opt a emisiunii online „Tot sa zambesti” realizata de Clinica 32 (VIDEO)

COMUNICAT. Estetica dentara digitala ofera, intr-adevar, un zambet de Hollywood. Tehnologia digitala asigura frumusetea alaturi de sanatatea dentara.

Publicitate

In noua editie a emisiunii online „Tot sa zambesti”,  creata de Clinica 32, aflati totul despre coroanele din zirkoniu in zona estetica de la Dr. Ana Popescu. Bineinteles, beneficiati de coroane si manopere dentare estetice complete la calitate suprioara in Clinicile 32.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Aceasta emisiune online este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Incepand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels.

Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

VIDEO. Emisiune realizata de Clinica 32, „Tot sa zambesti!". Editia nr 8

Revista poate fi citita AICI

Acceseaza pachete cu beneficii exclusive pe noul nostru magazin online: www.implantdentardigital.ro. Detalii despre Clinica 32 aici: www.clinica32.ro

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan.

www.communicationangels.ro

Programari, la: Str. Scarlatescu, nr. 3, sector 1, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00 (031) 620-3032 | (0751) 249-382
[email protected]

B-dul Banu Manta, nr. 79 A, sector 1, Bucuresti Luni-Vineri: 09.00 - 20.00 (031) 620-3030 | (0784) 484-946
[email protected]

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus