Skip to main content

COMUNICAT. Vinalia Ceptura, destinaţia ideală pentru pasionaţii de vinuri, la aproximativ o oră de Bucureşti. 5 motive să vizitezi conacul din Dealu Mare

 
COMUNICAT. Vinalia Ceptura, destinaţia ideală pentru pasionaţii de vinuri, la aproximativ o oră de Bucureşti. 5 motive să vizitezi conacul din Dealu Mare

COMUNICAT. Ideile de petrecere a timpului liber în apropierea Bucureştiului sunt la mare căutare, iar când vine vorba de relaxare, locul cel mai potrivit este cu siguranţă în mijlocul naturii.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Amplasat într-un peisaj de poveste, Conacul Vinalia din Ceptura, judeţul Prahova, se încadrează cu succes în aceste cerinţe - relaxare şi timp în natură - şi reprezintă un adevărat răsfăţ mai ales pentru pasionaţii de vinuri, care au posibilitatea de a descoperi în fiecare picătură arome bogate şi rafinate de Sauvignon, Merlot, Fetească sau Tămâioasă. „Nu pleca din cramă fără vin, dacă vrei să-ţi meargă din plin!” - acesta este îndemnul pe care îl văd cei ce vizitează Crama Conacului Vinalia, la intrarea în magazinul de vinuri şi în sala de degustare.

Pentru fiecare oaspete, experienţa la Vinalia poate fi una completă: tur al cramei, degustare de vinuri, wineshop, foc de tabără, o masă delicioasă la restaurant, dar şi cazare la conac, pentru cei ce vor să rămână peste noapte la Ceptura.

O escapadă vinicolă la Vinalia Ceptura: cea mai bună alegere pentru iubitorii de vinuri

Vinalia Ceptura se întinde pe 10 hectare, în zona viticolă Dealu Mare din Prahova şi este alegerea perfectă pentru iubitorii de vin şi natură: o cramă unde pot fi degustate şi achiziţionate numeroase sortimente de vinuri, un conac impresionant ce dispune de 40-45 de locuri de cazare, un restaurant cu meniu variat, dar şi multiple facilităţi de relaxare – grădină, saună şi piscină.

Experienţe în jurul vinului. Ce vei găsi atunci când ajungi la Conacul Vinalia din Ceptura? 

Iubitorii de vinuri şi nu numai vor putea scăpa de stresul cotidian venind la Conacul Vinalia, unde se vor bucura de linişte, de preparate delicioase, de camere confortabile pentru odihnă şi de zone de relaxare în aer liber, toate într-o singură destinaţie. Iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să vizitezi Vinalia Ceptura!

  1. Vinalia Ceptura este printre puţinele conace cu cramă din Dealu Mare ce oferă şi cazare

Dacă eşti în căutarea unei crame cu cazare lângă Bucureşti, te poţi odihni într-o oază de linişte, la Conacul din Ceptura, ce pune la dispoziţie camere cu design minimalist şi mobilier antichizat. Un mix armonios de eleganţă atemporală şi simplitate, irezistibil pentru cei ce caută linişte, confort şi un peisaj inedit. Conacul, un complex cu arhitectură neoromânească, are 22 de camere şi 40-45 de locuri de cazare si dispune de facilităţi precum restaurant, piscină, saună, grădină, biliard, săli de conferinţă şi petreceri. Dacă vrei să-ţi reîncarci bateriile, să te bucuri de natură, de vin şi mâncăruri naturale, cazarea la cramă se va ridica la înălţimea aşteptărilor tale.

  1. Poţi face degustări de vinuri, vei vizita crama şi vei afla informaţii despre metoda de vinificaţie şi despre vinul Vinalia de la specialişti

Crama Vinalia are o capacitate de producţie de 50.000 de sticle/an, aici fiind realizate soiuri diverse de vin, cum ar fi Sauvignon, Merlot, Fetească şi Tămâioasă, vinuri a căror calitate a fost premiată la concursuri de specialitate. Dacă vei merge să vizitezi crama, vei afla de la specialişti care sunt etapele procesului de vinificaţie, apoi, la degustarea de vinuri, te vei bucura de sortimente variate de vin, alături de brânzeturi maturate, fructe confiate şi pâine aromatizată. De asemenea, la cerere, pot fi organizate ateliere de cupajare vinuri (amestecarea mai multor sortimente de vinuri).

  1. Wineshop-ul din locaţie te aşteaptă cu vinuri exclusive la preţuri de producător

Pentru că cel mai probabil te vei îndrăgosti de calitatea şi aroma vinurilor degustate în cramă, vei putea cumpăra vinurile Vinalia la preţ de producător, atât la sticlă cât şi la bax. În magazinul din locaţie vei descoperi vinuri roşii, vinuri albe sau vinuri rosé, care poartă amprenta tradiţiei şi esenţei podgoriei din Dealu Mare.

  1. Restaurantul conacului oferă cele mai rafinate preparate, iar legumele sunt cultivate chiar la Vinalia

În completarea experienţei Vinalia, restaurantul conacului oferă preparate diverse, realizate cu acelaşi angajament pentru calitate şi fiecare fel de mâncare din meniu este însoţit de o recomandare de vin. În plus, legumele folosite în realizarea preparatelor sunt cultivate la Vinalia, astfel că te vei putea bucura de mâncăruri proaspete şi naturale.

  1. Conacul Vinalia din Ceptura are spaţii de evenimente, sală de conferinţe şi numeroase facilităţi pentru relaxare

Conacul Vinalia Ceptura pune la dispoziţie şi spaţii unde pot fi organizate evenimente corporate, cum ar fi conferinţe, teambuilding-uri sau workshop-uri. Vizitatorii pot participa la degustări de vinuri, ateliere de cupajare vinuri, plimbări prin podgorie şi se pot relaxa la piscină sau în jurul unui foc de tabără. De asemenea, la Vinalia pot fi găzduite şi evenimente private (botezuri, petreceri de nuntă, ceremonii etc.), fiind organizate mese festive cu până la 80 de invitaţi.

La Vinalia Ceptura, arta vinificaţiei se îmbină armonios cu liniştea oferită de natură. Fie că eşti în căutarea unui spaţiu de evadare într-o oază de linişte, fie că îţi doreşti o experienţă de degustare memorabilă, Crama Vinalia este locul în care poţi respira aer proaspăt în faţa unui pahar cu vin de calitate.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus