Skip to main content

COMUNICAT. Vodafone dotează cu echipamente IT 141 de case de tip familial şi centre de plasament din 23 de judeţe şi municipiul Bucureşti

 
COMUNICAT. Vodafone dotează cu echipamente IT 141 de case de tip familial şi centre de plasament din 23 de judeţe şi municipiul Bucureşti

COMUNICAT. Peste 1500 de copii şi tineri vor beneficia de laptopuri, tablete şi Internet mobil. Vodafone România va dota cu echipamente (tablete, laptopuri) şi servicii de Internet mobil 141 de case de tip familial şi centre de plasament din Bucureşti şi 23 de judeţe ale ţării, respectiv:

Publicitate

Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmboviţa, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui. Astfel, în luna decembrie 2021, un euro pentru fiecare tranzacţie (abonament nou şi reînnoire de abonament) realizată de clienţii Vodafone de mobil, internet şi televiziune este redirecţionat pentru achiziţionarea de echipamente digitale pentru copiii şi tinerii din case de tip familial şi centre de plasament. 

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

„De Crăciun, cadourile sunt, poate, mai aşteptate ca oricând, iar gestul de a dărui e mai firesc ca niciodată. Pentru noi, la Vodafone, tehnologia şi comunicaţiile sunt esenţiale, astfel că, ne dorim să ducem împreună cu clienţii noştri magia Crăciunului în rândul copiilor din case de tip familial şi centre de plasament dându-le acces la întreg universul care se deschide dintr-un ecran de tabletă sau laptop.

În acest fel, le oferim bucuria de a învăţa, de a se juca, de a comunica şi de a-şi îmbunătăţi aptitudinile digitale.

La Vodafone, credem în şanse egale la un viitor digital pentru toţi şi e parte din misiunea noastră să facilităm accesul la tehnologie celor care au cea mai mare nevoie de ea.

Le mulţumim tuturor clienţilor care contribuie prin serviciile Vodafone pe care le folosesc la a crea magia Crăciunului pentru copiii instituţionalizaţi”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Casele de tip familial şi centrele de plasament implicate în proiect deservesc un număr de peste 1500 de copii şi tineri cu vârste cuprinse între 7 şi 26 de ani. Proiectul este iniţiat şi susţinut financiar de Vodafone România şi este implementat cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România, al Fundaţiei Hope and Homes for Children România şi al Asociaţiei SOS Satele Copiilor România.

Crăciun magic şi pentru clienţi

Campania de responsabilitate socială pe care Vodafone o derulează este posibilă cu ajutorul clienţilor Vodafone existenţi, dar şi al celor noi, pentru care compania a pregătit o ofertă dedicată de Crăciun.

Astfel, la achiziţia de abonamente de servicii mobile, în funcţie de planul tarifar ales, clienţii noi vor primi cadou tablete, căşti wireless, asigurare la telefon sau internet nelimitat, la fel şi la prelungirea abonamentului, în funcţie de valoarea acestuia şi de criteriile de eligibilitate.

Utilizatorii prepay care se portează în reţeaua Vodafone şi optează pentru unul din abonamentele RED Infinity 22 sau RED 15 primesc un voucher de 50 de euro pentru achiziţia unui telefon smart pe www.vodafone.ro, respectiv internet nelimitat timp de trei luni dacă îşi achiziţionează unul din abonamentele RED 9 şi RED 12.

Nu în ultimul rând, toţi abonaţii la serviciile mobile vor primi un voucher cadou în valoare de 50 de euro pentru achiziţia unui telefon smart de pe www.vodafone.ro, până la sfârşitul anului.

Totodată, clienţii care achiziţionează Oferta 6 la cartelă cu număr nou, o primesc la preţul de cinci euro, alături de un voucher în valoare de 50 de euro pe care îl pot folosi pe www.vodafone.ro, pentru achiziţionarea unui telefon smart, fără abonament. De acelaşi voucher se pot bucura şi clienţii prepaid existenţi care optează pentru orice ofertă începând cu Oferta 6.

Vodafone TV, cadou de Crăciun de la Vodafone

Pachetul de servicii cu Internet şi televiziune Home Deal (Net500 +197 de canale TV) este disponibil de Crăciun la un preţ promoţional de 9,9 euro/lună, alături de Vodafone TV cu opţiunea 4K oferite cadou clienţilor noi.

Pentru clienţii de servicii mobile, pachetul este disponibil la preţul de 7,9 euro/lună. Tot pentru clienţii de servicii fixe, Vodafone oferă upgrade gratuit de la Net 300 la Net 500, până la 50 de canale TV extra pentru trei luni, gratuit, şi Vodafone TV cadou la reînnoirea abonamentului.

Mai multe detalii despre noua ofertă Vodafone România sunt disponibile pe www.vodafone.ro/craciun.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicaţiilor în Europa şi Africa.

Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă şi durabilă.

Expertiza şi prezenţa noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susţine schimbarea pozitivă pentru societate.

Reţelele noastre menţin familiile, prietenii, afacerile şi guvernele conectate – aşa cum a fost demonstrat clar în cazul pandemiei Covid-19 - şi avem un rol esenţial în menţinerea funcţionării economiilor şi a sectoarelor critice, precum educaţia şi asistenţa medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile şi fixe din Europa şi cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume.

Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăţi mobile şi servicii financiare. Operăm reţele mobile şi fixe în 21 de ţări şi 52 de reţele mobile partenere.

La 30 septembrie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV şi peste 136 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susţinem diversitatea şi incluziunea prin politicile noastre de maternitate şi concediu parental, prin furnizarea de oportunităţi multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile şi fixe, precum şi prin îmbunătăţirea accesului la educaţie şi abilităţi digitale pentru femei şi pentru societate, în general.

Apreciem şi tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credinţă, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră până la net zero până în 2040, prin achiziţia de 100% energie electrică din surse regenerabile în Europa şi în toate operaţiunile noastre până în 2025, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de reţea care devin redundante.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com, urmăriţi-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectaţi-vă cu noi pe LinkedIn.

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie neguvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998.

În cei peste 20 de ani de activitate, Fundaţia Vodafone România a finanţat 1.168 de programe derulate de 765 de ONG-uri din întreaga ţară, în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale.

Proiectele au avut peste 3 milioane de beneficiari - copii, tineri, vârstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit 31 de milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere.

Mai multe detalii despre programele fundaţiei sunt disponibile pe www.fundatia-vodafone.ro.

Despre Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children activează în România din 1998, iar de atunci şi până în luna septembrie, 2021, Fundaţia a contribuit la închiderea a 62 de centre de plasament de tip vechi (orfelinate), în timp ce alte 10 sunt în curs de închidere.

Prin serviciile dezvoltate de Hope and Homes for Children, copiii trec de la îngrijirea în instituţii-mamut, în care nu beneficiază de atenţie şi afecţiune individuală, la sisteme bazate pe conceptul familial, printre care şi case de tip familial, care le permit o viaţă apropiată de normalitate.

Prin eforturile Fundaţiei şi ale partenerilor săi au fost dezvoltate până în prezent 116 case de tip familial si trei apartamente familiale, iar peste 6.500 de copii au fost scoşi din orfelinate.

În acelaşi timp, Fundaţia activează intens în prevenirea separării copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru susţinerea familiilor în care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Astfel, peste 37.000 de copii au fost salvaţi de la ruperea de familie, iar 2100 de tineri au fost sprijiniţi în mod direct pentru o viaţă independentă, odată ce au părăsit sistemul de protecţie. Mai multe informaţii pe www.hopeandhomes.ro.

Despre SOS Satele Copiilor România 

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, ce derulează programe în 137 de ţări ale lumii. 

SOS Satele Copiilor are ca misiune oferirea unei familii iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească şi susţinerea şi protejarea celor care riscă să o piardă. În cei 28 de ani de activitate în România, SOS Satele Copiilor România a derulat programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunităţile de tineri), de întărire a familiei (Centrele de consiliere şi sprijin pentru copii şi părinţi, Centrul de zi), educaţionale, precum şi o serie de proiecte pentru tinerii aflaţi în situaţii de risc atât din sistemul de protecţie, cât şi din mediul rural sau familii vulnerabile.

Anul acesta, peste 850 de copii şi tineri sunt sprijiniţi în mod direct de SOS Satele Copiilor, dintre care  150 cresc în Satele SOS, iar 700 de copii sunt sprijiniţi să rămână în familia lor şi să nu trăiască trauma separării. 

Asociaţia SOS Satele Copiilor România este considerată un model de bună practică în protecţia copilului şi se numără printre iniţiatorii modelului caselor de tip familial în România, al centrelor de consiliere şi sprijin pentru copii şi părinţi din comunităţi şi al programelor ce pun accent pe formarea deprinderilor de viaţă independentă pentru tinerii din sistemul de protecţie.
 
Website: http://www.sos-satelecopiilor.ro
Facebook: SOSSateleCopiilor
Instagram: sos_satelecopiilor
Youtube: SOS Satele Copiilor

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus