Skip to main content

COMUNICAT. Club.UnVinpeZi.ro: Majoritatea românilor preferă vinul roşu pentru masa de Paşte. Ce recomandă specialiştii?

 
COMUNICAT. Club.UnVinpeZi.ro: Majoritatea românilor preferă vinul roşu pentru masa de Paşte. Ce recomandă specialiştii?

COMUNICAT. Majoritatea românilor aleg să pună vinuri roşii pe masa de Paşte, motiv pentru care în această perioadă vinurile roşii reprezintă aproximativ 70% din totalul vânzărilor de pe club.unvinpezi.ro.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale am pus laolaltă preferinţele clienţilor noştri şi ale specialiştilor noştri şi am creat o secţiune specială club.unvinpezi.ro (vinuri de Paste) care conţine cele mai potrivite vinuri pentru mâncărurile tradiţionale (friptură de miel, cozonac, pască).

„Unul dintre principiile asocierii mâncării cu vinul este “asocierea în concordanţă”. În primul rând, aromele şi gusturile din vin ar trebui să se regăsească şi în preparat. De exemplu, la drobul de miel, un preparat cu o componenţă vegetală semnificativă, dar cremos şi condimentat, am putea asocia un vin alb, cu o corpolenţă medie, lejer baricat. Un Chardonnay, poate chiar o Fetească Regală.

Când asociem carnea de miel, ar trebui să ţinem cont şi de modul de preparare al acesteia. Cotletele de berbecuţ făcute medium stau bine în compania vinurilor roşii mai lejere, precum Pinot Noir, în timp ce friptura din pulpă face faţă unui Cabernet Sauvignon. Dacă vorbim de miel la cuptor gătit mai mult timp, putem să mizăm pe o Fetească Neagră sau un Primitivo.

Succesul unei cine reuşite poate sa stea şi în plăcerea descoperirii! A unui vin nou, a unui gust nou, a unei combinaţii de gusturi. Aşa că încurajez pe oricine îşi doreşte să experimenteze cu spumante, cu vinuri dulci, cu vinuri roze, albe sau roşii, deopotrivă”, sunt recomandările lui Valentin Ceafalău, unul dintre experţii parteneri UnVinpeZi.

Clubul Pasionaţilor este una dintre cele mai mari comunităţi de iubitori de vinuri din România şi singura care oferă exclusiv vinuri de calitate, atent alese de o echipă cu experienţă.

Site-ul club.unvinpezi.ro a fost lansat sub umbrela UnVinPeZi.ro în 2017 şi relansat în aprilie 2020 cu secţiunea Magazin deschisă tuturor utilizatorilor, unde are acces oricine doreşte să cumpere online vinuri româneşti şi internaţionale de calitate ridicată şi apreciate de specialişti. În plus, zona de Club oferă o serie de avantaje exclusiviste, printre care garanţia celui mai mic preţ online, servicii premium şi livrarea gratuită oriunde în ţară, indiferent de valoarea comenzii.

52% dintre vinurile comandate de pe ClubUnvinpeZi.ro sunt locale, iar importurile se distribuie frumos între clasici (Franţa, Italia, Spania) şi mai puţin “New World” (Chile, Australia, Africa), dar observăm un interes crescut de la o lună la alta pentru cele din urmă.

Despre Apropo de Ecommerce:

ClubUnVinPeZi.ro este deţinut de Apropo de Ecommerce, compania care deţine 5 proiecte de e-commerce dedicate unor pasiuni ale consumatorilor: www.unvinpezi.ro, www.club.unvinpezi.ro, www.vinometru.ro, www.buchetulzilei.ro şi www.cutiacucafea.ro

Toate proiectele companiei se adresează iubitorilor de gusturi bune care apreciază calitatea atât a produselor prezente în ofertă, cât şi a serviciilor oferite de platformele pe care acestea sunt găzduite.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus